Bosch

Az évtizedek óta jól ismert kiváló minőségű, megbízható Bosch márkát szinte mindenki jól ismeri. Szerszámgépek, háztartási gépek, kisipari, nagyipari gépek, eszközök óriási választékát kínálja megfizethető áron, időtálló minőségben, kivitelben. Mi is jól tudjuk a Profibarkácsnál, hogy a Bosch egyet jelent a megbízhatósággal, a remek, testreszabott, innovatív és funkcionális gépekkel, eszközökkel, berendezésekkel.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
2 590 Ft - 1 093 290 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Motor típusa
Teljesítmény  (W)
-
250 W - 2 800 W
Akkumulátor típusa
Akku és töltő a csomagban
Akkumulátor feszültsége  (V)
-
12 V - 36 V
Akkumulátor kapacitása  (Ah)
-
1 Ah - 8 Ah
Maximális forgatónyomaték  (Nm)
-
3 Nm - 1 050 Nm
Maximális fordulatszám  (rpm)
-
220 rpm - 19 500 rpm
Csomagolás
Tokmány típusa
Maximális befogási méret  (mm)
-
10 mm - 16 mm
Maximális fúrásteljesítmény fában  (mm)
-
15 mm - 50 mm
Maximális fúrásteljesítmény fémben  (mm)
-
8 mm - 20 mm
Maximális fúrásteljesítmény kőzetben  (mm)
-
13 mm - 162 mm
Ütésszám  (ütés/perc)
-
2 150 ütés/perc - 51 000 ütés/perc
Maximális fúrásteljesítmény  (mm)
-
20 mm - 52 mm
Befogás
Szerszámbefogó mérete
Ütési energia  (J)
-
2 J - 19 J
Állítható fordulatszám
Korong átmérője  (mm)
-
76 mm - 180 mm
Tengelyátmérő
-
10 - 30
Minimális fordulatszám  (rpm)
-
3 300 rpm - 7 500 rpm
Excentritás  (mm)
-
1 mm - 3 mm
Porelszívó adatpter
Maximális vágásmélység
-
70 - 160
Maximális löketszám  (rpm)
-
2 400 rpm - 3 100 rpm
Löketmagasság
-
18 - 26
Befogás
Dönthető talp
Lézerirányzék
Körfűrészlap átmérője  (mm)
-
85 mm - 254 mm
Vágási mélység 90°-nál  (mm)
-
26 mm - 85 mm
Vágási mélység 45°-nál  (mm)
-
17 mm - 65 mm
Termék státusza
Szűrés és rendezés
571 termék
571 termék

BOSCH története

Robert Bosch 1886-ban alapította meg Finommechanikai és Elektromechanikai Műhelyét Stuttgartban, előtte évekig a szakmában inasként dolgozott, saját vállalkozásra vágyott.  Az 1890-es évek közepétől megállíthatatlan és hihetetlen sikertörténet indult el. 1897-től az alapító már fejlett, kidolgozott mágneses gyújtóeszközöket szerelt autókba, így egyetlen beszállítójává vált az autóiparnak a jól működő megoldásával. 1902-ben ezt továbbfejlesztve megismertették a világgal a nagyfeszültségű mágneses gyújtórendszert, ami már gyújtógyertyát is alkalmazott, ez tette őket a világ autóiparában vezető beszállítóvá.

A Bosch ma már kutat, fejleszt, gyárt és az élet szinte minden területére kínál megoldásokat, eszközöket, gépeket, berendezéseket, a fúrógépektől elkezdve az autóipari termékeken át a háztartási vagy éppen az orvosi berendezésekig.

Napjainkban a vállalat remek szoftverekkel is rendelkezik, melyek akár a metropoliszok forgalomirányításában vagy éppen az elektromos autók töltésében játszik kulcsszerepet.

(Bővebben a  Bosch magyarországi honlapján is olvashat erről a fantasztikus sikersztoriról)

BOSCH

Bosch barkácsgépek

A Bosch barkácsgépeivel nincs lehetetlen. Színes és ötletes felhasználási lehetőségeiken túl precízebben, kifejezetten biztonságban, rugalmas módon és a lehető leghatékonyabban dolgozhat velük. Nemcsak barkácscélra, de profi szakembereknek mindennapos felhasználásra is kiváló választás a Bosch szerszám és gép, remek minőségűek, könnyen kezelhetőek, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák.

 

A Profibarkács Bosch kínálata

A Profibarkács webáruház több, mint 600 féle Bosch szerszámot, szerszámgépet, berendezést kínál vásárlóinak nagyszerű árakon! Tudjuk, hogy a vásárlóink elégedettsége mindennek a kulcsa. Ezért kaptak helyett kiváló márkáink között a Bosch termékei. Garantáljuk, hogy vevőink elégedettek lesznek, bármikor, mikor Bosch gépeiket, eszközeiket használják tudni fogják, milyen jól döntöttek.

Csak néhány Bosch termék óriási választékunkból:

 • szerszámtáskák, ládák
 • vezetősínek
 • akkumulátorok, gyorstöltők
 • különböző adapterek
 • porelszívók
 • molnárkocsik
 • forgólézerek
 • szintezőkészülékek
 • fúrókalapácsok
 • vésőkalapácsok
 • asztali körfűrészek
 • gérvágók
 • fémvágók
 • munkaasztalok
 • csavarbehajtók
 • ütvefúrók
 • fúrócsavarozók
 • ütvecsavarozók
 • sarokcsiszolók
 • száraz/nedves porszívók
 • köszörűk
 • betoncsiszolók
 • felsőmarók
 • fűrészek
 • bontókalapácsok
 • hőkamerák

és sok-sok hasznos gép, eszköz, amire a napi munkában szükség lehet.

 

BOSCH forgólézer – innováció a gyártól, professzionalitás Önnél

A Bosch forgólézerei Bluetooth csatlakozási lehetőséggel az építkezéseken végzett szintezés pontosságát és hatékonyságát a legmagasabb szintekre emeli. A zöld lézer technológiának hála kiválóan látható akár jobb, akár rosszabb fényviszonyok között. Nézz szint szintező, forgólézer kínálatunkban. 

 A Bosch forgólézer masszív felépítésű, szélsőséges körülmények és kedvezőtlen időjárási helyezetek közepette is képes jól működni, védett víz és por ellen, sőt akár leejtés ellen is. Hozzárendelt alkalmazással a forgólézer beállításai jól kezelhetők, távirányítással működtethető a berendezés, Önnek csak a munkára, az elvégzendő feladatra kell koncentrálnia.

Webáruházunkban típustól függően 400 e Ft és 1 M Ft körüli árban is elérhetőek a Bosch forgólézerei, melyekkel precíz munkavégzés lehetséges, ügyfelei pedig látják, milyen profi eszközökkel dolgozik, ad a részletekre!

Kültéri szintezésnél, lejtőkialakításnál, beltéri falazásnál, mennyezet kialakításánál, épületgépészeti munkáknál óriási segítség a forgólézer.

Miért válasszon Bosch kéziszerszámokat?

Mert a gyártó innovatív, kiváló minőségű szerszámokat fejleszt, melyekkel garantált a színvonalas végeredmény. A Bosch szerszámok erősek, bírják az igénybevételt, a legmagasabb elvárásokat is kielégítik az Ön munkáját pedig könnyebbé teszik. A vezeték nélküli szerszámok kiemelten hosszú élettartamukkal, nagy teljesítményükkel, hosszú üzemidejükkel tűnnek ki a szerszámpiacon.

 

Bosch szerszámait, gépeit rendelje a Profibarkácstól!

A Profibarkácson a legnagyobb gyártók termékei, mint például a Neo, Extol, Yato, Wolfcraft, Hecht, Graphite vagy akár a Hyundai gépei, eszközei között a Bosch is a szívünk csücske. Nem véletlen, hiszen az elmúlt évtizedekben bizonyított a magyar és a nemzetközi piacon egyaránt.

Nézzen körbe webshopunkban, egy rendeléssel felszerelheti a garázsát vagy a műhelyét, bármilyen eszközre, berendezésre is van szüksége! A jó minőségű eszközöket csak egyszer kell megvenni, aztán mindig használatra készek! Olcsó, megbízhatatlan gyártó termékeivel nem érdemes kísérletezni, hiszen, ha újra meg kell vásárolni, vagy akkor hagyja Önt cserben, mikor a legnagyobb szükség lenne rá, bosszantó és szükségtelen.

Minden feladathoz legyen célszerszáma, ami a legmagasabb minőségben, elvárásain felül képes Önt kiszolgálni, akárcsak egy Bosch!

Gyakori kérdések a Bosch márkával kapcsolatban

 

Igen, a gyártó vezeték nélküli berendezései híresek hosszú üzemidejükről (is).

A BOSCH forgólézerei por és víz ellen védettek?

Igen, a gyártó a védettségi szintet feltünteti, de mindegyik berendezés por és víz ellen védett.

Mindegyik Bosch termék megtalálható itt?

Nem, de a legnépszerűbb, leggyakrabban keresett termékek igen. Folyamatosan növeljük a termékkínálatot.