Hasogató gép-, rönkhasító- tartozék

Hasogatógép tartozék , rönkhasító tartozék a praktikumért, könnyű famozgatásért.A rönkhasításról elsősorban mindenkinek a tél jut eszebe, hiszen tüzeléshez használjuk a keletkezett fa rönköket. Más esetben egy meleg nyári napon is használatba vehetjük hiszen, ha esetleg egy sütögetést tervezünk is legtöbbször fával rakunk tüzet hozzá. Rönkmozgatás gyorsan, hatékonyan, kevesebb fizikai erőbefektetéssel.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
6 990 Ft - 36 790 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Termék státusza
Szűrés és rendezés
17 termék
17 termék

Mikor jöhet jól egy rönkhasító gép tartozék, rönkhasító tartozék?

Végezzük a kerti munkát hatékonyan, a megfelelő eszközökkel. Rönkmozgatás gyorsan, hatékonyan, kevesebb fizikai erőbefektetéssel.

A rönkhasításról elsősorban mindenkinek a tél jut eszebe, hiszen tüzeléshez használjuk a keletkezett fa rönköket. Más esetben egy meleg nyári napon is használatba vehetjük hiszen, ha esetleg egy sütögetést tervezünk is legtöbbször fával rakunk tüzet hozzá. De gondoljunk csak bele milyen régi is ez a fűtési fajta. Az ősember a kezdetektől fogva védekezett a káros hatások ellen, ezért barlangokba bújt, sátrakat épített, és ott húzta meg magát, de a hideg így is követte menedékébe.

Emiatt ruházkodni kezdett, tüzet rakott, lévén hogy ez a két lehetőség volt a hideg ellen, persze jól jött a ragadozók távoltartásához is. Később azonban a tüzet már nem csak melegedésre használta, de sütésre, és tárgyak készítésére is. Így kezdett a tűz egyre fontosabb lenni az ember számára, olyannyira hogy később a családi élet egyik központja lett. A

hasogató gépek tehát igen fontosak tudnak lenni, ha ilyen célokra használjuk a fákat, mert megkímélhetjük magunk és meg gyorsabban is végezhetünk. De hova rakjuk a kész rönköket? Erre is van megoldás nálunk, mert, hogy kedvére válogathat rönk tárolóink között. És még néhány hasznos tartozékot is megtalálhatsz nálunk.

Famozgató csákány

Hasogatógép, rönkhasító, és tartozékai

Famozgató csákányok, rönkhasító állvány, rönkkampó, rönkmozgató kampó, mind mind nagyon hasznos eszközök arra az esetre, amikor nagy darab rönköket fahasábokat kell mozgtani, és ezt akarjuk leegyszerűsíteni. 

Tipp: Használj hasító fejszét fa aprításához.

 

Rönkhasító állvány használata

Nagyon egyszerű a használata a rönkhasító állványnak: a Yato famozgató csáklya segítségével a fát bemozgatjuk az állványra, majd a hasítóékek és egy hasító fejsze segítségével kisebb darabokra felhasogatjuk a fát.

Tehát fával fűteni mindenképpen környezetkímélőbb persze csak a megfelelő módon és kellő odafigyeléssel tesszük. Fontos hogy a megfelelő rönkhasító állványt rendeljük, hasítónkhoz ebben segítenek munkatársaink ügyfélszolgálatunkon vagy debreceni üzletünkben nálunk a profibarkacs.hu-n.

 

Gyakori kérdések hasogató gép tartozék, és rönkhasító tartozék vásárlásakor

Mire jó a hasogató gép, rönkhasító?

Nagyobb cserjék, tuják eltávolításakor, illetve nagyobb rönkök vágása során a termékeink között található kiegészítők hasznos segítséget nyújthatnak. A különféle eszközök különböző munkák során segítenek minket abban, hogy a munkavégzés hatékonyabb legyen.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a hasogatógép választásakor?

Tudnunk kell, hogy milyen kertészeti vagy erdészeti munkára kell ez az eszköz, a különféle kiegészítők ugyanis más és más területen segítik a munkánk könnyítését. A Profi Barkács munkatársai segítenek a megfelelő kiválasztásában.

Hogyan használhatom a hasogatót?

A famozgató csáklya segítségével az állványra helyezzük a fát, majd az ékek segítségével fixáljuk, ezután fejszével elvégezzük a daraboló munkát.