Új jelszó kérése
  Kategóriák
  Szavazás
  Nyissunk e Debrecenben bemutató termet és/vagy üzletet?
  Igen
  Nem
  Hírlevél
  Tanúsítvány
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Látogató számláló
  0
  6
  0
  8
  5
  6
  4
  Fizetési megoldás
  TOP termékek

  BLOG

  Mindig lenyűgöz Minket, hogy milyen csodálatos dolgokat hoztok létre azokkal a szerszámokkal, melyeket tőlünk vásároltok. Ebben a blogban egy fantasztikus remekművet szeretnénk bemutatni az alkotó saját szavaival és képeivel megtűzdelve. Tarts velünk, hogy ötleteket gyűjthess és inspirálódhass!

  2018.06.30 17:23

  Eljött a nyár, a pihenés, a nyáriszünet és a kánikula ideje! Talán rászántuk már magunk az elmúlt években, hogy kertünkben kialakítsuk a hűs, kényelmes pihenést szolgáltató napvédett filagóriát vagy zúgot. De mi van, ha nincs időnk hosszas és költséges építésbe fogni a kertben? Tarts velünk ebben a blogban, melyben adunk néhány tippet a megoldásra!

  Tavasszal, amikor az utolsó hófoltok is elolvadnak, és végre kisüt a nap, az első dolgunk talán a gyep takarítása és felfrissítése.
  Kérdés azonban, hogy ismered e az igazán szép, zöld gyep titkát, amit a Szomszéd is megirigyel? Ha szeretnéd megtudni, tarts velünk!

  Gyakran megesik, hogy a kerítés, és a kertben található faépítmények lefestésének hirtelen felindulásból, előzetes tájékozódás nélkül ugrunk neki, aztán csodálkozunk, hogy miért megy tönkre 1-2 év alatt a faanyag. Ha kíváncsi Vagy, hogyan tehetnéd igazán tartóssá és időtállóvá ezeket a dolgokat, Tarts velünk ebben a blogcikkben!

   

  A tavasz közeledtével egyre aktuálisabbá válik, hogy a ház körüli munkákra koncentráljunk, hisz legyen szó akár a ház felújításáról, vagy a kerítés lefestéséről, minden megvalósítást egy jó terv előz meg. Ha jó a terv, akkor nem csak hogy sok pénzt spórolhatunk meg, de az eredmény is mérföldekkel jobb lesz, mint egy hirtelen felindulásból elkövetett felújítás.

  Ebben a cikkben a festési munkálatokkal kapcsolatban szeretnénk összefoglalni azt, hogy milyen feladathoz milyen festőgépet érdemes választani, kezdve az alkalmi barkácsolástól egészen a mindennapi, ipari felhasználásig. Ha szeretnél ebben a kérdéskörben magabiztosan eligazodni, és szakértőként választani, tarts velünk!

  Webáruház készítés
  ;