Festőgép

Festékszóró gép vásárlás online: kedvező árak, széles választék, óriási raktárkészlet, országos lefedettség, többféle szállítási lehetőség, és a legnépszerűbb gyártók termékei egy helyen a Profibarkács webáruházában! Kínálatunkban megtalálja az Extol Craft, a Hyundai, a Fieldmann, a YATO, az Einhell, és a Scheppach elektromos festékfújóit, valamint a Wagner csúcskategóriás HVLP és XVLP festékszóró pisztolyait is. A festőgép fajták közötti különbségekről tovább olvashat a lent található vásárlási útmutatónkban, de profi ügyfélszolgálatunkhoz is fordulhat bátran segítségért: lelkes kollégáink szívesen segítenek Önnek a megfelelő gép kiválasztásában.

 

A nehezen hozzáférhető helyeken is hasznosak a festékszóró pisztolyok, és nagy területeken is gyorsan lehet velük dolgozni. Adja le rendelését a barkács webáruházunkban akár ma!

 

Az elektromos festékszóró gép használat előnyei: miket érdemes tudni a vásárlás előtt?

Nagy felületek esetén különösen megmutatkoznak az elektromos festőgépek előnyei, ugyanis sokkal gyorsabban lehet velük haladni. Arról nem is beszélve, hogy az ecsetes vagy hengeres mázoláshoz képest jóval kevésbé fárasztó a használatuk.

A beltéri falfestésen kívül számos egyéb dologra is lehet használni, mint például nyílászárók, bútorok, radiátorok, kerítések, de akár gépjárművek festésére is.  Sokkal egyszerűbb velük tökéletesen egyenletes felületeket létrehozni. Rengetegféle festékszóró pisztoly közül lehet ma már válogatni, amelyek otthoni és ipari használatra is tökéletesen alkalmasak.

A megfelelő festési technika alkalmazásával gyors, és anyagtakarékos munkát tud majd végezni.

 

Festékszóró pisztoly fajták: széles festőgép választék a Profibarkács webáruházában

Barkács webáruházunkban az Extol Craft, a Hyundai, a Fieldmann, a YATO, az Einhell, és a Scheppach elektromos festékszórói, valamint a Wagner termékcsalád HLVP és XLVP festékszóró pisztolyai közül is válogathat. Legyen szó egyszeri vagy rendszeres munkáról, kisebb vagy nagyobb felületről, nálunk biztosan megtalálja azt a festőgépet, ami a leginkább megfelel a céljainak!

 

Elektromos dugattyús és Airless festékszóró pisztolyok

Az „airless” (azaz levegő nélküli) festékszórók elektromos dugattyús szivattyúkkal vannak felszerelve, amelyek a festéket nagy nyomással préselik ki a fúvókán. A dugattyús festőgépek közül rengeteg olyan termék közül válogathat, amelyek otthoni használatra, kisebb felületek festésére is remekül megfelelnek. Ilyen például az Extol Craft 80 W-os elektromos festékszórója is, ami csupán másfél kilót nyom, és mégis többféle festőanyag felhordására alkalmas, de a 7.5 méter hosszú tömlővel rendelkező YATO 650 W-os festékszórója még kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé, ha már nagyobb felületen kell dolgoznia.

A Wagner robusztusabb Airless festékszóró gépei már ipari felhasználásra is alkalmasak, de karbantartásuk és tisztításuk továbbra is rendkívül egyszerű.

 

HVLP festékszóró gépek

High Volume Low Pressure = nagy mennységű festékszórás alacsony nyomáson. Ez jelentősen csökkenti a festékköd visszaverődését, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy kisebb festékfelhasználás mellett több anyagfelvitel érhető el. Élek és sarkok is könnyen festhetők vele, nincs szükség előfestésre. A „Click & Paint” rendszernek köszönhetően pedig a festékszóró egy egyszerű mozdulattal leválasztható a turbináról.

Rendkívül sok időt lehet megtakarítani így vele, különösen, hogy a gép tisztítása és festék újratöltése és rendkívül gyorsan elvégezhető.

 

XVLP festékszóró pisztolyok

Ebben a kategóriában találja meg a Wagner festékszóró gépek csúcsát. Az XVLP (Extra Volume Low Pressure) gépek működésben és felhasználásban hasonlítanak a HLVP festékszóró pisztolyok, de még annál is gyorsabban lehet velük dolgozni, és több területen lehet őket alkalmazni. Robusztus gépek, amelyek tökéletesek az egész napos festést igénylő munkákhoz.

 

Festékszóró vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Ha netán további kérdései vannak a festékfújók használatával kapcsolatban, akkor ne habozzon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársaink nagyon szívesen megkönnyítik a festőgép rendelését további tanácsokkal, hogy garantáltan az Ön igényeinek leginkább megfelelő festékszóró pisztolyt választhassa ki!

Barkács webáruházunkban hatalmas festékszóró pisztoly kínálatból válogathat. Olyan népszerű márkák termékeit forgalmazzuk, mint az Extol Craft, a Hyundai, a Fieldmann, a YATO, az Einhell, Scheppach, és a Wagner felsőkategóriás elektromos festékszóróit. Akár kisebb, akár nagyobb méretű projektekhez keresi a megfelelő festőgépet, nálunk egészen biztos, hogy megtalálja azt, amit keres. A dugattyús, Airless, HVLP, valamint XLVP gépek rendkívül megkönnyítik a beltéri falfestést.

A termékek képeire kattintva rögtön összehasonlíthatja az egyes festékszóró pisztolyok paramétereit, de javaslatot is kap majd a webáruházunktól, hogy milyen kiegészítőkkel teheti még profibbá az Ön által vizsgált festőgépet.

Mi már készen állunk a rendelésének a fogadására! A Profibarkács többféle szállítási lehetőséggel is megkönnyíti számára a vásárlást: a festékszóró pisztolyokat megrendelheti házhozszállítással, de csomagponton vagy debreceni üzletünkben is átveheti a megrendelését.

Adja le a rendelését akár ma, és máris azon leszünk, hogy eljusson Önhöz az új festékszóró gépe!

 

Gyakori kérdések

Milyen festékszóró gépet érdemes vásárolni otthonra?

Attól függ, mekkora a munka! Kisebb munkákra airless elektromos dugattyús festőgépet ajánlunk, amik kicsik, könnyűek és sokkal kényelmesebb a használatuk. Emellett persze olcsóbbak is. Ha nagyobb a kezelendő felület, akkor már HVLP, vagy XVLP festékszóróban kell gondolkodni.

HVLP, vagy XVLP festékszórót válasszak?

HVLP gépek olcsóbbak, kevésbé robosztusak és jobban hígítani kell hozzájuk a festéket. Alapvetően kisebb projektekhez valóak, mint az XVLP gépek. Az XVLP festőgépekkel egész nap lehet dolgozni, inkább ipari felhasználásra valóak.

Melyik a legjobb festőgép márka?

Kisebb munkákhoz otthonra bátran ajánljuk az Einhell, vagy a Yato dugattyús festékszóró pisztolyokat. Ha picit komolyabbra vágyik, akkor a Wagner festőgépek mellett tesszük le a voksunkat.