Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

Ajtókeret beépítő szerszám

Főkategória >Kéziszerszám >Ajtókeret beépítő szerszám

Ajtókeret beépítő szerszám

 

Vége az ideiglenes megoldásoknak! Nem kell többé kitámasztogatnod mindenféle anyagdarabbal az ajtókeretet, hogy megálljon a beállított helyen! A megoldás már itt van közvetlenül előtted! Ajtókeret beépítő szerszám! Ez az a nélkülözhetetlen eszköz, amire szükséged van, amennyiben építesz, vagy felújítasz! Ajtó nélkül nincs épület! Annak viszont valahogy a helyére kell kerülnie! Ebben segít ez a csodálatos szerszám!


Sorrend:

Debreceni bolti készlet:
Rendelésre elérhető
TOP termék

Kifejezetten jó ár-érték arányú termék, vevőink kedvence!

Debreceni bolti készlet:
Rendelésre elérhető
Ingyenes házhozszállítás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk Neked, az alábbi feltételek mellett:

Csomagpontba: 5.000 Ft felett és 5 kg alatti termékek esetén

Futárral: 30.000 Ft felett és 30 kg alatti termékek esetén

TOP termék

Kifejezetten jó ár-érték arányú termék, vevőink kedvence!


Sorrend:

Segít az ajtótok beállításában és rögzítésében! Ami eddig órákig tartó feladat volt, az most egy pillanat! Csupán néhány lépésben beállíthatod az ajtókeretet és jöhet a fixálás! Akár már a földön is összeszerelheted a keretet és nem szükséges méregetned és nincs szükség társra hozzá, akár egyedül is megoldhatod! Az ajtókeret beépítő szerszám segítségével stabilan a helyére illesztheted a keretet és könnyen igazíthatod! A legtöbb ilyen szerszám már rendelkezik vízszintező orsókkal, aminek segítségével pontosan, precízen be tudod állítani az ajtótokot! Az eszköz használata után elfelejtheted a folyamatos vízmértékkel való szenvedést! A keretet pontosan be tudod állítani és rögzíteni csavarmenetekkel! Függőleges és vízszintes irányban is tudod állítani ezek segítségével!

Egészen a purhabozásig, sőt még az alatt is tökéletesen megtámasztja az ajtótokot! Nem szükséges a folytonos után mérés és állítgatás! Csupán egyszer precízen beállítod, és már folytathatod a munkafolyamat többi lépésével a munkád!

Amennyiben ebben a szektorban dolgozol és egy jó alternatívát, vagy megoldást keresel a munkafolyamat hatékonyabbá tételéhez, ez az eszköz lesz, amit neked találtak ki! Webáruházunk többféle ajtókeret beépítő szerszámot kínál számodra!  Profi típusú is elérhető, ami azt jelenti, hogy azzal a beépítő szerszámmal már profi módon is lehet ajtótokot szerelni! Azonban ahol ezt nem látod, ne keverd össze, hiszen az az egyszerű, hétköznapi használatra alkalmazandó típus! A ProfiBarkács oldalon kifejezetten szabványos méretű ajtólaphoz találsz ilyen szerszámot! Kérlek, olvasd el az adott termék leírását, hiszen ott fontos információkat találsz róla, hogy az kültéri vagy beltéri ajtókhoz való-e kifejezetten. Találd meg nálunk a számodra megfelelő ajtókeret beépítő szerszámot és vedd le válladról ezt a terhet is!

 


;