Otthonfelújítási ötletek és projektek

Helyszín - Terasz
Idő - Teljes délután
Idő - Több nap
Kategória - Otthonfelújítási ötletek és projektek
Nehézség - 1
Nehézség - 2
Nehézség - 3
Típus - Ötletgyűjtemény
Típus - Útmutató
Típus - Vásárlási segéd
Kábeldob ár - melyik elegendő otthoni használatra?

A kábeldob árak széles skálán mozognak, akár 10 ezer forint környékén, de akár 60 ezerért is vásárolhatunk kábeldobot. De melyik elegendő otthoni használatra, milyen szempontok szerint válasszunk kábeldobot, melyik a legjobb kábeldob az egyes felhasználási módokhoz? Ezt járjuk most körbe, hogy beszerezhesd a számodra legjobb kábeldobot, és az elektromos kábelek rendezetten, biztonságosan rendelkezésre álljanak!

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. július 16.
Otthonfelújítási támogatás 2024

A 2024 július 1-jétől induló Otthonfelújítási Program, hivatalos nevén Otthonfelújítási Hitelprogram nem keverendő össze a korábbi években Otthonfelújítási Program néven futó, időközben már lezárt programmal. A július 1-jén induló program az Európai Unió által finanszírozott, és családiházak energetikai felújítását tűzi ki célul, míg az előző program általánosabb felhasználású volt.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. június 25.
Legjobb molnárkocsi költözéshez, ha a nagyi cuccát is vinni kell

Költözésnél alapdarab egy strapabíró molnárkocsi, hiszen rengeteg holmit, bútort, napi használati tárgyat kell A-ból B-be elszállítani, a teherautóra felrakodni, lepakolni, helyére vinni. A molnárkocsi jóval hatékonyabb, mint a kézi cipekedés, egyrészt sokkal nagyobb lehet a teherbírása, másrészt megerőltetés nélkül juttathatjuk el a bútorokat, tárgyakat a kívánt helyre. Nagyobb kiterjedésű tárgyak, vagy akár több karton is szállítható vele egyszerre. De hogyan találd meg a legjobb molnárkocsit, ha extra sok cuccod van, melós a költözés? Nézzük!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 18.
Hibák vályogház felújításakor

Rögtön az elején nem árt leszögezni, hogy nem kell megijedni a vályogházaktól, mert rengeteg előnnyel szolgálhatnak a tégla építésű rokonaikhoz képest, de mindenképpen érdemes konzultálni egy a vályog használatához értő szakemberrel, mert szakszerűtlen felújítás esetén akár visszafordíthatatlan károkat is okozhatunk az ingatlanunkban.

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. február 15.