Kemot

A Lechpol Electronic vállalkozás egyik kiemelt márkája a KEMOT. Ezalatt a márkanév alatt főként elektronikai termékeket és tartozékokat értékesít. Kínálatukkal követik a piaci trendeket, és olyan termékeket forgalmaznak, melyek a legmagasabb igényeket is kielégítik. 2007-ben kezdte meg tevékenységét a cég, azóta folyamatosan bővülő termékválasztékának, professzionális hozzáállásának és a termékek minőségének köszönhetően számos nívós szakmai díjat is elnyertek.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
18 590 Ft - 392 690 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
23 termék
23 termék

Az elektronikai termékek kereskedelmével foglalkozó nagyváradi vállalkozás egyik saját márkás termékcsaládja a KEMOT. A márkanév portfóliójában főként szünetmentes tápegységeket, túlfeszültségvédőket, izzókat, mérőműszereket, feszültségátalakítókat, feszültségstabilizálókat, napenergia invertereket és sok más egyéb berendezést, műszert értékesít.

 

KEMOT a Profibarkácson

A Profibarkács webáruházban a márka termékeiből az alábbiakat forgalmazzuk:

  • szinuszos szünetmentes tápegységek
  • fali szinuszos szünetmentes tápegységek
  • automatikus feszültség stabilizátorok
  • feszültség átalakítók
  • fali napenergia inverterek

KEMOT szinuszos szünetmentes tápegységek a Profibarkácson

A számítástechnikai eszközök, egyéb elektromos berendezések folyamatos üzemeléséhez bárhol szükségessé válhat szünetmentes tápegységek alkalmazása, melyeknek köszönhetően az átmeneti vagy tartós feszültségesések, áramkimaradások nem okoznak üzemzavart vagy meghibásodást.

Manapság a folyamatos munkához az állandó, megfelelő minőségű energiaellátás nélkülözhetetlen, ugyanakkor a hálózatról kapott áram tulajdonságait befolyásolhatja az időjárás, a napszak miatti igénynövekedés, egyéb váratlan feszültségingadozások. Ezek veszélyként leselkednek elektromos berendezéseinkre, melyeknek védelemre van szükségük.  KEMOT szünetmentes tápegységek használatával – a teljesítményüktől függően- néhány perctől akár hosszabb időre is ellátják a csatlakoztatott fogyasztókat és szűrik a hálózati áramot.

A tápegységeket mindössze be kell csatlakoztatni a hálózati áramforrás és az adott számítógép, vagy más elektromos eszköz közé. A tápegység akkumulátorok segítségével tárolja az elektromos energiát, amelyből áramellátási problémák esetén a magyar szabványnak megfelelő feszültséget generál, így megoldja a szünetmentes áramellátást.

Többféle teljesítménnyel és akár falra szerelhető kivitelben is megrendelheti webáruházunkból házhoz szállítással.

Akkumulátorral együtt komplett szünetmentes tápellátást biztosítanak, túlterhelés, túlfeszültség elleni védelem, rövidzárlat, túlmelegedés ellen is védik a csatlakoztatott berendezést.

 

KEMOT feszültség stabilizátorok

A feszültség stabilizátorok feszültséget és/vagy áramerősséget stabilizálnak. Szabályzóknak is nevezi ezeket, a funkciójuk, hogy megvédje a fogyasztó áramkört a feszültségben, áramban és frekvenciában fellépő zavarokban.

A Profibarkácson 500, 1000,2000,3000 VA teljesítményű automatikus feszültség stabilizátorok közül választhatja ki a kívánt típust, melyek mindegyike véd a túl magas vagy túl alacsony feszültség, a túlterhelés és túlmelegedés ellen is. Működési hőmérséklet tartományuk: 0-40 Celsius fok.

KEMOT feszültség átalakítók

Külföldi utazásokhoz vagy külföldről hazahozott elektronikai eszközökhöz nélkülözhetetlenek a feszültség átalakítók, mivel az egyes országokban adott hálózati feszültség eltérését ezekkel lehet korrigálni. Webáruházunkban 500,1000,2000 VA teljesítményű feszültség átalakítókat kínálunk, melyekkel 115-230 V, illetve 230-115 V átalakítást lehet megoldani, 3 típusú konnektorral.

 

KEMOT

KEMOT termékek széles választéka a Profibarkács webáruházból nagyszerű árakon!

A népszerű márka számos termékéhez hozzájuthat webáruházunkból mindössze néhány kattintással. A termékek a legmagasabb fogyasztói elvárásoknak is megfelelnek, ugyanakkor bárki számára elérhető árkategóriában mozognak.

Akár szünetmentes tápegységre, feszültség átalakítóra, feszültség stabilizátorra van szüksége, válassza a KEMOT-ot, és használja a minőségi elektronikai termékeit hosszú ideig megelégedéssel!

 

Gyakran felmerülő kérdések KEMOT termék vásárlása esetén

A KEMOT és a Lechpol ugyanaz?

A Lechpol cégcsoport saját márkás terméke a KEMOT, mely márkanév alatt főként szünetmenteseket, feszültség- átalakítókat, stabilizálókat értékesít.

A KEMOT cég termékei drágák?

A termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, a vásárlók elérhető áron, magas minőségű berendezésekhez jutnak.

A Profibarkácson mindegyik KEMOT szünetmentes szinuszos?

Igen, mindegyik szünetmentes tápegység tiszta és stabil kimeneti szinuszjelet biztosít.