Topex

Olyan márkákkal dolgozunk, mint például a Topex és emellett sok más egyéb minőségi márkával is találkozhat nálunk, ezért lehet webshopunk mottója a „Profi szerszám barkács áron”-t. A TOPEX márkáról érdemes tudni, hogy egy lengyel cég, azaz a Grupa Topex saját márkája, ahol további 5 saját márkát is értékesítenek világszerte. Ezek a top minőségi márkák nálunk is megtalálhatóak kizárólag kedvező árakon, ilyen márkák a TOPEX mellet, mint Neo, Verto, Top Tools, Graphite és Graphite Pro.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
190 Ft - 160 790 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Munkadarab anyaga
Méret
Bevonat anyaga
Hossz
Bitbefogó típusa
Hajtónégyszög mérete
A készlet tartalma
Teljesítmény  (W)
-
10 W - 200 W
Markolat anyaga
Maximális hőmérséklet  (°C)
-
400 °C - 1 850 °C
Befogás
Átmérő  (mm)
-
1 mm - 90 mm
Körkivágó anyaga
Szemcseméret  (P)
-
P 40 - P 220
Dugókulcs mérete
-
10 - 70
Ragasztórúd átmérője
-
8 - 12
Szigetelt
Befogási méret
Menetmetsző átmérő  (M)
-
M 5 - M 12
Menetfúró átmérő  (M)
-
M 3 - M 12
Méret
Dugókulcs típusa
Termék státusza
Szűrés és rendezés
1084 termék
1084 termék

Tehát ha jó minőségi szerszámokat, gépeket vagy munkavédelmi felszerelést vásárolna, ne habozzon, látogasson el a weboldalunkra és szerezzen be mindent, amire szüksége van nálunk. Válogasson márkáink között és döntsön az önnek leginkább megfelelő mellett, de ajánljuk, a fent említett márkáinkat, mint például a NEO-t vagy a Graphite-ot is.

Ezek a termékek jellemzően a közepes, vagy annál kicsit jobb, felső-közép osztályú minőséget képviselik. Konkurens márkája talán a sima Extol, vagy az Extol Craft. Ez azt jelenti, hogy nem a legrosszabb minőségű, silány termékek, de nem is az ipari felhasználásra javasolt kategória. Mi azt szoktuk mondani, hogy a Topex (főleg a kézi szerszámok) tökéletes választás annak, aki csak otthoni barkácsolásra kíván beszerezni valamilyen eszközt. Áruk nagyon kedvező, a szerszám pedig tökéletesen ki fogja szolgálni az ezzel járó igénybevételt. A legtöbb termékre 6 hónap, vagy 1 év garancia elérhető.

 

Bővebben a Topex márkáról

Ez a márka egy piacvezető lengyel cégnek köszönhető, akik arra törekednek, hogy megkönnyíthessék és kényelmesebbé tegyék az ő szerszámaikkal és gépeikkel dolgozó szakemberek vagy csak barkácsolok munkáját. Minden eszközt az Európai szabványoknak megfelelően alakítanak ki és folyamatosan vizsgálják, hogy minél strapa bíróbb, hatékonyabb és persze a modern elvárásoknak megfelelőek legyenek.

A szerszámok kialakítása nagyon praktikus és mellette esztétikus is a sárga és fekete színeknek köszönhetően, melyek munkavédelmi célból is igen fontosak lehetnek, hiszen a sárga egy igen feltűnő szín így egy elhagyott eszköz könnyedén észre veszünk így megelőzve az esetleges baleseteket. Szerszám és készlet tartói pedig nagyon hasznosak és jól kialakítottak, melyek által felszerelésünket az adott munkához belepakolhatjuk, és kényelmesen magunkkal vihetjük, emelet műhelyünket is könnyedén felszerelhetjük tárolóival, ezzel rendszerezve eszközeinket és még esztétikussá is tesszük közben a munkaterületünket. A márka termékcsoportjai pedig igen széles skálán mozognak, hiszen több mint 6000 féle termékkel dolgoznak ennek köszönhetően akár egy helyen is megvehető legyen szó bármilyen munkáról vagy barkácsolásról.

 

Legérdekesebb Topex termékcsoportok

A Topex termékpalettája legfőképpen műhelyfelszerelésekből és kiegészítőkből áll. Ezt jól példázza, hogy a termékek ára jellemzően 20.000 forint alatti.

  • Topex műhelykocsik, rendszerezők

Sokféle praktikus rendszerezővel találkozhatunk a TOPEX márkánál legyen az szerszám tartó fal, műhelykocsi vagy akár a terepmunkához alkalmas szerszám táskák egyikével. A szerszám tartó falak különböző méreteivel és sokféle kiegészítőivel variálhatók, ezzel a megoldással rengeteg helyet felszabadíthatunk a műhelyben vagy épp a garázsunkban növelve vele a munkaterületünket, ami így biztosan kényelmesebbé teszi a munka végzést is. Hasonlóan jó választás lehet egy műhelykocsi is mely praktikus tárolási lehetőségeket rejt magában és még a mozgatásuk is rendkívül könnyű köszönhetően a hozzá tartozó kerekeknek. Ha pedig terepen dolgozunk, akkor választhatunk a kisebb méretű szerszám tákák és a nagyobbak között is, választásunkkal pedig biztos nem lövünk mellé, hiszen jó minőségű és tökéletes pakolási lehetőségekkel látták el a táskákat.

  • Kézi szerszámok

A legegyszerűbb Topex csavarhúzótól a különféle kulcsok, fogók és vágok, de még fa vésők között is rengeteg féle közül választhatunk, de egy ezer mesternek mindenféle kellhet egyszer ezért érdemes lehet ilyenkor készletben rendelni. Ha pedig csak néhány darabra lenne szükségünk, akkor is sok féle eszközt könnyedén beszerezhetünk, melyek kialakítása roppant kényelmes emelet rendkívül strapa bíró és hosszú életűek. A csavarhúzó készlet különösen népszerű!

Tárolásuk nem csak otthon, de munka közben is könnyedén megoldhatók egy egyszerű, de ugyan akkor nagyszerű szerszámtartó övvel vagy egy szerszámos táskával, ezek segítségével könnyedén mozoghatunk egy vagy több munkaterület között is akár. Ezek adják a márka kínálatának kb. 85-90%-át.

  • Kis gépek

Megtalálható még nálunk néhány a TOPEX által gyártott kisgép is melyek könnyedén kényelmesebbé és gyorsabbá teszik a munkánkat. Pl. racsnis húzató, vagy hidraulikus emelő.

  • Kiegészítők

Beszélhetünk itt kötegelő, mérőszalag, vödrök, alkatrészek, szállító vagy akár munkavédelmi eszközökről is, hiszen ezek szintén megtalálhatóak a Topex márkánál. Nem csak az számít, hogy minőségi szerszámokkal dolgozzunk, legyen szó építkezésről felújításról vagy otthoni barkácsolásról, de ugyan úgy fontosak a jó segédeszközök és persze a védő felszerelések, hiszen hogy tennénk szintbe bármit, ha nincs, egy jól működő víz mértékünk vagy csak gondoljunk bele, hogy egy fal csiszolás és festés után mennyi szennyeződést hagy ilyenkor hasznunkra lehet egy takaró ponyva is.

 

TOPEX termékek rendelése online a profibarkacs.hu-ról

Hogy miért nálunk vásárold a Topex termékeit?

Erre a kérdésre nagyon egyszerű a válasz, mert egy barátságos, segítőkész és megbízható webáruház vagyunk. Munkatársaink bármilyen kérdés esetén készséggel segítenek, hogy ön a legjobb tanácsokkal ellátva vásárolhassa meg a kívánt termékeket.

Raktáron lévő termékeinket azonnal csomagoljuk és továbbítjuk a szállító cégeknek, hogy ön minél hamarabb megkaphassa és használatba vehesse megvásárolt termékét, ha pedig nem rendelkezzünk vele raktáron, akkor sem kell sokat várnia, mindössze pár napba telik beszereznünk utána szinte azonnal kézbesítjük is önnek. Ezen kívül cégünk a Topex termékeinek online nagykereskedelme Magyarországon, így nagy eséllyel nálunk fogod megtalálni minden terméküket, ráadásul raktáron.

Ha a termékek jótállás lejárta utáni romlása miatt aggódna, akkor ne tegye, mert nálunk kap mellé még egy év kiterjesztett garanciát, ami mindössze a termék értékének 8-12% kifizetése után jár önnek. Ha pedig mégsem a megfelelő terméket választotta vagy csak ajándéknak szánta, de nem lett megfelelő, semmi gond nem használt eladható állapotú termékét mi 60 napon belül vissza vesszük, vagy ha használata, de már nincs rá szüksége is vissza vesszük, további információkért látogasson el a weboldalunkra a profibarkacs.hu-ra.