Nature

A Nature termékek óriási népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Hatékony és funkcionális termékeik a szabadtéri tevékenységek szolgálatában állnak. Komoly kertészeti szaktudással bír a cég, a termékek kialakításánál ez mindig megmutatkozik. A Profibarkácson több száz Nature termékből vásárolhatja meg a szükséges kiegészítőket, legyen szó akár esővízgyűjtőről, paradicsomfuttatóról, madárhálóról vagy éppen kerti fóliáról.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
290 Ft - 279 000 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
660 termék
660 termék

NATURE a német márka

A Nature stabil nemzetközi jelenléttel bír a kertészeti ágazatban. Közel 1000 terméket kínál 6 különböző szegmensben, a vetési és földművelési eszközöktől a zöldségkerteken át a kertrendezésig és a kültéri dekorációig egyaránt.

A német márka óriási szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a kertészeti, földművelési, növénytermesztési ágazat területén, termékeik innovatívok és igazán funkcionálisak.

Logója jól olvasható tipográfiát használ zöld alapon, egy virágbimbóval szimbolizálva, hogy az élet és a megújulás a kertben a Nature alapvető küldetése.

Nature madárhálók

Igen kedvelt termékek a Nature madárhálók. Ha tartósan szeretné megoldani a problémát, miszerint a madarak, ragadozók elkerüljék a kertet vagy kifutót, a madárháló kiváló alternatíva lehet. A Nature madárhálók kiváló minőségben hatékony segítséget nyújtanak a probléma orvoslására.

Nature esővízgyűjtő – közel 300 literes

Nagy sűrűségű polietilénből készült, UV-védelmet biztosító felületkezeléssel készült a Nature esővízgyűjtő tartálya.  Földre helyezhető, és a csomag tartalmazza a falra rögzítéshez
szükséges kellékeket. Antracitszürke és zöld színben érhető el, és 2 csap, valamint 1 vízelvezető csatlakozó tartozik hozzá. A felhasználható víz mennyiségét egy külső mérőeszköz jelzi.

A csomag tartalmazza a 2 db csapot és a csatornához rögzíthető bekötőt. A csatornához rögzítve közvetlenül tudja gyűjteni az eső vizet. A hordó teteje zárható, ezért kevésbé párolog a hordóban az összegyűjtött esővíz. A hordó csapja lehetővé teszi a víz átfejtését vödörbe vagy kannába. Az esővízgyűjtés környezet barát módja a kerti növények öntözésére. A csatornára kötés biztonságos, mert túlfolyás gátló megoldással rendelkezik. Az alsó csapbekötés lehetővé teszi a fagyszezon előtti teljes vízleengedést.

Az elülső oldali csappal megtölthetőek a földre helyezett öntözőkannák és vödrök.  A víz a töltöttségjelző alatti csappal teljesen kiüríthető a tartályból.

Nature csíráztató kezdőszettek

A Nature csíráztató kezdőszettjei rendkívül praktikusan mindent tartalmaznak, ami a termesztés kezdéséhez szükséges. A szettben van csíráztató tálca, tőzegcserép, hajtató cserép, magszóró, növénycímke, sőt ceruza is. A csíráztató tálca átlátszó fedelű kemény műanyagból készült, és szellőzőnyílásokkal rendelkezik, hogy mindig optimális legyen a páratartalom. A hőmérséklet, páratartalom, levegő és fény egyensúlya elengedhetetlen a magok csírázásához.

A tőzegcserepekben történő csíráztatás igen környezetbarát módszer, hiszen a tőzegcserepek tömörített farost, tőzeg és mészkő keverékből készülnek. Biológiailag lebomlóak, és nagyszerűek hajtatásra, termesztésre. Mivel a gyökerek áthatolnak a lebomló anyagon, így a cserepeket a növénnyel együtt kell a talajba ültetni. A praktikus kézi műanyag vetőmagszóró egyenként osztja szét a magokat, sőt még méretválogató rendszerrel is fel van szerelve. A hajtatócserepek hőformázott műanyagból készültek. Az aljukon lévő vízelvezető lyuk lehetővé teszi a gyökerek fejlődését.

Üvegház

Nature mobil melegház

A Nature mobil kialakítású melegháza rendkívül praktikus, azonnal használható melegház. Acélkeret a váza, amely a kialakításnak köszönhetően könnyen felállítható. Egyszerűen és helytakarékosan tárolható. Rögzítőtüskék is járnak hozzá és poliészter rovarháló is. Azonnal „beüzemelhető” egy pici, 1 négyzetméteres kis melegház.

Nature komposztáló láda

Ez a Nature komposztáló láda tökéletes, ha gyors és könnyű komposztálást szeretne elérni. Ez a komposztáló láda fekete színű, jól szigetelő polipropilénből készült. Az egymásba illeszkedő csuklópánt rendszernek köszönhetően a láda gyorsan és könnyen összeszerelhető. Két nyílása van: egy felhajtható fedél, ahol behelyezheti a hulladékot, valamint egy ajtó az elülső oldalon, amely megkönnyíti a komposzt.

Minőségi Nature kerti termékek a Profibarkácstól!

A kertészkedés, kertépítés, kertszépítés során számos olyan feladatot kell megoldani, ami sokkal egyszerűbb, ha a Nature termékeit választja. Akár komposztálóra, esővízgyűjtőre van szüksége, lombzsákra vagy propagátor tálcára, melegházra vagy fóliasátorra növényeinek, talajtakaróra vagy ágyásszegélyre a Nature kínálatában nagyszerű megoldási lehetőségeket talál.

A Profibarkácson elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek iránt, ezért forgalmazzuk a Nature-t, tudjuk, hogy vásárlóink elégedettek lesznek a gyártó színvonalas termékeivel.

Üvegház, növényház, esetleg komposztáló hiányzik még a kertjéből? Ne habozzon, rendeljen a Profibarkácstól kiváló minőségű Nature kerti eszközöket, berendezéseket!

 Gyakori kérdések a NATURE márkával kapcsolatban

 

A Nature termékek Lengyelországban készülnek?

Nem, a Nature egy nagymúltú német kertészeti márka.

A Nature komposztálója sokáig bírja majd?

Igen, kiváló minőségű a komposztáló ládája, erős és ellenálló. Sok-sok évig megbízható komposztálója lehet a ház körül, ha a Nature termékét választja.

A Nature márkának van lombégetője?

Igen, horganyzott lombégetője van, amely optimális és biztonságos égetést biztosít a kerti száraz hulladéknak.