H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Szerszámkocsi

Szereted a rendet, a kézre eső szerszámokat? Megéri szerszámkocsi vásárlását a Profibarkács webáruházában intéznie. Megtalálja nálunk a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb gyártók közép- és felső kategóriás szerszámos szekrényeit, mint például az Extol Craft, a Neo, a Yato, az Einhell, a Vorel, a Topex, a Sthor, a Scheppach, és a Proline nagy teherbírású termékeit, amelyekkel akár több száz kilógrammnyi szerszám tárolását és hordozását is megoldhatja egyszerre.


58termék 136
58termék 136

A szerszámkocsik és fiókos szerszámtároló szekrények hosszú éveken át segítenek, hogy műhelye rendezett legyen, ezen felül hatékony munkaállomásként is tudnak szolgálni. Egyszerűbb velük egy hatékony munkakörnyezetet fenntartani. Nézzen szét a webáruházunkban kapható üres és szerszámokkal felszerelt műhelykocsi között, és adja le rendelését akár ma!

Miért érik meg az árukat a szerszámos kocsik?

Egy jól kiválasztott szerszámkocsi már csak azért is megéri az árát, mert többféle módon is segít növelni a munka hatékonyságán. Ilyen előnyökre számíthat a Profibarkács webáruházában kapható fiókos szerszámtároló szekrények használatával:

Biztonságosabb és tisztább munkakörnyezet igényes szerszámos szekrénnyel

Egyes szerszámos kocsikra kannatartó állványt és szemétgyűjtő kosarat is hozzáadhat,  a munkalapjuk pedig olajoknak és zsíroknak ellenálló gumiszőnyeggel van borítva. Ilyenek például a webáruházunkban kapható Neo műhelykocsik.

Munkalapként funkcionáló szerszámkocsik

A legtöbb szerszámszekrény tetejét munkalapként is használhatja, ha bármilyen munkafolyamatnál szüksége lenne rá. Ezzel már önmagában sok időt takaríthat meg a munkavégzéssel. A felsőkategóriás termékek, mint például a Proline előre felszerelt szerszámkocsijai rengeteg szerszámmal ellátott, gördülőmunkaállomásként működnek. A fékkel ellátott kerekeknek, a beépített ütközésvédelemnek, és a nagy teherbíróképességnek hála bárhova könnyen telepíthetők. Ráadásul ezek  a szerszámos kocsik központi zárral is rendelkeznek.

Egyéni preferenciák szerint összeállítható üres és előre felszerelt szerszámos kocsik

Ahogy a Profibarkács webáruház széles választéka alapján is látható, elképesztő a kínálat a szerszámkocsik terén. A kisebb szerszámszekrényektől kezdve a kerekes állványokon át egészen az 5, 6, vagy akár 7 fiókos szerszámtárolókig bőven lesz miből válogatnia. Vásárlásnál ne felejtse el figyelembe venni az egyéni fiókok és a szerszámkocsi összteherbíró képességét is, mivel így könnyebben megtalálhatja azt a terméket, ami a leginkább megfelel az Ön munkájához. Akár külön munkafolyamatokra gyártott szerszámok is integrálhatók a kocsikba.

 

Szerszámszekrény vásárlás: üres és szerszámokkal felszerelt szerszámkocsik

Mondhatni minden műhelynek szüksége van valamilyen szerszámkocsira, mivel így nem csak megfelelő tárolóhelyet biztosít a szerszámainak, de könnyen rendszerezheti őket. A munkát pedig igencsak meg tudja gyorsítani, ha rögtön tudja, hogy honnan kell előszednie az éppen szükséges csavarhúzót vagy villáskulcsot. A bőséges választékunknak köszönhetően pedig olyan szerszámtároló kocsit is megrendelhet a webáruházunktól, ami nagy tárhelyének és magas teherbíró képességnek köszönhetően több mint 100 szerszám tárolására is alkalmas!

Akár hobbi barkácsoló, akár szakemberként dolgozik egy nagy műhelyben, nálunk egészen biztos, hogy megtalálja azt a szerszámkocsit, ami megfelel az igényeinek. Az olcsóbb szerszámos kocsik bőven megfelelnek majd az otthoni igényeknek, de ha profi munkához keres segítséget, érdemes inkább a felsőkategóriás termékek közt szétnéznie.

Amennyiben rendelkezik már széles szerszámkészlettel, és csak rendszerezett tárolási helyet keres nekik, akkor az üres szerszámos kocsijaink közt érdemes válogatni. A felszerelt szerszámkocsiknál a kézi szerszámok már az előre kialakított helyeken megtalálhatók. Válogasson kedvére a barkács webáruházunkban!

 Ha szereted a tiszta, rendezett műhelyt, tartsd tisztán porszívóval, takarítógéppel.

Szerszámos kocsi vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a webshopunkban kapható üres és előre felszerelt szerszámkocsikkal kapcsolatban, akkor nyugodtan keresse fel a Profibarkács ügyfélszolgálatát. Munkatársaink nagyon szívesen segítenek és további tanácsokkal is ellátják, hogy mindenképp azt a szerszámos szekrényt válassza ki, ami a leginkább megfelel az igényeinek. Szerszámos kocsi vásárlását persze lényegre törő termékleírásokkal is megkönnyítjük: így könnyen összehasonlíthatja a legfontosabb paraméterek alapján, hogy milyen szerszámszekrényt érdemes megrendelnie.

Webáruházunkban megfizethető árakon találja meg a legnépszerűbb gyártók termékeit, mint például az Extol Craft, a Neo, a Yato, az Einhell, a Vorel, a Topex, a Sthor, a Scheppach, és a Proline felsőkategóriás, magas teherbírású szerszámkocsijait. Többféle szállítási lehetőséget is biztosítunk az egyes termékekhez: adja le rendelését a, és mi máris azon leszünk, hogy eljuttassuk Önhöz az új szerszámkocsiját!

Gyakran ismételt kérdések szerszámkocsi vásárlása során

 

Miért jó egy szerszámkocsi?

Ha van műhelyed, vagy egy kis sufnid, ahol barkácsolni szoktál, praktikus kiegészítő lehet számodra egy jól kiválasztott szerszámkocsi. Könnyen, tisztán és egy helyen tarthatod a legfontosabb szerszámaidat, nem mellesleg egy karnyújtásnyira lehetnek tőled a legtöbbet használt darabok.

A szerszámkocsik szerszámokkal együtt vásárolhatom meg, vagy kapható üres változatban is?

Mindkét típust megvásárolhatod a kínálatunkban, megtalálod a számodra megfelelőt akkor is, ha már rendelkezel saját szerszámokkal, de abban az esetben is elégedetten távozhatsz tőlünk, ha felszerelt darabra lenne szükséged.

Milyen további előnyökkel jár a szerszámkocsi használata?

Munkánk megkönnyítése mellett további előnye, hogy tetejét munkalapként használhatjuk, növelve a munkavégzés területét. Görgős kerekei segítségével könnyű helyváltoztatásra képesek. Termékeink többnyire központi zárral felszereltek.

Szűrés
Ár
 (Ft)
22 990 Ft - 950 390 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!