Vásárlási segéd

Kategória - Kertrendezési ötletek
Helyszín - Kert
Helyszín - Konyha
Idő - Kevesebb, mint 2 óra
Kategória - Ajándékötletek
Kategória - Autóápolás és autós kiegészítők
Kategória - Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató
Kategória - Dekoráció
Kategória - Fűnyírás és a gyep karbantartása
Kategória - Ipari megoldások és szerszámgépek
Kategória - Karácsonyi dekoráció
Kategória - Karbantartás
Kategória - Kertépítési ötletek és kertművelési projektek
Kategória - Kertgondozás és haszonnövények
Kategória - Kerti gépek és kéziszerszámok útmutató
Kategória - Kerti kártevők elleni védekezés és növényvédelem
Kategória - Kertrendezés és dísznövények
Kategória - Konyhafelújítás
Kategória - Konyhai tevékenységek
Kategória - Kültéri barkács és építési projektek
Kategória - Kültéri ötletek és projektek
Kategória - Medenceépítés és karbantartás
Kategória - Otthonfelújítási ötletek és projektek
Kategória - Terasz, erkély, kerti pihenő és árnyékolás
Kategória - Tűzrakóhely, grillezés és BBQ
Nehézség - 1
Típus - Ötletgyűjtemény
Típus - Útmutató
Típus - Vásárlási segéd
GN edények méretei

A GN edény nem egy mindennapi használati eszköz, sokan azzal sincsenek tisztában, hogy mi is az, azonban ha valaki meglát egy képet róla, azonnal rájön, hogy a vendéglátásban számtalan helyen látott már ilyen edényeket, legyen szó egy kínai gyorsbüféről, egy menzáról, de a fagyizókban is javarészt GN edényben tárolják a fagylaltot.

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. július 25.
Hogyan válassz kemping gázfőzőt?

A kempingezés egyre népszerűbb szabadidős tevékenység, amely lehetőséget nyújt a természet közelségének élvezetére. Akár egy hosszú kalandos nap után térünk vissza a táborba, akár a természetben pihenünk a hétvégén a barátainkkal, az étkezés olyan része a kiruccanásnak, amire érdemes előre gondolni, ehhez pedig szükséges lehet beszerezni egy hordozható gázfőzőt. Annak érdekében azonban, hogy a megfelelőt választhassuk ki ezek közül, fontos néhány szempontot figyelembe venni.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. július 22.
Legjobb akkus polírozógép fényszóró polírozáshoz

Ha meg akarod találni a legjobb akkus polírozógépet fényszóró polírozásához, olvass tovább! A gépkocsik lámpája igencsak szembetűnő és sokat ronthat vagy javíthat a jármű megjelenésének összképén. A besárgult, bemattult, karcos fényszórók „lepukkant” hatást keltenek, holott némi energiával, egy kis polírpasztával és egy minőségi, precíz akkus polírozógéppel könnyedén újjávarázsolhatóak.
Járjunk utána együtt, melyik a legjobb akkus polírozógép fényszóró polírozáshoz!

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. június 28.
Legjobb kemping edénykészlet utazáshoz

Manapság már sok olyan eszközt, felszerelést hoztak forgalomba, amik nagyban hozzájárulnak kikapcsolódásunkhoz. Egy szép időtöltés a természetben, kirándulások, kempingezések a testnek és a léleknek is egyaránt feltöltődést nyújtanak. Fontos tehát maximálisan felszerelkezve nekiindulni egy ilyen alkalomnak, hogy a legminőségibb pihenésben részesüljünk. A kényelem, az alvás, a túrafelszerelések, a higiéniai szempontok mellett nagy gondot kell fordítani az étkezésekkel kapcsolatos teendőre is. Hiszen gondoljunk bele, nemcsak maga túra adja az élményt, hanem a főzés közös élménye is, ilyenkor sem szabad a gasztronómiai élményekről lemondani. Járjuk körül részletesebben a kempingfelszerelési listánk igen fontos elemét, ami nem más, mint a főzés.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. július 10.
Legjobb szalagfűrész otthonra

A szalagfűrész egy rendkívül sokoldalú fűrészgép, amely számos anyag, például fa, fém és műanyag vágására alkalmas. Az eszköz előnye, hogy pontos és tiszta vágásokat tesz lehetővé akár vastagabb anyagok esetén is, amit pedig más fűrészekkel nehéz lenne elérni. Éppen ezért, a szalagfűrész kiválasztása otthonra egy fontos döntés, hiszen nagyban befolyásolja a munka minőségét és hatékonyságát is. A megfelelő eszköz kiválasztásánál így érdemes minél több szempontot mérlegelni és figyelembe venni.

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. július 03.
Polikarbonát előtető árak - ha jó árakat keresel

Ebben a bejegyzésben sorra vesszük a polikarbonát előtető árakat, lehetőségeket, hogy az ár-érték arányban a számodra legjobb előtetőt választhasd! Az előtető óriási találmány, hiszen élhetőbbé, komfortosabbá teszi a bejáratot, véd az időjárási viszontagságok ellen, de ha az utcaajtó fölé szereled, a postai küldeményeid átvétele, aláírása sem kell, hogy esőben, csurig ázva történjen! A polikarbonát előtető az egyik legelterjedtebb megoldás, elérhető áron hozzájuthatsz és sorozatgyártásban is sokféle méretben létezik, nem feltétlenül kell szakit hívnod, hogy egyedi tervezéssel egyedi polikarbonát tetőt készítsen.

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. június 26.
Milyen hordozható napelemet válasszunk utazáshoz?

Egy jól megválasztott hordozható napelem utazáshoz lehetővé teszi, hogy bárhol hasznosítsuk a megújuló energiaforrást, aminek segítségével akár a telefont, tabletet, laptopot vagy az autó akksiját
is feltölthetjük. De vajon melyik a legjobb hordozható napelem, milyen mobil napelemet érdemes utazáshoz választani? Járjuk együtt körbe a hordozható napelem választásának kulcsfontosságú tényezőit, hogy a legjobb mobil napelemre tehessetek szert!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. június 19.
Rakományrögzítő gurtnik összehasonlítása kamionosok számára

Melyik a legjobb rakományrögzítő gurtni kamionosoknak? Szinte csak kapkodjuk a fejünket, mikor a spanifer, gurtni, heveder kínálatot szemezgetjük. Annyi féle fajta rakományrögzítő létezik, hogy teljesen tisztában kell lennünk az elvárásainkkal és a választási lehetőségekkel ahhoz, hogy a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani. A rakományrögzítés nem vehető félvállról, hiszen egyrészt törvényi előírásoknak is meg kell felelni, másrészt védelmet biztosíthat bizonyos káresemények ellen, hiszen védi a rakományt a leesés, elmozdulás ellen, ami súlyos károkat, baleseteket okozhat a közlekedés során.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. június 07.
Olajos vagy olajmentes kompresszort vegyek?

Az olajos vagy olajmentes kompresszorok szakembereknek nélkülözhetetlen berendezések, de ha jobban belegondolunk, annyira sokrétűek, hogy otthonra is megérheti egy megbízható kompresszort beszerezni! Festékszórás, gumi fújtatás, pneumatikus szerszámok működtetése? Ez mind-mind lehetséges egy megfelelő teljesítményű, jól megválasztott minőségi kompresszorral. Lássuk, mikor ajánlott olajos kompresszor, mikor olajmentes kompresszor!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. július 04.
Legjobb szünetmentes tápegység kazánhoz - milyet vegyél otthonra?

A szünetmentes tápegység képes a berendezéseinket, kazánunkat akkor is villamosenergiával ellátni, amikor a hálózaton megszűnik a tápfeszültség akár áramszünet, áramkimaradás, feszültségingadozás, feszültségletörés miatt. Ráadásul a legjobb szünetmentesek magas fokú védelmet is biztosítanak elektromos eszközeinkne meghibásodás ellen. De nézzük, milyen szempontokat kell figyelembe venni, hogy megtaláljuk a legjobb szünetmentes tápegységet kazánhoz?

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 30.
Milyen betonkeverőt vegyek?

Milyen betonkeverőt vegyek otthoni célra vagy napi munkához? Jó kérdés, hiszen a betonkeverő kínálatot elnézve a legegyszerűbb 80-90 ezer forintos betonkeverőktől elkezdve akár 500-600 ezer forintos betonkeverőket is vásárolhatunk. Betonkeverő választásnál jól meg kell gondolni melyiket vásároljuk, törekedni kell arra, hogy ár-érték arányban az elvárásainkhoz, a felhasználás céljához a legjobbat válasszuk ki!

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 22.
Trambulin hány éves kortól ajánlott?

Te tudod hány éves kortól ajánlott a trambulin? Családi házak kertjében, főleg, ahol gyerek is van, a trambulin szinte mindenütt megtalálható. Sok szülőt foglalkoztat, vajon hány éves kortól trambulinozhat a csemete, mekkora trambulint vegyen és milyen magas védőhálóval? Ebben a bejegyzésben körbejárjuk a trambulinnal kapcsolatos fontos szempontokat és megnézzük, mit mondanak a szakemberek, trambulin hány éves kortól ajánlott?

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 05.
Milyen asztalos szorítót vegyek, ha fontos a minőség és a szorítóerő?

Ha munka közben stabilan le kell szorítani a munkadarabot, nélkülözhetetlen segítség egy minőségi asztalos szorító, de milyen szorítót vegyünk, ha fontos a nagy szorítóerő? Sokféle típusú szorító létezik, csavaros szorító, racsnis szorító, egykezes szorító, keretszorító, C szorító. De vajon melyiket válasszuk? Miért lehet fontos a nagy szorítóerő és milyen más szempontok szerint válasszuk ki a legjobb asztalos szorítót?

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 27.
Legjobb molnárkocsi költözéshez, ha a nagyi cuccát is vinni kell

Költözésnél alapdarab egy strapabíró molnárkocsi, hiszen rengeteg holmit, bútort, napi használati tárgyat kell A-ból B-be elszállítani, a teherautóra felrakodni, lepakolni, helyére vinni. A molnárkocsi jóval hatékonyabb, mint a kézi cipekedés, egyrészt sokkal nagyobb lehet a teherbírása, másrészt megerőltetés nélkül juttathatjuk el a bútorokat, tárgyakat a kívánt helyre. Nagyobb kiterjedésű tárgyak, vagy akár több karton is szállítható vele egyszerre. De hogyan találd meg a legjobb molnárkocsit, ha extra sok cuccod van, melós a költözés? Nézzük!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 18.
Legjobb akkus permetező, ha nagyobb kertbe kell

Akkus permetező vásárlásnál csak kapkodjuk a fejünket, vajon melyik lenne a legjobb akkus permetező nagyobb kertbe? A választék óriási, nagyjából 1-60 ezer forint között van minden, amit egy akkumulátoros permetező tudhat. De hogyan találjuk meg azt, amelyik a legjobb ár-érték arányban, figyelembe véve, hogy nagy a kert, minél hatékonyabban tudjuk a lemosó permetezést vagy egyéb rovarölő, gombaölő permetezést elvégezni? Mutatjuk!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 28.
Milyen bőröndös szerszámkészletet vegyek, ha nem egyesével vásárolnám a szerszámokat?

A bőröndös szerszámkészlet barkácsolóknak, otthoni felhasználásra és szakembereknek napi munkához is praktikus, persze nem mindegy milyet választunk, mi van benne és mennyiért? A legjobb bőröndös szerszámkészletek tartalmazzák azokat az alapdarabokat és plusz szerszámokat, melyekkel a legtöbb felmerülő ház körüli probléma elhárítható. Ha pedig többet is hajlandóak vagyunk rászánni és egy igazán profi szerszámkészletet vásárolunk, olyan szerszámok is kéznél lesznek, melyekre nagyon ritkán van csak szükség, mégis megkerülhetetlenek bizonyos helyzetekben.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 14.
Takaróponyva árak - melyik a legköltséghatékonyabb megoldás

Ha megnézzük a takaróponyva árakat, azonnal látható, hogy akár 1000 Ft alatti árszinten is vásárolhatunk takaróponyvát, de több tízezer forintos ponyvák is léteznek. Melyiket vegyük, hogy megfelelően ellássa a funkcióját, de a büdzsét se lépjük túl? Először is, nem mindegy milyen célra kell a takaróponyva, mire fogjuk használni, másrészt természetesen a takaróponyva minősége, mérete is befolyásolja a takaróponyva árat. Igyekezzünk megtalálni a legköltséghatékonyabb takaróponyvát, tartsatok velünk!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 07.
Elektromos láncélező árak összehasonlítása - mennyit érdemes rászánni?

Az elektromos láncélező árak összehasonlításánál jól látszik, hogy 14 ezer és 47 ezer forint közötti árkategóriában mozognak a gépek eladási árai. Amikor egy elektromos láncélezőt szeretnénk beszerezni, fontos, hogy a funkcióját tökéletesen ellássa a gép, ugyanakkor a pénztárcánk is csak a szükséges mértékben apadjon! Találjuk meg a legjobb elektromos láncélezőt ár-érték arányban!


Mai bejegyzésünkben összehasonlítjuk az elektromos láncélező árakat, megnézzük melyik mit tud, mennyit érdemes rászánni, ha ilyet vennétek.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 03.
Polírozógép árak összehasonlítása 2024-ben

Polírozógép létezik akkumulátoros vagy elektromos változatban, alapkategóriás vagy akár felsőkategóriás kivitelben, tartozékokkal vagy anélkül, ebből kifolyólag a polírozógépek árait összehasonlítva széles ár sávban elhelyezkedve találjuk meg az egyes szerszámgépeket. Persze nem feltétlenül kell profi polírozógép, ha évi 1-2 alkalommal van elő véve, de olyan is van, mikor egy alap kategóriás polírozó kevés az elvégzendő munkához. Egy minőségi, hatékony kézi polírozógép nemcsak autó, motor, csónak felpolírozásánál jön jól, de otthonfelújítás során például bútorok felújításánál is hasznát vehetjük.

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. június 14.