Betonsimító

Betonsimító gép vásárlas kedvező árakon a Profibarkács webáruházában! Széles kínálatunkban megtalálja az AGT, az ENAR, és a BETONTROWEL közép- és felsőkategóriás rotoros, valamint ikerrotoros betonsimítóit. Hatalmas raktárkészletünkkel Magyarország egész területére vállalunk kiszállítást, és a 30 kg feletti termékeket raklapos házhozszállítással juttatjuk el Önhöz. Ha tükörsima, tökéletesen egyenletes betonfelületet szeretne, akkor a kézi betonsimítókhoz képest jóval egyszerűbben és gyorsabban végezheti el a munkáját, ha rotoros betonsimítógépet használ.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
590 Ft - 5 590 000 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
23 termék
23 termék

Webáruházunkban a nagyobb területeket lefedő munkákhoz ikerrotoros betonsimítót is vásárolhat, amelyek még komfortosabb munkavégzést biztosítanak az aljzatbetonozáshoz és a padlóburkolás előkészítéséhez. Adja le rendelését akár ma!

 

Rotoros betonsimítók: használat, árak, és egyéb tudnivalók vásárlás előtt

Körülbelül 460 000 és 950 000 között mozognak a rotoros betonsimítók árai a Profibarkács webáruházában. Komoly, nagy teljesítményű gépekről van szó, amelyekkel jóval könnyebben és gyorsabban végezhet a betonsimítással. Nevüket a helikopter rotorra emlékeztető működésüknek köszönhetik.

A már kissé szilárd, de még friss beton simítására remekül használhatók a rotoros betonsimító gépek. Magát a simítást az eszköz „simítótányérjával” végezheti, a végleges betonfelületet pedig a glettlapáttal készítheti el. A rotoros géppel történő betonsimítás során megkeményedik a beton, és a munka közben a felületkeményítő adalékokat is bedolgozhatja a betonba. További előny, hogy nem lesz szüksége aljzatkiegyenlítő anyagokra, így hosszú távon nem csak időt, de pénzt is spórolhat egy ilyen eszköz használatával.

Vásárlásnál mindenképp vegye figyelembe a rotoros betonsimító gépek munkaszélességét: minél nagyobb, annál gyorsabban tud haladni a betonsimítással. Méreteikből adódóan a berendezések eltérő súllyal is rendelkeznek, ami természetesen a gép mozgathatóságát befolyásolja.

Felszereltség szinten a behajtható karral rendelkező betonsimító gépek könnyebben szállíthatók és tárolhatók, az elforduló védőgyűrűkkel ellátott eszközöket pedig gond nélkül használhatja a falak és sarkok mentén is, anélkül, hogy kézi betonsimítót kellene használnia.

Végül pedig mivel a legtöbb építőipari géphez képest valamennyivel több tapasztalatot igényelnek ezeknek az eszközöknek a használata, ezért mindenképp szánjon időt a biztonsági előírások és használati utasítások megismerésére!

 

Ikerrotoros betonsimítók: használat, árak, és egyéb tudnivalók vásárlás előtt

Amennyiben naponta több mint 100 négyzetméternyi betonfelületet kell elsimítania, akkor érdemesebb a Profibarkács webáruházában kapható BETONTROWEL ikerrotoros betonsimítók közül válogatnia. Árat tekintve ezek persze már nem olyan olcsók, mint a sima rotoros változatok, de a nagy területeken zajló munkákat jócskán meg tudja könnyíteni.

Ezek a szintén „helikopter” rendszerű gépek tökéletesen alkalmazhatók az aljzatbetonozásnál és a padlóburkolás előkészítésénél. Ráülős kivitelezésüknek köszönhetően sokkal egyszerűbb, és kényelmesebb munkavégzést biztosítanak a betonsimításhoz. Ráadásul a drága padlókiegyenlítő anyagok használatán velük is spórolhat, mivel az ikerrotoros betonsimító gépekkel gond nélkül hozhat létre tükörsima felületeket.

Ikerrotoros betonsimító használatánál szintén először a simítótányérral végezze a durva simítást, ezt követően pedig a glettelő lapátok segítségével készítheti el a végleges betonfelületet. További előnye a BETONTROWEL betonsimítóknak, hogy a felületkeményítő adalékok bedolgozását ugyanúgy remekül megoldhatja.

Felhasználás közben könnyen lehet egyenletesen irányítani a hidraulikus kormányműnek köszönhetően, a könnyebb szállításhoz pedig külön szállítókereket is rendelhet a Profibarkács webáruháztól.

 

Betonsimító gép vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Ha bármilyen kérdés merülne fel Önben a betonsimító kínálatunkkal kapcsolatban, akkor nyugodtan fordulhat a Profibarkács ügyfélszolgálatához. A gépek használatához és kiválasztásához szívesen nyújtanak további tanácsokat tapasztalt és lelkiismeretes munkatársaink, hogy minél könnyebben elintézhesse a vásárlását a barkács webáruházunkban.

Csakis a legmegbízhatóbb gyártók gépeit forgalmazzuk a webshopunkban, hogy garantáltan olyan betonsimítóhoz juthasson hozzá a Profibarkácsnál, ami rendelkezik az előírt minőségi tanúsítványokkal. Kedvező árakon megrendelheti tőlünk az AGT, az ENAR, és a BETONTROWEL közép- és felsőkategóriás rotoros, valamint ikerrotoros betonsimítóit.

Vásárlását azzal is megkönnyítjük, hogy többféle szállítási lehetőség közül is válogathat. Arra azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét, hogy egyes termékek méretük miatt nem vehetők át csomagpontokon. Viszont 30 kg feletti rendeléseit akár prémium házhozszállítással is kérheti, ha minél előbb hozzá szeretne jutni az új betonsimítójához.

Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő rotoros vagy ikerrotoros betonsimítót, és ahogy megrendelte, lelkes csapatunk máris azon lesz, hogy eljuttassa Önhöz az új gépét!