Kategóriák
  Kategóriák
  Hírlevél
  TOP termékek
  Tanúsítvány
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Vásárlóink mondták

  Termékajánló

  Scheppach


  A Scheppach egy fogalom! Már 90 éve kínál kompromisszummentes, professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. Hagyományos német precizitás, kifinomult részletkidolgozás, több mint 70 szabadalom és kiváló szervizhálózat, csúcsra emelte a márkát. 
  Miért érdemes Scheppach termékeket rendelni?

  A Scheppach márka alatt most már megjelentek az igényes barkácsszerszámok is, melyek ötvözik az évtizedes mérnöki tapasztalatokat és extra ráadásként - az elérhetőséget mindenki számára. Amennyiben csak barkácsol, de mégis kiváló minőségű, 4 év garanciával* rendelkező gépre van szüksége, akkor a Scheppach a legjobb választás. 2010 óta, tehát több, mint 10 év tapasztalatával gyártanak már akkumulátoros gépeket is. Összességében pedig egy több, mint 90 éves cégről van szó, ami Németországban egy 21.000 nm-es óriási csarnokból szolgálja ki vevőit. Úgy gondoljuk, hogy ez már elég bizonyíték arra, hogy ezek a barkácsgépek és egyéb termékek bőven megállják a helyüket a piacon. 

  Érdekesség, hogy a gyártót 2020-ban Bajorország TOP 50 cége közé válogatták be, honlapjuk szerint ekkor már több, mint 300 alkalmazottjuk volt. Az még fűnyíróból se kevés! :)

  Milyen minőség a Scheppach?

  Lentebb erről még fogsz találni infót, de azt érdemes tudni, hogy német eredetű, jó minőségű termékek. Előbb volt ipari, tehát a legjobb, majd később csak pár éve kezdtek el belépő kategóriás gépeket is csinálni.

  Főként emiatt a "múlt" miatt szeretik és a sok év garancia miatt. Nálunk például kifejezetten keresik a gérvágókat érdekes módon.

  Nagyon népszerűek az asztali körfűrészek és a poszívógépek is. Megtalálhatóak még a kínálatban kompresszorok, láncélezők, szögbelövők és faesztergák is, csak hogy egy párat említsünk. Szinte minden gép kategóriába gyártanak valamit. 

  A Scheppach márka német eredetű?

  Igen, a céget Josef Scheppach alapította a mai Németország területén fekvő Niederraunauban, 1927-ben. Eredetileg mezőgazdasági gépeket és körfűrészeket gyártottak.

  Hány év garanciát adnak a Scheppach termékekre?

  A Scheppach termékekre 4 év garanciát vállal a gyártó. Minőségük szuper, nem véletlenül olyan népszerű termékek.

  A Scheppach ipari, vagy otthoni felhasználásra gyárt?

  Eredetileg kifejezetten ipari felhasználóknak csináltak főként faipari és mezőgazdasági gépeket. Az ezredforduló táján kezdtek el otthoni barkácsgépeket is gyártani, 2014 óta pedig már kerti vonalat is visznek.

  ;