Ajtókeret beépítő szerszám

Ajtókeret beépítő szerszám - Vége az ideiglenes megoldásoknak! Nem kell többé kitámasztogatnod mindenféle anyagdarabbal az ajtókeretet, hogy megálljon a beállított helyen! A megoldás már itt van közvetlenül előtted! Ajtókeret beépítő szerszám! Ez az a nélkülözhetetlen eszköz, amire szükséged van, amennyiben építesz, vagy felújítasz! Ajtó nélkül nincs épület! Annak viszont valahogy a helyére kell kerülnie! Ebben segít ez a csodálatos szerszám!

 

 

 

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
2 290 Ft - 52 390 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
7 termék
7 termék

Hogyan működik az ajtókeret beépítő szett és mi tartozik hozzá?

Mielőtt belépünk egy házba, legelőször az ajtó az, amivel találkozunk. Nem csak a bejárati ajtóra kell nagy hangsúlyt fektetni, de a megfelelő körültekintéssel kiválasztott beltéri ajtóknak az összképe, lehengerlő lehet egy lakásban. Ma már szerencsére különböző anyagokból készült nyílászárók közül lehet válogatni, így mindenki az ízlésének és stílusának megfelelőt csodálhatja otthonában.
Az ajtók minden házban nélkülözhetetlenek, viszont beépítésük némi szakértelmet is megkövetel. Míg a bútorok nagy részét elmozdítjuk, ha arra van szükség, addig a nyílászárók, berakás után fix helyet foglalnak el. Emiatt muszáj a beépítésnél pontosan és precízen dolgozni.

Kínálatunk között megtalálja a Wolfcraft PRO ajtókeret szerelő eszközkészletét. Nagy segítséget nyújt Önnek abban, ha tökéletesen szeretné felilleszteni és beállítani az ajtókeretet. Mindössze néhány lépést kell elsajátítani és máris hozzáláthat a munkához. Ha nincs jól beállítva egy ajtó, az nem csak a szemnek lesz bántó, de nem is fog praktikusan működni.

Nem lehet becsukni, vagy épp szorulni fog beépítés után. Ebben nyújtanak kiváló segítséget a Wolfcraft termékei, hiszen a keretet pontosan lehet velük igazítani akkor is, ha függőlegességre, vagy akár vízszintességre törekszik, az eszközökkel a megfelelő helyre tudja vele rögzíteni. Az ajtók beállításánál elengedhetetlen a purhab használata. Ez a folyamat két embert vesz igénybe, hiszen valaki, figyel arra, hogy ne mozduljon el a beállítás, a másik ember pedig kifújja habbal a réseket.

A jó hír az, ha beszerzi a Wolfcraft ajtókeret szerelő eszközét, nem kell szólnia senkinek, ha nekilát a feladatnak, hiszen ez a termék felér egy ember segítségével. Amíg a habot tölti, addig az eszköz, tökéletes támaszt ad az ajtókeretnek. Bármilyen ajtókerethez használható, ami 600-1000 mm szélességű.
A webáruházunkban megtalálható szett tartalma:

  1. 2 db ajtótok támasz
  2. 2 db felsőorsós szemöldökfa szintező /pillanatszorító
  3. 4 db szintezőpárna/kiegyenlítő alátét
  4. 1 db használati utasítás


Hogyan kerül a beltéri ajtó a helyére? – Mire érdemes figyelni?

Egy kis segítséget nyújtunk ahhoz, hogy Önnek is tökéletesen működő nyílászárói legyenek otthon.
Nyilván a legjobb, ha szakemberre bízzuk a dolgot, de aki egy kicsit jártas a nyílászárók beépítésének világában, nyugodtan megpróbálkozhat a feladattal. Azt, azonban érdemes tudni, hogy a szakszerűtlen beépítésből eredő esetleges meghibásodásokért, a forgalmazó nem vállal felelősséget.

  • Először is ellenőrizni kell, hogy a beépítendő ajtó méretével azonos-e a falnyílás. Ez azért fontos, mert például egy 90x200 cm-es ajtó esetében, a nyílásnak legalább ekkorának kell lennie. Számolni kell azzal, hogy két oldalt és felül, hagyni kell 2 cm-t, ami az elhelyezési hézag, valamint a hőszigetelő hab helye. A tömítő hab viselkedése 3-4 cm-nél nagyobb hézag esetén megváltozik, így figyelni kell a pontosságra.
  • Második lépésben az ajtót behelyezzük a falnyílásba, majd elvégezzük a precíz szintezést.
  • Ezt követően, a Wolfcraft szerszámkészletünk segítségével a tokot rögzíteni kell ideiglenesen.
  • A negyedik lépésként folyamatos ellenőrzés mellett, beállítjuk a vízszintet és a függőleges szintet, majd a tokrögzítőket a falhoz fúrva rögzítjük a pántok oldalán. Webáruházunkban kiváló minőségű fúrókat talál, aminek mindig nagy hasznát fogja venni, nem csak a nyílászárók berakása során, de egyéb más szerelési munkák elvégzésénél is hasznos lehet.
  • Ezután fixáljuk a zár oldalán az alsó pontot. meg kell győződni arról, hogy nem mozdult-e el a beállítás a rögzítés során. Ha nem, akkor be kell az ajtót zárni. Abban az esetben, amikor mindent utasítás szerint csináltunk, és a szintezés is rendben van, az ajtószárny akadálymentesen kell, hogy működjön. A zár oldalán, a tok felső részét állítsuk be úgy, hogy az ajtólap pontosan párhuzamosan érjen össze a tokkal és csak ezután rögzítjük a felső és a középső pontokat.
  • Utolsó lépésként, ha a szerkezet tökéletesen működik, akkor elvégezhető a hőszigetelő, purhabos hézagtömítés.


Amire még szüksége lehet, az egy pumpás szerelőpárna. Webáruházunk kínálata között megtalálja a Yato szerelőpárnát. Mint tudjuk, a Yato szerszámokat kiváló minőség jellemzi, így mi is bátran ajánljuk Önnek. A szerelőpárna használata igen egyszerű, csupán az emelendő felület alá kell helyezni, és máris lehet pumpálni. Az eszköz, akár 135 kg súlyt is képes felemelni, ezzel is kímélve Önt a nehéz fizikai munkától.

 

Jó tudni! – Karbantartási műveletek

A vasalatelemek, egymáson csúszó, mozgó alkatrészeit, zárakat érdemes félévente olajjal átkenni. Ebben az esetben a műszerolajhoz hasonló finomsággal rendelkező olajra gondolunk. A tisztítást lehetőleg mosószeres, nedves törlőkendővel végezzük el. Ha az ajtót és környezetét nagy mennyiségű víz éri, nagyon fontos a szellőztetés azért, hogy a nedvesség mielőbb elpárologjon.
 
Ha bármilyen kérdése lenne a termékeket vagy a vásárlást illetően, hozzáértő munkatársaink, minden feltett kérdésére szívesen válaszolnak. Nézzen szét webáruházunkban és találja meg az Önnek legmegfelelőbb termék valamelyikét.

Segít az ajtótok beállításában és rögzítésében! Ami eddig órákig tartó feladat volt, az most egy pillanat! Csupán néhány lépésben beállíthatod az ajtókeretet és jöhet a fixálás! Akár már a földön is összeszerelheted a keretet és nem szükséges méregetned és nincs szükség társra hozzá, akár egyedül is megoldhatod! Az ajtókeret beépítő szerszám segítségével stabilan a helyére illesztheted a keretet és könnyen igazíthatod!

A legtöbb ilyen szerszám már rendelkezik vízszintező orsókkal, aminek segítségével pontosan, precízen be tudod állítani az ajtótokot! Az eszköz használata után elfelejtheted a folyamatos vízmértékkel való szenvedést! A keretet pontosan be tudod állítani és rögzíteni csavarmenetekkel! Függőleges és vízszintes irányban is tudod állítani ezek segítségével!

Egészen a purhabozásig, sőt még az alatt is tökéletesen megtámasztja az ajtótokot! Nem szükséges a folytonos után mérés és állítgatás! Csupán egyszer precízen beállítod és már folytathatod a munkafolyamat többi lépésével a munkád!

Amennyiben ebben a szektorban dolgozol és egy jó alternatívát, vagy megoldást keresel a munkafolyamat hatékonyabbá tételéhez, ez az eszköz lesz, amit neked találtak ki!

 

Ajtókeret beépítő szett rendelése

Webáruházunk többféle ajtókeret beépítő szerszámot kínál számodra!  Profi típusú is elérhető, ami azt jelenti, hogy azzal a beépítő szerszámmal már profi módon is lehet ajtótokot szerelni! Azonban ahol ezt nem látod, ne keverd össze, hiszen az az egyszerű, hétköznapi használatra alkalmazandó típus! A ProfiBarkács oldalon kifejezetten szabványos méretű ajtólaphoz találsz ilyen szerszámot! Kérlek olvasd el az adott termék leírását, hiszen ott fontos információkat találsz róla, hogy az kültéri vagy beltéri ajtókhoz való-e kifejezetten. Találd meg nálunk a számodra megfelelő ajtókeret beépítő szerszámot és vedd le válladról ezt a terhet is!