Szerszámtartó öv

Akár házkörüli munkáról legyen szó akár műhelyről a szerszámok tárolása mindig problémás, főleg ha közben mozgásban vagyunk és közben állandóan váltogatnunk kell az eszközöket, ilyenkor a legjobb, ha egy szerszámtartó övet használunk. Nem csak hogy rendkívül praktikus kiegészítő sokféle munkához viselete kényelmes és persze egyáltalán nem zavaró, sőt mivel a szerszámok kézre esnek benne még fel is gyorsítja a munkát. Egy szerszámtartó öv megvásárlása után nem kell többé cipelni a különféle szerszámokat, ha pedig létrán dolgozunk, sokkal biztonságosabbá teszi a magaslati munkák elvégzését. A magaslati munkákhoz pedig külön ajánljuk még szerszám tartó mellényeinket és az extra biztonságos munkához pedig leesés elleni védő eszközeinket, amiket az alábbi linken megtalál.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
790 Ft - 21 190 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
46 termék
46 termék

Mit tarthatunk egy szerszámtartó övben?

A válasz nagyon egyszerű, hiszen bármilyen szerszámot vagy kisebb gépet, de még a szögek csavarok tiplik és a többi kiegészítő is kaphat benne helyet. Vannak speciálisan fúró és csavarozó gépeknek kialakítva, de van, ami kimondottan a rögzítéstechnikai eszközöknek vannak kialakítva.

Azért jó, hogy többféle kialakításból választhatunk, mert így akár az adott munka szerszámaihoz kombinálhatjuk az övtáskákat. Tehát összeségében a munkánk során használt akár kalapács, csavarhúzó, fogó vagy kézi fúró, ragasztó pisztoly és a hozzájuk tartozó kiegészítők könnyedén elhelyezhetők egy kényelmes és strapabíró szerszámtartó övben ezzel téve hatékonnyá és komfortosabbá a munkát.

 

Miért jó választás egy szerszámtartó öv?

Általában mindenki hord övet a nadrágjában, munkában, kivéve, ha melegítő nadrágban van, de ettől eltekintve az öv éléggé megszokott viselet mindenkinek éppen ezért egy ilyen öv táska nem fogja senki komfort zónáját zavarni viselés közben. Amiért magunkon hordjuk, szerszámainkat sok felesleges sétától kímélhetjük meg magunkat ráadásul egy kisebb munkaterületen még helyet is spórolhatunk vele a szabadabb mozgásért.

Ugyanez vonatkozik arra is, ha valaki létrán vagy magasban végzi a munkáját, hiszen így nem kell lemászni a szerszámokért csak az övből, kell kiszednünk, amire éppen szükségünk van. A kisebb egyzsebes modelleket sok egyéb másra is használhatjuk olyanokra, mint például tarthatunk benne nassolni valót munka közben vagy esetleg a telefont is belerakhatjuk, de akár még kutya jutalom falat tartónak is befoghatjuk, persze csak ha van kutyánk. Szóval egy multifunkcionális kiegészítőről beszélünk, ha a szerszámtartő övről van szó, ezért nagyon megéri befektetni egybe és mért ne tenné, weboldalunkon a legjobb márkák termékei közül válogathat kedvére.

 

Az övre fűzhető szerszámtartó miért jó befektetést?

Strapa bíró és ezért időt álló termékekről van szó, nem mellesleg több modell vásárlása még jobban kitolja ezt az időt, hiszen cserélgetve ezeket később kopnak vagy nyúlnak ki az anyagok. A szerszámtartó övek dizájnja egyszerű nem hivalkodó színekből áll leginkább a fekete szint szeretik a gyártók alkalmazni, mert annak könnyű a tisztítása és nem is koszolódik annyira, mint egy világosabb színű, de persze léteznek ilyenek is ettől még. Anyaga leggyakrabban poliészterből vagy bőrből készül mely anyagok, híresek a strapa bírásukról, nem mellékesen vízállók is.

Varrásaik erősek, de sokszor szegecsekkel erősítenek rá a zsebek tetejére, hogy tovább bírják a kiképzést, amit használatkor kapnak. Két féle modell közül választhatunk vagy olyat, ami alapból rendelkezik egy öv vagy szíj résszel és ezek, állíthatók és kapcsos a végük, vagy a másik opció az, amikor övre fűzhető a szerszám tartó. Azt hogy ki melyiket preferálja, függ attól, hogy milyen öltözéket visel az adott munkához, aki overállt visel annak mindkét verzió tökéletes, de aki például farmerben dolgozik annak az övre fűzhető modell talán kényelmesebb, mert igy nem lesz két szíj a derekán, de ez már amúgy is egyéni döntés, hogy kinek hogy kényelmesebb. Egyes modellek még azzal is fokozzák a hosszútávú használhatóságot, hogy fémből vagy megerősített poliészterből készítik a kalapácstartó részt.

 

Hol használhatjuk a szerszámtartót?

Szerszámtartó övet rengeteg munkakörben használhatunk, nem csak az építő iparban vagy műhelyekben lehet nagy segítség, de csak egy otthoni barkácsolás során vagy felújításnál, még kertészkedés közben is kényelmes viseletet biztosít. De a kereskedelmi dolgozók vagy raktárban dolgozók is előszeretettel alkalmazzák, de még egyes fodrászok is alkalmazzák.

Ha ön is egyetért velünk abban, hogy egy szerszámtartó öv nagyszerű befektetés akkor ne habozzon tovább és nézzen szét webshopunk kínálatában. A legkiválóbb márkák termékeivel várjuk olyanokkal, mint YATO, Topex, Neo, Extol Premium, Wolfcraft, Verto és hasonlók.

Az ön dolga tehát kiválasztani azt, amelyik a legszimpatikusabb és pár kattintással már meg is rendelheti, mi pedig a lehető leghamarabb csomagoljuk és pár munkanapon belül kézbesítjük, hogy ön a lehető leghamarabb kiélvezhesse ezt a nagyszerű terméket és telepakolhassa kedvenc szerszámával, fogójával. Ha pedig kérdése lenne, bármelyik termékünkkel kapcsolatban keresse fel ügyfélszolgálatunk vagy látogasson el debreceni üzletünkbe személyen és munkatársaink mindenben segítenek majd.

Kövessen minket facebookon és youtubeon csatornánkon, mert itt folyamatosan mutatjuk be webshopunk termékeit és mellette különféle praktikákat a használatukhoz, mert nálunk csak profi szerszámokat talál mindössze barkács áron itt a prifibarkacs.hu-n.