Dick

Ha a minőséget szeretnénk egy lapon említeni a kések világával, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a Dick márka már 1778 óta összeköti a kettőt, ehhez kétség sem fér.  A céget Friedrich Dick alapította, amely a mai napig családi kézben van, tehát biztosak lehetünk abban, hogy a hagyományőrzés és az elkötelezettség mellett a minőséget is biztosítják számunkra. Ma már nem is (vagy nagyon nehezen) találunk olyan német hentesüzletet, ahol ne lenne ismert és/vagy használt a Dick cég által gyártott termékek széles palettája.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
2 390 Ft - 55 490 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
58 termék
58 termék

Már 1778 óta megbízható forrás és gyártó számunkra Friedrich Dick, aki a széles termékpalettával tud büszkélkedni. Nézzük melyke ezek a termék kategóriákat, amit ajánlani tud a cég számunkra:

  • Eszközök és gépek hentesek számára
  • Séf kések és konyhai eszközök
  • Gépek élezéshez, aprító, daráló eszközök
  • Illetve körfűrészek.

A versenyképes termékpaletta lehetővé teszi számunkra, hogy nem csak az étel előkészítést, de magát a szervírozást is magasabb szintekre emeli. Eddig is és a jövőben is nagy hangsúlyt fektet a cég a fejlesztésekre, hogy minél inkább meg tudjanak felelni a vásárlók igényeinek. Úgy gondolják, hogy termékeink elsőosztályú, illetve magas minőséget képviselnek, akár a gépek anyaga, megmunkálása a kérdés. Sajnos a Dick sem gyárt mindent, ha például metszőolló rendelésre kerülne sor, az nincs a kínálatukban.

 

Dick bicska, fenőacél és kés rendelés a Profibarkács.hu-ról

Egyik leginkább ismert termékük a séf kések, ami több mint egy sima konyha kiegészítő. Dick több különböző fajta szakácskést is gyárt. Portfóliójában találunk robosztus, éles, kicsi vagy nagy késeket, ami épp kedvünkre való. A séf késeket különös odafigyeléssel gyártják, ami még hatékonyabbá teszi a használatukat, beszéljünk akár a kések élességéről, megmunkálásáról, vagy a teherbírásukról. Emellett tisztántartásuk is középpontban van, hiszen olyan technológiát használnak a kések készítésénél, amely megakadályozza a szennyeződések késre tapadását, így tovább tudjuk élvezni használatukat.

Kések mellett egyéb konyha kiegészítőket is találunk a palettán, beszélhetünk akár spatulákról, kés védő/ tároló eszközökről, kiegészítő eszközökről, mint például ollók, halszálka eltávolító eszközök, kagylónyitó eszközök, csipesz húsokhoz, illetve halakhoz. De a lista szinte végtelen, ezért érdemes jól körbe nézni, mikre lehet szükségünk.

Emellett megemlíthetjük a hentesek számára fontos és gyakran használt kolbásztöltő gépeket, aprító vagy daráló eszközöket. Fontos tudni, hogy daráló gépeknél is több választék közül tudjuk megtalálni a számunkra megfelelőt, így érdemes utána olvasni, mihez melyiket gépet javasolt bevetni.

Friedrich Dick úgy gondolta, hogy nem csak magát az eszközt, de annak karbantartásához szolgáló kiegészítőket is a piacra dobja, hogy ne csak rövid ideig tudjuk élvezni magas színvonalú termékeit. Ezért is fektetett nagy hangsúlyt az élező eszközök kifejlesztésére is.  Ha úgy érezzük, hogy késeink már nem a régiek, okos döntés lehet egy élezőt is beszerezni, hogy visszakapjuk késünk megfelelő állapotát és vidáman tudjunk belevágni a főzésbe.

 

Milyen minőségűek a Dick kések?

A magas minőségnek és az ehhez kapcsolódó ergonómiai elvárásoknak köszönhetően, Friedrich Dick vezető szerepet tudhat magának világszerte. A cég összes dolgozója által támogatott és követett a minőség iránti elkötelezettség. Minden esetben az előírásoknak megfelelő minőségi előírásokat követve kezdik a gyártást a nyersanyagból, ami ezután tökéletes formában jut el a felhasználóhoz / vevőhöz. A minőségfejlesztés állandó fókuszt kap, illetve egyben megfelel a German Industrial Standard (DIN) EN ISO 9001-nek elvárásnak is.

 

Dick termékek tisztítása

Már fentebb említettük, hogy a cég nem csak az elkészítésre és a tárolásra figyel oda, hanem egyben arra is, hogy termékeik könnyen tisztítható is legyen használójuk számára. A Dick által forgalmazott termékek, melyek műanyag fogásúak, mosogatógép biztosak, viszont, ha azt szeretnénk, hogy hosszúéletűek legyenek a séf késeink, akkor inkább a kézi tisztítás javasolt, annak érdekében, hogy ne találkozzunk bármi fajta elszíneződéssel, vagy rozsdásodással. A kések és az élezők esetében alkalikus mosószert javasolnak azonnal a használat után, így biztosak lehetünk abban, hogy késeink sokáig velük lesznek. Illetve érdemes észben tartani tárolásuknál, hogy ne ütődjenek egymáshoz, tartsuk őket erre megfelelő késtartó dobozban, tárolóban.

Webshopunkban rengeteg fajta Dick kés közül válogathat: csontozó kések, szeletelő kések, henteskések, konyhai kések, vagy akár több részes készszetteket is vásárolhat. Ezen felül ajánlunk még vásárlóink számára bicskákat, különböző méretű élezőket, illetve bárdokat is. Érdemes lehet professzionális felhasználás esetén munkavédelmi kesztyűt is használni. A Dick késeket nem csak a hentesek imádják, számtalan rajongója van a hivatásos és sportvadászok körében is.