Steinel

Steinel központi mozgatórugója a technológia. Termékeket fejlesztenek, szabadalmaztatnak, melyek a szakemberek, barkácsok, ezermesterek életét könnyebbé, biztonságosabbá, energiahatékonyabbá teszik. Termékei a legigényesebb vásárlók kegyeit is elnyerik. Munkatársaik elkötelezettek az innováció és a tökéletesség iránt.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
690 Ft - 231 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Hőlégfúvó kompatibilitás
Motor típusa
Teljesítmény  (W)
-
40 W - 3 400 W
Akkumulátor típusa
Akku és töltő a csomagban
Akkumulátor kapacitása  (Ah)
-
5 Ah - 9 Ah
Csomagolás
Maximális hőmérséklet  (°C)
-
170 °C - 700 °C
Minimális hőmérséklet  (°C)
-
20 °C - 400 °C
Fúvóka átmérője  (mm)
-
1 mm - 5 mm
Fúvócső átmérője  (mm)
-
19 mm - 50 mm
Fokozatok száma
Maximális levegőszállítás  (liter/perc)
-
100 liter/perc - 800 liter/perc
Felmelegedési idő  (perc)
-
1 perc - 8 perc
Ragasztórúd átmérője
-
7 - 12
Fúvóka típusa
Gyorstöltő funkció
Kifúvócső átmérő  (mm)
-
19 mm - 50 mm
Termék státusza
Szűrés és rendezés
152 termék
152 termék

Steinel csoport- a feltalálók cége

A céget 1959-ben a németországi Herzebrock-Clarholzban alapították. Az elektromos világítás, és a hőszerszám gyártás a fő profilja. Fejlesztési központokkal rendelkezik Csehországban, Svájcban és Németországban a központban is. A Steinel csoport ma már több, mint 20 országban jelen van, a gyártást viszont csak Európában végzik, ez az egyik kulcsa sikerüknek. Termékei egyedi fejlesztésűek, és modern, hasznos megoldásokat kínálnak.

Mottójuk, hogy nyitottak a friss perspektívára, korlátozások nélkül gondolkodnak, és olyan dolgokat fejlesztenek, melyek nemcsak utat mutatnak, de az embereket és a környezet érdekeit is szolgálják.

 

A Steinel termékek 50 éve az innováció élén

A műszaki szakértelem, a képzelet és a sokéves tapasztalat mind a Steinel termékek hozzávalói. 1976-ban sikeres áttörést ért el a cég a termékfejlesztésben, a váltóáramú és egyenfeszültségű elektronikus feszültségmérő volt az első nagy dobás a piacon. 1980-ban került piacra a hőszerszám termékcsalád, 1983-ban kiegészült a forró levegős szerszámokkal. 1987-ben kezdte fejleszteni az érzékelőkkel vezérelt kültéri lámpákat, és feltalálta a világ első, érzékelővel kapcsolt lámpáját. 2002-ben Ő volt az első gyártó, mely nagy frekvenciájú érzékelő technológiát alkalmazott a helyiségekben, épületekben történő mozgások észlelésére. Ma is elsők között van a LED világításoknak érzékelőkkel együtt történő használatában.

 

A barkácsolók, szakemberek kedvenc Steinel termékei

A forró levegős szerszámok, mint például a hőlégfúvók rendkívül népszerűek nemcsak a barkácsolók, de a villanyszerelők, a burkolók, bútorgyártók, ácsok körében, csak, hogy néhányat említsünk.  Hasonlóan kedveltek a ragasztópisztolyok is.  A forró levegő sokféle munkát, mint különböző hőre olvadó anyagok hegesztését, zsugorítását, alakítását, eltávolítását képes megkönnyíteni, a Steinel szerszámokkal pedig pontosan és megbízhatóan lehet kivitelezni.

 

Steinel a Profibarkácson

Webáruházunkban szuper szerszámokat, gépeket kínálunk Önnek a Steineltől, hogy megtapasztalhassa a cég elkötelezettségét az újítások, a forradalmi megoldások iránt.

Vásárolhat többek között:

 • hőlégfúvókat, kiegészítőket
 • autófóliázó hőlégfúvókat
 • műanyag karosszéria javító készletet
 • fóliahegesztő készletet
 • fúvókákat
 • ragasztópisztolyokat, ragasztórudakat
 • gyorshegesztő sarukat
 • hegesztőpálcákat
 • digitális infravörös hőmérőket
 • akkumulátorokat, egyéb kiegészítőket

 

Új dimenziójú ragasztópisztolyok a Steineltől

Az egyik legkedveltebb termékcsalád a forró olvadékos ragasztópisztolyok.  A ragasztórudak és a felhordó pisztolyok gyártásában sokéves tapasztalattal rendelkezik a gyártó, ráadásul folyamatosan figyeli, hogy egyes felhasználási szegmensekben a mindennapi gyakorlattól eltérő igények merülnek fel, és az újabb termékeknek ehhez alakítja a funkcióit. A forró olvadékos ragasztás teljes potenciáljának kiaknázása magas minőségű ragasztókat is megkövetel, különböző olvadáspontokkal. Fontos az ergonómikus kialakítás is, főleg professzionális felhasználás során, hiszen az egész napos munka muszáj, hogy kényelmes legyen.

 

A forró levegős szerszámok technológiai úttörője a Steinel

A gyártó a forró levegős szerszámok területén évtizedek óta intelligens szerszám megoldásokon dolgozik, ezt több millió elégedett ügyfele élvezi a napi munka során. Az autó fóliázás, különböző reklám matricák, céges feliratok elhelyezésénél, gumi melegítésére, bőr simítására, ponyvák, vitorlavásznak hegesztésénél, elektromos szerelésnél, kábelek összehúzásánál vagy lapostetőknél szigetelés forrasztásánál elengedhetetlenek a profi Steinel forró levegős  gépek.

A precizitás rendkívül fontos a kifogástalan végeredmény érdekében. A hő nem megfelelő mennyisége, sebessége elronthatja az egész munkadarabot. A vállalat emiatt rengeteg kiegészítőt is kínál a gépeihez, hogy bármilyen helyzetben a legjobb eredményt érhessük el a munkával. Ezek a kiegészítők (csövek, kaparók, görgők, hőmérséklet szkenner, forrasztó-, hegesztő fúvókák, hegesztőpálcák) legalább ugyanolyan fontosak a munka során, mint maga a szerszám. Lehetővé teszik egyedi feladatok tökéletes megoldását is.

  Steinel termékek gyors házhozszállítással a Profibarkácstól

  Vásárlóink igényeit mindig szem előtt tartjuk, és igyekszünk a lehető legjobbat adni számukra. Éppen emiatt tartjuk a szenzációs Steinel termékeket, mert minden egyes  kategóriában megmutatkozik a cég filozófiája, a találmányaik meghaladják korukat,  ők valóban  a feltalálók vállalata. Egy olyan vállalat,  mely a jövő szolgálatában áll ugyanakkor több évtizedes szakmai múltja is van.

  A gyártó termékei néhány kattintás után csomagolásra és feladásra kerülnek Önnek. Ettől egyszerűbben és gyorsabban nem is juthatna hozzá profi igényeket is kielégítő berendezésekhez. Ismerje meg Ön is a méltán híres márkát, tudjuk, hogy elégedett lesz vele.

   

  Kérdések - Minden ami Steinel

  Jó minőségű hőlégfúvót keresek barkács célokra, értékelések és vélemények alapján Steinelt szeretnék, a gyártó melyik termékét vásároljam?

  A Steinel HL 2020 E hőlégfúvó kofferben teljesen kielégíti a barkács igényeket, ráadásul műanyag tárolóban és szűkítőfúvókával érkezik majd Önhöz.

  A Steinel termékek hol készülnek?

  A gyártás Európában történik, ez a minőség egyik kulcsa.

  A Steinel ragasztórudakat is gyárt a gépeihez?

  Igen, ráadásul webáruházunkban ezek is elérhetőek.