H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Wagner

A német Wagner vállalat már az 1950-es évektől gyárt szórástechnikai berendezéseket. Jelenleg már több, mint 70 országban, 1700 alkalmazottal biztosítják a vásárlók kiszolgálását. Termékei egyrészt az ipari szórástechnikában kínálnak megoldásokat, ezek főként folyékony és porszórási alkalmazások, míg a termékei másik csoportja a dekoratív felületkezelés kivitelezésére ad választ. Ez utóbbiak a lakossági, a DIY felhasználóktól egészen a szakipari felhasználókig kiszolgálják az igényeket.


150termék 136
150termék 136

Wagner csoport

Az ipar számára technológiailag fejlett berendezéseket és rendszereket kínál folyékony bevonatok, porbevonatok és festékek felületre történő felhordására. A kivitelezők a Wagner megbízható és gazdaságos eszközeit használják számos technológiával, mint például az Airless, a festék, bevonat, homlokzati szín felhordására. A barkácsolás szerelmeseinek a Wagner a felhasználóbarát termékek széles skáláját fejlesztette ki.

Az ügyfelek kedvelik az innovatív, hatékony, megbízható és felhasználóbarát termékeiket, melyek csúcsminőségű megoldásokkal kombináltak, a felülettechnológiában a cégcsoport termékei élenjáróak.

Josef Wagner a cégalapító

A cég története 1947-ben kezdődött, amikor Josef Wagner levegő nélküli, konnektorhoz csatlakoztatható szórópisztolya kifejlesztésre került és elindult a sorozatgyártása. Josef Wagner tehetséges mérnök és kreatív elme volt, sokszor egész éjjel új ötleteken gondolkodott, megoldásokat tervezett, majd másnap a tesztműhelyben a mérnökeivel azonnal tesztelték is az eredményeket. A Wagner DNS-ébe beleivódott ez az innovációra való törekvés, és az alapító szellemiségével összhangban továbbra is kreatív ötleteken, megoldásokon dolgoznak és ezeket meg is valósítják.

A Wagner és az innováció

A Wagner csoport számára az innováció nem csak egy szó, hanem az üzlet szíve. Kifejlesztették azt a szórópisztolyt, melynek megindult a sorozatgyártása, és a felülettechnológiában elismert termékké vált. Úttörő fejlesztések, mint például a fa alapú MDF lemezek dinamikus 3 D bevonata és ipari porszórása, vagy a barkácsoló szegmensben a HVLP technológia alkalmazása is a cég nevéhez kötődik. A cég Németországban a TOP 100 innovációs versenyen is kitüntetést szerzett.

Wagner és a HVLP technológia

A hagyományos szórási eljárás hiányosságainak kiküszöbölésére jött létre a HVLP rendszer. Ennél nagy mennyiségű levegőt egy nagyságrenddel kisebb nyomáson, vagyis 0,5-1 Bar nyomáson juttatunk ki, melynek eredménye, hogy kevesebb a melle szórási veszteség és a szórási köd, kevesebb anyag fogy és a fújás összképe is szebb.  Ez a High Volume- Low Pressure, azaz nagy mennyiség alacsony nyomáson.

Ez a rendszer a legelterjedtebb, legkedveltebb megoldás lakkok, lazúrok, kisebb viszkozitású felületkezelő anyagok felhordásánál, gépi és kézi technológiánál is. Ehhez legalább 15-30 m3 levegő kell óránként, amihez 5-6 lóerős, legalább 4 kW-os kompresszor szükséges, természetesen levegőszűrővel, vízleválasztóval. A szórási hatékonyság 50-70 százalékos.

 

 

Wagner és az Airless

A nevéből is látszik, hogy itt nincs levegőnyomásos rásegítés, hanem a felületkezelő anyagot helyezik 100-300 Bar nyomás alá és így juttatják át a fúvókán. A felületre ezáltal nagy sebességgel kerül a porlasztott anyag, ami a felületi mélyedésekbe, tagolt részekbe is erőteljesen bejuttatható. A rendszer használata fokozott elővigyázatosságot is igényel, hiszen a kiáramló anyag sérüléseket okozhat. Az Airlessnél szükséges a rendszerhez alkalmas szórópisztoly és nagy nyomású szivattyú is.

Wagner és a bevonatok

A cég alkatrészeket, gépeket, megoldásokat kínál folyékony, oldószeres és vízbázisú bevonatok kézi és gépi felhordására. Fő cél a kiváló végeredmény, a felületek tartóssága és a magas bevonatminőség.

Porbevonatok terén is élen jár a vállalat, egyedi megoldások széles skáláját kínálja porfestési alkalmazásokhoz. Ezek sokoldalú technológiák, a berendezések könnyen tisztíthatóak és a környezetbarát porvisszanyerő rendszerükkel kitűnnek más megoldások közül.

 

Egy szuper Wagner berendezés a ProSpray 20 HEA Airless festékszóró

Ez a nagyszerű Airless festékszóró a professzionális pumpák legkisebb, belépő szintű változata. Diszperzit, homlokzat, latexfesték felhordására alkalmas. HEA technológiájú, kisebb nyomással is tökéletesen felhordja az anyagot a felületre, mindezt egyenletesebb fedéssel, ezáltal nehezebben fog kopni, a szórás jobb irányíthatóság és kisebb festékköd mellett kivitelezhető.

Wagner termékek a Profibarkács webáruházban

Számos praktikus, magas minőségű termékét forgalmazzuk a német vállalatnak, hogy vásárlóink is megtapasztalhassák az innovációs megoldásokban rejlő lehetőségeket. Webáruházunkban többek között megvásárolhatóak a Wagner:

 • HVLP szórófejei
 • festéktartályai
 • markolatai turbinás gépekhez
 • textúráló szórófejek
 • festőhengerei
 • fúvókák, fúvókahosszabbítók
 • szórópisztolyok
 • hőlégfúvók
 • tartozékok (csövek, szelepek, dugattyúk stb.)
 • felszívókészletek
 • javító készletek
 • nyomáscsökkentő készletek
 • Airless festékszóró rendszerek
 • Gőzölő tapétaleválasztó

 

Wagner hőlégfúvó

Akár háztartási, akár professzionális célra van szüksége bevonatok, festékek felhordásához innovatív, átgondolt, praktikus és kimagasló minőségű gépekre, eszközökre, válassza a Wagner termékeit, nem fog csalódni! A festési munkálatok előtt a védendő felületet mindig takarja le takarófóliával!

A bevonatok felhordása sohasem volt még ennyire egyszerű, anyagtakarékos, mint a Wagner eszközeivel. A végeredmény pedig minden esetben magáért beszél! Rendelje házhoz, és használja ezeket az újító eszközöket otthonában vagy munkájában, már néhány nap múlva!

 

Wagner márkával kapcsolatban gyakran felmerülő kérdések 

 

Festőként dolgozom, a Wagner tapétaleválasztó hatékony segítség lenne számomra?

Igen, hatékony segítség a tapéták eltávolításánál, ugyanakkor költségmentes, hiszen csak víz szükséges a tartályába és áram a működéséhez. Könnyedén eltávolítható a segítségével a tapéta. Időt takarít meg Önnek.

A Wagner PS 800 szórófejhez alkalmas a 800 ml-es alumínium festéktartály fedéllel?

Igen, kompatibilisek együtt.

A Wagner kézi festő hengerei hogyan működnek?

A festék a vödörből a felszívócsővel közvetlenül a nyélben kialakított tartályba szívható fel, innen a festék a karral közvetlenül a hengerbe pumpálható. Kevesebb hajlongás és festékcsepegés.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 890 Ft - 1 078 490 Ft
Márka
Kategória
Alkalmazási terület
Teljesítmény
Levegőmenny. fok.
Hőm. szab.
Min hőmérséklet
Max hőmérsélet
Min szállított levegő
Forma
Maximális szórónyomás
Levegőtömlő hossza
Porlasztási teljesítmény
Milyen festék fújható vele?
Kompatibilitás
Termék státusza