H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Szerszámkocsi

Óriási raktárkészlet, országos lefedettség, különböző szállítási lehetőségek, hatalmas választék, kedvező árak… már csak azért is megéri szerszámkocsi vásárlását a Profibarkács webáruházában intéznie. Megtalálja nálunk a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb gyártók közép- és felső kategóriás szerszámos szekrényeit, mint például az Extol Craft, a Neo, a Yato, az Einhell, a Vorel, a Topex, a Sthor, a Scheppach, és a Proline nagy teherbírású termékeit, amelyekkel akár több száz kilógrammnyi szerszám tárolását és hordozását is megoldhatja egyszerre.


58termék 136
58termék 136

A szerszámkocsik és fiókos szerszámtároló szekrények hosszú éveken át segítenek, hogy műhelye rendezett legyen, ezen felül hatékony munkaállomásként is tudnak szolgálni. Egyszerűbb velük egy hatékony munkakörnyezetet fenntartani. Nézzen szét a webáruházunkban kapható üres és szerszámokkal felszerelt műhelykocsi között, és adja le rendelését akár ma!

 

Miért érik meg az árukat a szerszámos kocsik?

Egy jól kiválasztott szerszámkocsi már csak azért is megéri az árát, mert többféle módon is segít növelni a munka hatékonyságán. Ilyen előnyökre számíthat a Profibarkács webáruházában kapható fiókos szerszámtároló szekrények használatával:

 

Biztonságosabb és tisztább munkakörnyezet igényes szerszámos szekrénnyel

Egyes szerszámos kocsikra kannatartó állványt és szemétgyűjtő kosarat is hozzáadhat,  a munkalapjuk pedig olajoknak és zsíroknak ellenálló gumiszőnyeggel van borítva. Ilyenek például a webáruházunkban kapható Neo műhelykocsik.

 

Munkalapként funkcionáló szerszámkocsik

A legtöbb szerszámszekrény tetejét munkalapként is használhatja, ha bármilyen munkafolyamatnál szüksége lenne rá. Ezzel már önmagában sok időt takaríthat meg a munkavégzéssel. A felsőkategóriás termékek, mint például a Proline előre felszerelt szerszámkocsijai rengeteg szerszámmal ellátott, gördülőmunkaállomásként működnek. A fékkel ellátott kerekeknek, a beépített ütközésvédelemnek, és a nagy teherbíróképességnek hála bárhova könnyen telepíthetők. Ráadásul ezek  a szerszámos kocsik központi zárral is rendelkeznek.

 

Egyéni preferenciák szerint összeállítható üres és előre felszerelt szerszámos kocsik

Ahogy a Profibarkács webáruház széles választéka alapján is látható, elképesztő a kínálat a szerszámkocsik terén. A kisebb szerszámszekrényektől kezdve a kerekes állványokon át egészen az 5, 6, vagy akár 7 fiókos szerszámtárolókig bőven lesz miből válogatnia. Vásárlásnál ne felejtse el figyelembe venni az egyéni fiókok és a szerszámkocsi összteherbíró képességét is, mivel így könnyebben megtalálhatja azt a terméket, ami a leginkább megfelel az Ön munkájához. Akár külön munkafolyamatokra gyártott szerszámok is integrálhatók a kocsikba.

 

Szerszámszekrény vásárlás: üres és szerszámokkal felszerelt szerszámkocsik

Mondhatni minden műhelynek szüksége van valamilyen szerszámkocsira, mivel így nem csak megfelelő tárolóhelyet biztosít a szerszámainak, de könnyen rendszerezheti őket. A munkát pedig igencsak meg tudja gyorsítani, ha rögtön tudja, hogy honnan kell előszednie az éppen szükséges csavarhúzót vagy villáskulcsot. A bőséges választékunknak köszönhetően pedig olyan szerszámtároló kocsit is megrendelhet a webáruházunktól, ami nagy tárhelyének és magas teherbíró képességnek köszönhetően több mint 100 szerszám tárolására is alkalmas!

Akár hobbi barkácsoló, akár szakemberként dolgozik egy nagy műhelyben, nálunk egészen biztos, hogy megtalálja azt a szerszámkocsit, ami megfelel az igényeinek. Az olcsóbb szerszámos kocsik bőven megfelelnek majd az otthoni igényeknek, de ha profi munkához keres segítséget, érdemes inkább a felsőkategóriás termékek közt szétnéznie.

Amennyiben rendelkezik már széles szerszámkészlettel, és csak rendszerezett tárolási helyet keres nekik, akkor az üres szerszámos kocsijaink közt érdemes válogatni. A felszerelt szerszámkocsiknál a kézi szerszámok már az előre kialakított helyeken megtalálhatók. Válogasson kedvére a barkács webáruházunkban!

 

Szerszámos kocsi vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a webshopunkban kapható üres és előre felszerelt szerszámkocsikkal kapcsolatban, akkor nyugodtan keresse fel a Profibarkács ügyfélszolgálatát. Munkatársaink nagyon szívesen segítenek és további tanácsokkal is ellátják, hogy mindenképp azt a szerszámos szekrényt válassza ki, ami a leginkább megfelel az igényeinek. Szerszámos kocsi vásárlását persze lényegre törő termékleírásokkal is megkönnyítjük: így könnyen összehasonlíthatja a legfontosabb paraméterek alapján, hogy milyen szerszámszekrényt érdemes megrendelnie.

Webáruházunkban megfizethető árakon találja meg a legnépszerűbb gyártók termékeit, mint például az Extol Craft, a Neo, a Yato, az Einhell, a Vorel, a Topex, a Sthor, a Scheppach, és a Proline felsőkategóriás, magas teherbírású szerszámkocsijait. Többféle szállítási lehetőséget is biztosítunk az egyes termékekhez: adja le rendelését a, és mi máris azon leszünk, hogy eljuttassuk Önhöz az új szerszámkocsiját!

Szűrés
Ár
 (Ft)
25 990 Ft - 950 390 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!