Állványos munkalámpa

Az állványos reflektorok, azok az állványra szerelt LED fényforrások, munkalápmpák, amelyek nagy segítséget nyújtanak munkánk során, ha nem elégséges a fény. Nagyon sok munkafolyamat igényli az extra megvilágítást. Legyen szó akár autószerelésről, festési vagy burkolási munkákról, biztos lehet abban, hogy a webáruházunkban beszerzett munkalámpa nagy segítségére fog válni a mindennapok során.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
5 090 Ft - 58 090 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
17 termék
17 termék

Két elengedhetetlen tulajdonság, amivel jó tisztában lenni állványos reflektor vásárlás előtt

Munkalámpa színhőmérséklet

A színhőmérsékletet Kelvinben mérjük, ez határozza meg a világitótest színét, mely a sárgástól a fehéren át egészen a kékes fehérig terjed - a Kelvin értékétől függően.

A LED izzó fénye lehet meleg fehér fényű, amelynek színhőmérséklete 2700-3000 Kelvin. A 2700 Kelvin már inkább erősen sárgás kategória a 3000K kevésbé az.

A természetes fehér (más néven tiszta vagy napfény fehér) színnek a 4000-4500 Kelvin értéket mondjuk. Ez a szín hasonlít legjobban a kinti természetes fényhez. Ebben a megvilágításban a tárgyak színe sem változik, nem lesz sárgás hanem megmarad eredeti természetes színűnek. A vásárlók körében egyre elterjedtebb ez a kategória, de akik már megszokták vagy jobban szeretik a sárgás színárnyalatot azoknak ugyanúgy elérhető a melegebb fényű lámpák is.

Hideg fehérnek a 6000-6500 Kelvin körüli színeket mondjuk. Ez a szín már kicsit kékesebb, és feltűnőbb a fényhatása. A hideg fehérnek a legmagasabb a színhőmérséklete, ami azt eredményezi, hogy ennek a legerősebb a fénye és ezért minden típusú munkavégzéshez ideális.

A LED állványos reflektor fényerőssége

Ez a legtöbb esetben fényáramként van feltüntetve és lumenben van megadva (lm). A lumen megmutatja nekünk, hogy milyen erősen világít a fényforrásunk, minél magasabb ez a szám annál nagyobb teret tudunk vele megvilágítani. A LED világítás korszerűsödésével nem feltétlenül a fényforrások teljesítményében azaz Wattban kell gondolkodjunk, hiszen előfordulhat az, hogy két azonos teljesítményű LED lámpa más fényárammal világít (lumen). Így érdemes ezt az értéket is megnézni a termék dobozán, vagy annak adatlapján.

A LED állványos munkalámpa előnyei:

A stabil állványnak köszönhetően a munkalámpák biztonságos használatot tesznek lehetővé minden környezetben.

A lámpa állvány egy olyan eszköznek számít, amire fel lehet erősíteni a használni kívánt fényforrásokat, méghozzá az ideális megvilágítás kialakításának érdekében. Praktikus és könnyű használhatóságot biztosít, ami sokat jelent hogy minél profibban tudjuk felhasználni a munkalámpánkat.

A lámpák állványának magassága tetszés szerint állítható attól függően, hogy az aktuális körülmény vagy munkafolyamat mit igényel. Ez a tulajdonság még inkább felhasználóbaráttá teszi a terméket.

A webáruházban megtalálható munkalámpáknak könnyen összerakható háromlábú állványa van, amely kellő stabilitást biztosít a használni kívánt fényvető biztonságos elhelyezéséhez és használatához.

Nézzünk is pár népszerű márkát és terméket részletesebben, amely megtalálható kínálatunkban:


Márkák, amik fényt visznek a mindennapjainkba állványos fényvetővel:

A legtöbben már tudják, hogy a Yato termékek https://profibarkacs.hu/marka/yato  kiválóan alkalmasak a napi használatra, így bártan merjük ajánlani Önnek a YATO Elektromos LED fényvető állvánnyal 30W-os típust. Ez az állványos reflektor SMD LED-ekkel és IP65 védettséggel kiválóan alkalmas kültéri világításhoz. Nagyon hatékony épülethomlokzatok, lépcsők, bejárók, garázsok, raktárak megvilágítására is. A LED fényereje igazán erős és színhőmérséklete 6500 Kelvin, amivel tényleg bármit meg tudunk világítani. Az akár 1,2 m magasra állítható állványa nagy segítséget nyújt ahhoz, hogy a kevésbé elérhető helyeket is bevilágítsuk. Ennek a fényvetőnek kiemelkedően magas az élettartama, ami akár 30000 óra is lehet.

A legjobb ár - érték arányú szerszámokat hobbi barkácsolók számára az Extol gyártja. Hobbiszerszám áron mindent megkap, amit ebben a kategóriában el lehet érni, mindemellett 1 év garancia is jár. Termékeik minőségi anyagokból készülnek és hosszú az élettartamuk. Ilyen kitűnő minőség az Extol hordozható LED lámpa 2×30 W, 2x2400Lm. Ez egy olyan munkalámpa, amelynek az állványa teleszkópos és 1,2m-re hosszabbítható, könnyen állítható a kívánt hosszúságra így kényelmesen megvilágíthatjuk azokat a helyeket is, amit nehezebben érünk el. IP65 védettséggel rendelkezik, reflektorai külön-külön ki/be kapcsolhatók és 360°-ban forgathatóak, ami azért jó mert a lámpa pozícióját nem kell megváltoztatnunk ahhoz, hogy egy másik munkaterületet világítsunk meg. A világítás iránya akár lefelé és felfelé is állítható. Színhőmérséklete 6300 Kelvin, ami nagyon erős megvilágítást eredményez.


A Steck márkanév alatt kizárólag olyan cikkek kerülnek forgalmazásra, melyek szigorú minőségellenőrzésen és kiválasztási folyamaton estek át, garantálva ezzel a kiváló minőséget és ár-érték arányt. Webáruházunkban megtalálja a Steck állványos LED fényvető, 2x30W típust, melynek egyik nagy előnye, amivel kiemelkedhet ebben a kategóriában, hogy 85%-os az energiamegtakarítása és az üzemideje akár 15000 óra is lehet. A dupla lámpákkal felszerelt fényvető ledjei természetes fényűek, amelyek 4000 Kelvin színhőmérsékletű fény sugárzására alkalmasak.

Jó választás lehet a Neo állványos 2x50w-os reflektor is, amelynek fényereje 9000lm. Ez a fényerő igazán kiemelkedő ebben a kategóriában hisz ez a legmagasabb, így hát ennek a lámpának a fénye a legerősebb. Valamint fontos kiemelni rendkívüli a tartósságát is. Az SMD Ledekkel felszerelt állványos reflektor magassága akár 1,8 m-ig állítható, ezzel már a legmagasabban lévő helyeket is meg lehet világítani vagy pl: autószerelésnél, ha az autót emelőre rakjuk akkor az autó teljes alsó részét be lehet vele világítani. Autóemelő, tartóbak is kapható nálunhk széles választékban.

Bármelyik termékre essen a választása, a minőség és a tartósság garantált. Webáruházunk széles kínálata között az állványos munkalámpák mellett elemlámpákat  és kézi reflektorokat  is beszerezhet. Bármilyen kérdés merülne fel Önben a vásárlást és a termékeket illetően, bizalommal keresse munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére. 

Festéskor, festékszóró gép használatakor is jól jöhet az extra megvilágítás, fontos hogy egyenletes végeredményt kapjunk, minőségi munkát adjunk ki a kezünkből. 

Állványos munkalámpa

Állványos reflektorral kapcsolatban felmerülő kérdések

Mi az SMD LED?

Ezeket a ledeket a felületre felfektetve szerelik, nem lábakon állnak, mint a DIP ledek. Ezáltal nem csak stabilabban állnak, hanem a hőelvezetést is jobban meg lehet oldani. Az SMD LED-ek alacsonyabb hőt bocsátanak ki, miközben a többi hasonló LED-el ellátott munkalámpához képest nagyobb és erősebb fényt biztosítanak.

Miért jobbak a LED reflektorok, mint a HALOGÉN?

Nem melegszenek fel, ami által könnyebb a fényvető mozgatása, és kellemesebb a közelében dolgozni. A munkahelyeken különösen problémás lehet a nagy hőmérséklet hiszen, ha nem figyelünk a használata során baleset és tűzveszélyes is lehet. További előnyként említhető, hogy a LED lámpák hideg fehér fénnyel világítanak, így nagyobb kontrasztot biztosítanak a munkavégzéshez. Emellett még a fogyasztásuk is alacsonyabb, mint a halogén izzóval ellátott lámpák.

Mit jelent pontosan az IP65 védettség?

Az IP- védettséggel az elektromos műszaki berendezést védő készülékház környezeti behatások elleni védettségét jelzik. Az első számjegy a szilárd anyagok (pl: por), a második a vízzel szembeni védelemre, az esetleges harmadik jelszám a szilárdságra vonatkozik. A magasabb szám minden esetben magasabb védettségi szintet jelent, pl: IP65. A ,,6” -os szám mutatja meg hogy az eszköz teljesen zárt és védett a szilárd anyagok és szennyeződésekkel szemben. Az ,,5” -ös jelszám pedig arra vonatkozik, hogy az eszköz kisnyomású vízsugár ellen védett.