H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Kemot

A Lechpol Electronic  vállalkozás egyik kiemelt márkája a KEMOT. Ezalatt a márkanév alatt főként elektronikai termékeket és tartozékokat értékesít. Kínálatukkal követik a piaci trendeket, és olyan termékeket forgalmaznak, melyek a legmagasabb igényeket is kielégítik. 2007-ben kezdte meg tevékenységét a cég, azóta folyamatosan bővülő termékválasztékának, professzionális hozzáállásának és a termékek minőségének köszönhetően számos nívós szakmai díjat is elnyertek.


17termék 117
17termék 117

A vállalat saját márkája a KEMOT

Az elektronikai termékek kereskedelmével foglalkozó nagyváradi vállalkozás egyik saját márkás termékcsaládja a KEMOT. A márkanév portfóliójában főként szünetmentes tápegységeket, túlfeszültségvédőket, izzókat, mérőműszereket, feszültségátalakítókat, feszültségstabilizálókat, napenergia invertereket és sok más egyéb berendezést, műszert értékesít.

2 másik további saját márkás termékkel van jelen a piacon, mégpedig:

 • Kruger & Matz : főként otthoni audioberendezéseket takar. A termékek egyedi minősége és dizájnja mindig elsődleges, így minden termékükről elmondható, hogy érdekes kialakítású, jól működik és kiváló a hangminősége. A cél, hogy a termék egyedi karakterrel rendelkezzen és a felhasználója különlegesnek érezze magát.
 • Teesa: kisgépek széles választákát kínálja, a hangsúly a funkcionalitáson és hasznosságon van, mindez elérhető árak mellett. Magas minőség vonzó áron.

A KEMOT és a cég története

A Lechpol Electronic 2007 óta van jelen az európai piacon, de 1990 óta működik a Lechpol csoport, mely Lengyelországban, Németországban, Hollandiában már korábban jelentős tapasztalatra tett szert. Folyamatos törekvése a cég tevékenységének bővítésére azt eredményezte, hogy 2015-ben megnyitotta legújabb 3000 m2-es székházát és gyártócsarnokát Nagyváradon. Mindig figyelik a piaci trendeket és meghallgatják azok véleményét és javaslatát, akikkel együtt dolgoznak, hogy a termékek minősége folyamatosan javulhasson és ezáltal a legigényesebb felhasználókat is elégedett ügyfeleik között tudhassák. A portfóliójukban a saját márkás termékeken túl számos márka megtalálható még, mint például: UNI-T, M-life, Cabletech, Peiying, Quer, Sunker, Azusa, Vipow, Dibeisi.

A KEMOT és az anyavállalat értékei

Az alábbi értékek azok, melyek a cég tevékenységét stabilan alátámasztják, és melyeken az üzleti stratégia, a cég fejlődése alapul:

 • kiváló csapat: a munkatársak egy csapatba tartoznak, akik a cég fejlődéséért nap, mint nap együtt dolgoznak és teljesítik az ügyfelek igényeit
 • elhivatottság: a munkatársak maximális támogatása a szakmai készségeik fejlesztésében
 • kiemelkedő ügyfélkapcsolatok: az ügyfelekkel, üzletfelekkel jó kapcsolat kialakítása, a visszajelzések nyomonkövetése, a piaci igényeknek megfelelő termékek gyártása, értékesítése
 • sokszínűség: hatalmas és választékos termékkínálat, hogy minden felhasználó megtalálja, amit keres a termékeik között

KEMOT a Profibarkácson

A Profibarkács webáruházban a márka termékeiből az alábbiakat forgalmazzuk:

 • szinuszos szünetmentes tápegységek
 • fali szinuszos szünetmentes tápegységek
 • automatikus feszültség stabilizátorok
 • feszültség átalakítók
 • fali napenergia inverterek

KEMOT szinuszos szünetmentes tápegységek a Profibarkácson

A számítástechnikai eszközök, egyéb elektromos berendezések folyamatos üzemeléséhez bárhol szükségessé válhat szünetmentes tápegységek alkalmazása, melyeknek köszönhetően az átmeneti vagy tartós feszültségesések, áramkimaradások nem okoznak üzemzavart vagy meghibásodást.

Manapság a folyamatos munkához az állandó, megfelelő minőségű energiaellátás nélkülözhetetlen, ugyanakkor a hálózatról kapott áram tulajdonságait befolyásolhatja az időjárás, a napszak miatti igénynövekedés, egyéb váratlan feszültségingadozások. Ezek veszélyként leselkednek elektromos berendezéseinkre, melyeknek védelemre van szükségük.  KEMOT szünetmentes tápegységek használatával – a teljesítményüktől függően- néhány perctől akár hosszabb időre is ellátják a csatlakoztatott fogyasztókat és szűrik a hálózati áramot.

A tápegységeket mindössze be kell csatlakoztatni a hálózati áramforrás és az adott számítógép, vagy más elektromos eszköz közé. A tápegység akkumulátorok segítségével tárolja az elektromos energiát, amelyből áramellátási problémák esetén a magyar szabványnak megfelelő feszültséget generál, így megoldja a szünetmentes áramellátást.

Többféle teljesítménnyel és akár falra szerelhető kivitelben is megrendelheti webáruházunkból házhoz szállítással.

Akkumulátorral együtt komplett szünetmentes tápellátást biztosítanak, túlterhelés, túlfeszültség elleni védelem, rövidzárlat, túlmelegedés ellen is védik a csatlakoztatott berendezést.

Kábeldobra, elosztóra, hosszabbítóra lenne szüksége? Nézzen szét webáruházunkban!

KEMOT feszültség stabilizátorok

A feszültség stabilizátorok feszültséget és/vagy áramerősséget stabilizálnak. Szabályzóknak is nevezi ezeket, a funkciójuk, hogy megvédje a fogyasztó áramkört a feszültségben, áramban és frekvenciában fellépő zavarokban.

A Profibarkácson 500, 1000,2000,3000 VA teljesítményű automatikus feszültség stabilizátorok közül választhatja ki a kívánt típust, melyek mindegyike véd a túl magas vagy túl alacsony feszültség, a túlterhelés és túlmelegedés ellen is. Működési hőmérséklet tartományuk: 0-40 Celsius fok.

KEMOT feszültség átalakítók

Külföldi utazásokhoz vagy külföldről hazahozott elektronikai eszközökhöz nélkülözhetetlenek a feszültség átalakítók, mivel az egyes országokban adott hálózati feszültség eltérését ezekkel lehet korrigálni. Webáruházunkban 500,1000,2000 VA teljesítményű feszültség átalakítókat kínálunk, melyekkel 115-230 V, illetve 230-115 V átalakítást lehet megoldani, 3 típusú konnektorral.

 

KEMOT

KEMOT termékek széles választéka a Profibarkács webáruházból nagyszerű árakon!

A népszerű márka számos termékéhez hozzájuthat webáruházunkból mindössze néhány kattintással. A termékek a legmagasabb fogyasztói elvárásoknak is megfelelnek, ugyanakkor bárki számára elérhető árkategóriában mozognak.

Akár szünetmentes tápegységre, feszültség átalakítóra, feszültség stabilizátorra van szüksége, válassza a KEMOT-ot, és használja a minőségi elektronikai termékeit hosszú ideig megelégedéssel!

Inverter választékunk is jelentős, nézzen szét nálunk!

Gyakran felmerülő kérdések KEMOT termék vásárlása esetén

 

A KEMOT és a Lechpol ugyanaz?

A Lechpol cégcsoport saját márkás terméke a KEMOT, mely márkanév alatt főként szünetmenteseket, feszültség- átalakítókat, stabilizálókat értékesít.

A KEMOT cég termékei drágák?

A termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, a vásárlók elérhető áron, magas minőségű berendezésekhez jutnak.

A Profibarkácson mindegyik KEMOT szünetmentes szinuszos?

Igen, mindegyik szünetmentes tápegység tiszta és stabil kimeneti szinuszjelet biztosít.

Szűrés
Ár
 (Ft)
24 990 Ft - 237 790 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!