Vásárlási segéd

Kategória - Kertrendezési ötletek
Helyszín - Kert
Helyszín - Konyha
Idő - Kevesebb, mint 2 óra
Kategória - Ajándékötletek
Kategória - Autóápolás és autós kiegészítők
Kategória - Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató
Kategória - Dekoráció
Kategória - Fűnyírás és a gyep karbantartása
Kategória - Ipari megoldások és szerszámgépek
Kategória - Karácsonyi dekoráció
Kategória - Karbantartás
Kategória - Kertépítési ötletek és kertművelési projektek
Kategória - Kertgondozás és haszonnövények
Kategória - Kerti gépek és kéziszerszámok útmutató
Kategória - Kerti kártevők elleni védekezés és növényvédelem
Kategória - Kertrendezés és dísznövények
Kategória - Konyhafelújítás
Kategória - Kültéri barkács és építési projektek
Kategória - Kültéri ötletek és projektek
Kategória - Medenceépítés és karbantartás
Kategória - Otthonfelújítási ötletek és projektek
Kategória - Terasz, erkély, kerti pihenő és árnyékolás
Kategória - Tűzrakóhely, grillezés és BBQ
Nehézség - 1
Típus - Ötletgyűjtemény
Típus - Útmutató
Típus - Vásárlási segéd
Rakományrögzítő gurtnik összehasonlítása kamionosok számára

Melyik a legjobb rakományrögzítő gurtni kamionosoknak? Szinte csak kapkodjuk a fejünket, mikor a spanifer, gurtni, heveder kínálatot szemezgetjük. Annyi féle fajta rakományrögzítő létezik, hogy teljesen tisztában kell lennünk az elvárásainkkal és a választási lehetőségekkel ahhoz, hogy a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani. A rakományrögzítés nem vehető félvállról, hiszen egyrészt törvényi előírásoknak is meg kell felelni, másrészt védelmet biztosíthat bizonyos káresemények ellen, hiszen védi a rakományt a leesés, elmozdulás ellen, ami súlyos károkat, baleseteket okozhat a közlekedés során.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. június 07.
Olajos vagy olajmentes kompresszort vegyek?

Az olajos vagy olajmentes kompresszorok szakembereknek nélkülözhetetlen berendezések, de ha jobban belegondolunk, annyira sokrétűek, hogy otthonra is megérheti egy megbízható kompresszort beszerezni! Festékszórás, gumi fújtatás, pneumatikus szerszámok működtetése? Ez mind-mind lehetséges egy megfelelő teljesítményű, jól megválasztott minőségi kompresszorral. Lássuk, mikor ajánlott olajos kompresszor, mikor olajmentes kompresszor!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. június 03.
Legjobb szünetmentes tápegység kazánhoz - milyet vegyél otthonra?

A szünetmentes tápegység képes a berendezéseinket, kazánunkat akkor is villamosenergiával ellátni, amikor a hálózaton megszűnik a tápfeszültség akár áramszünet, áramkimaradás, feszültségingadozás, feszültségletörés miatt. Ráadásul a legjobb szünetmentesek magas fokú védelmet is biztosítanak elektromos eszközeinkne meghibásodás ellen. De nézzük, milyen szempontokat kell figyelembe venni, hogy megtaláljuk a legjobb szünetmentes tápegységet kazánhoz?

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 30.
Milyen betonkeverőt vegyek?

Milyen betonkeverőt vegyek otthoni célra vagy napi munkához? Jó kérdés, hiszen a betonkeverő kínálatot elnézve a legegyszerűbb 80-90 ezer forintos betonkeverőktől elkezdve akár 500-600 ezer forintos betonkeverőket is vásárolhatunk. Betonkeverő választásnál jól meg kell gondolni melyiket vásároljuk, törekedni kell arra, hogy ár-érték arányban az elvárásainkhoz, a felhasználás céljához a legjobbat válasszuk ki!

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 22.
Trambulin hány éves kortól ajánlott?

Te tudod hány éves kortól ajánlott a trambulin? Családi házak kertjében, főleg, ahol gyerek is van, a trambulin szinte mindenütt megtalálható. Sok szülőt foglalkoztat, vajon hány éves kortól trambulinozhat a csemete, mekkora trambulint vegyen és milyen magas védőhálóval? Ebben a bejegyzésben körbejárjuk a trambulinnal kapcsolatos fontos szempontokat és megnézzük, mit mondanak a szakemberek, trambulin hány éves kortól ajánlott?

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 05.
Milyen asztalos szorítót vegyek, ha fontos a minőség és a szorítóerő?

Ha munka közben stabilan le kell szorítani a munkadarabot, nélkülözhetetlen segítség egy minőségi asztalos szorító, de milyen szorítót vegyünk, ha fontos a nagy szorítóerő? Sokféle típusú szorító létezik, csavaros szorító, racsnis szorító, egykezes szorító, keretszorító, C szorító. De vajon melyiket válasszuk? Miért lehet fontos a nagy szorítóerő és milyen más szempontok szerint válasszuk ki a legjobb asztalos szorítót?

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 27.
Legjobb molnárkocsi költözéshez, ha a nagyi cuccát is vinni kell

Költözésnél alapdarab egy strapabíró molnárkocsi, hiszen rengeteg holmit, bútort, napi használati tárgyat kell A-ból B-be elszállítani, a teherautóra felrakodni, lepakolni, helyére vinni. A molnárkocsi jóval hatékonyabb, mint a kézi cipekedés, egyrészt sokkal nagyobb lehet a teherbírása, másrészt megerőltetés nélkül juttathatjuk el a bútorokat, tárgyakat a kívánt helyre. Nagyobb kiterjedésű tárgyak, vagy akár több karton is szállítható vele egyszerre. De hogyan találd meg a legjobb molnárkocsit, ha extra sok cuccod van, melós a költözés? Nézzük!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 18.
Legjobb akkus permetező, ha nagyobb kertbe kell

Akkus permetező vásárlásnál csak kapkodjuk a fejünket, vajon melyik lenne a legjobb akkus permetező nagyobb kertbe? A választék óriási, nagyjából 1-60 ezer forint között van minden, amit egy akkumulátoros permetező tudhat. De hogyan találjuk meg azt, amelyik a legjobb ár-érték arányban, figyelembe véve, hogy nagy a kert, minél hatékonyabban tudjuk a lemosó permetezést vagy egyéb rovarölő, gombaölő permetezést elvégezni? Mutatjuk!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 28.
Milyen bőröndös szerszámkészletet vegyek, ha nem egyesével vásárolnám a szerszámokat?

A bőröndös szerszámkészlet barkácsolóknak, otthoni felhasználásra és szakembereknek napi munkához is praktikus, persze nem mindegy milyet választunk, mi van benne és mennyiért? A legjobb bőröndös szerszámkészletek tartalmazzák azokat az alapdarabokat és plusz szerszámokat, melyekkel a legtöbb felmerülő ház körüli probléma elhárítható. Ha pedig többet is hajlandóak vagyunk rászánni és egy igazán profi szerszámkészletet vásárolunk, olyan szerszámok is kéznél lesznek, melyekre nagyon ritkán van csak szükség, mégis megkerülhetetlenek bizonyos helyzetekben.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 14.
Takaróponyva árak - melyik a legköltséghatékonyabb megoldás

Ha megnézzük a takaróponyva árakat, azonnal látható, hogy akár 1000 Ft alatti árszinten is vásárolhatunk takaróponyvát, de több tízezer forintos ponyvák is léteznek. Melyiket vegyük, hogy megfelelően ellássa a funkcióját, de a büdzsét se lépjük túl? Először is, nem mindegy milyen célra kell a takaróponyva, mire fogjuk használni, másrészt természetesen a takaróponyva minősége, mérete is befolyásolja a takaróponyva árat. Igyekezzünk megtalálni a legköltséghatékonyabb takaróponyvát, tartsatok velünk!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 07.
Elektromos láncélező árak összehasonlítása - mennyit érdemes rászánni?

Az elektromos láncélező árak összehasonlításánál jól látszik, hogy 14 ezer és 47 ezer forint közötti árkategóriában mozognak a gépek eladási árai. Amikor egy elektromos láncélezőt szeretnénk beszerezni, fontos, hogy a funkcióját tökéletesen ellássa a gép, ugyanakkor a pénztárcánk is csak a szükséges mértékben apadjon! Találjuk meg a legjobb elektromos láncélezőt ár-érték arányban!


Mai bejegyzésünkben összehasonlítjuk az elektromos láncélező árakat, megnézzük melyik mit tud, mennyit érdemes rászánni, ha ilyet vennétek.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 03.
Polírozógép árak összehasonlítása 2024-ben

Polírozógép létezik akkumulátoros vagy elektromos változatban, alapkategóriás vagy akár felsőkategóriás kivitelben, tartozékokkal vagy anélkül, ebből kifolyólag a polírozógépek árait összehasonlítva széles ár sávban elhelyezkedve találjuk meg az egyes szerszámgépeket. Persze nem feltétlenül kell profi polírozógép, ha évi 1-2 alkalommal van elő véve, de olyan is van, mikor egy alap kategóriás polírozó kevés az elvégzendő munkához. Egy minőségi, hatékony kézi polírozógép nemcsak autó, motor, csónak felpolírozásánál jön jól, de otthonfelújítás során például bútorok felújításánál is hasznát vehetjük.

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. június 14.
Lamellás csiszolókorong ár 2024 - nagy minőségbeli eltérések vannak?

A lamellás csiszolókorongok árait elnézve jól látszik, hogy a legdrágább lamellás csiszolókorong árából akár 5 darabot is vehetünk az olcsóbb termékekből. De vajon melyik éri meg? Érdemesebb egy drága lamellás csiszolókorongot választani vagy megfelel az olcsó lamellás csiszolókorong is? Nagy minőségbeli eltérések vannak? Körbejárjuk, tartsatok velünk!

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 07.
Szerszámkocsi ár - felszerelve, vagy üresen éri meg jobban?

Egy praktikus szerszámkocsi a műhelyek és a garázsok nélkülözhetetlen tartozéka, de vajon a felszerelt szerszámkocsi vagy az üres szerszámkocsi éri meg jobban? A szerszámkocsik kiváló lehetőséget teremtenek a szerszámok rendszerezésére, szervezésére. Ráadásul mobilisak, könnyen mozgathatóak, a szerszámokat védik a szennyeződés ellen és mindennek fix helyet biztosítanak, ami a mindennapi munkavégzés során jelentősen könnyíti a feladatok hatékony elvégzését. Szerszámkocsit üresen és felszerelve is vásárolhatunk, de vajon melyikkel járunk jobban?

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. május 21.
Melyik a legjobb állványos reflektor, ha nagy területet szeretnél megvilágítani?

Az állványos munkalámpák rendkívül hasznosak lehetnek számos területen és sokkal kényelmesebb is a használatuk, ezáltal sokoldalúbbak. A kézi munkalámpák jellemzően sokkal kisebb területet tudnak megvilágítani, emellett használatuk során vagy foglalt az egyik kezünk vagy bonyolult, esetleg nem is kielégítő megoldásokat kell alkalmazni, hogy megfelelően megvilágítsa a célterületet. Ezzel szemben az állványos reflektorok egyszerűen felállíthatók és könnyen beállíthatjuk, hogy a szükséges területre irányuljon a fénye.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 16.
Nagy teljesítményű inverteres hegesztők összehasonlítása - ha profi felhasználásra szánod

Az inverteres hegesztőgépek egyre népszerűbbek barkács és profi felhasználók körében is. Nem véletlenül pozitívak a vélemények, hiszen méretben jelentősen kisebbek, súlyban könnyebbek, magasabb hatékonyságúak és használatuk egyszerűbb munkafolyamatot tesz lehetővé egyéb hegesztőkhöz képest. Cikkünkben átnézzük, hogy a nagy teljesítményű inverteres hegesztők összahsonlítása során mit érdemes figyelembe venni.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 26.
Legjobb kézi gyalugép - ha kezdő asztalos vagy

Kezdő asztalosként hamar felmerül az igény, hogy az egyenetlen falfelületet ne csak csiszolópapírral kezeljük, hiszen kézzel lehetetlen simára csiszolni azt. A kézi gyalugép használata rendkívül praktikus munkatársad lehet, hiszen használatával minőségibb és szebb asztalos munkát végezhetsz.  Nézzük meg, hogy a gyalugép kategóriában mit érdemes választani kezdőknek!

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. április 23.
Benzines lyukfúró márkák - melyik a legnépszerűbb választás?

Ahogy tavasszal az időjárás egyre barátságosabbá válik, a kertészkedés iránti vágy is nő, és egy hatékony benzines lyukfúró a kerti munkák elengedhetetlen társa lehet. A benzines földfúrók olyan eszközök, amelyek ideálisak olyan területeken, ahol a hagyományos kézi fúrás túl időigényes lenne. Ezek a gépek nemcsak a kertekben a fák ültetéséhez vagy kerítésoszlopok elhelyezéséhez, de akár építkezéseken és mezőgazdasági területeken is kiválóan használhatóak.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. április 09.