Sövényvágó

Sövényvágó vásárlás lesz a vége, ha különleges és egyedi kertről álmodik! Gondolta volna, hogy egy kis befektetett munkával az Ön kertjéből is páratlan szépségű helyet lehet varázsolni, ahová mindenki szívesen ki tud menni, sétálni és pihenni? Szemet gyönyörködtető növényeket bárhol beszerezhet, de a különböző cserjékből álló sövények ültetésével olyan kertet hozhat létre otthonában, aminek mindenki csodájára fog járni. Biztosan Ön is elgondolkozott már azon, hogy miként is lehet rendben tartani ezeket a növényeket. A jó hír az, hogy mi biztosítani tudjuk Önnek az ehhez tartozó feltételeket kiváló minőségű eszközeink kínálatával.

Miért jó, ha van sövény kertjében (meg persze egy sövénynyíró)?

Egyrészt ha sövényére elegendő figyelmet fordít, egy kis ügyességgel egyedülálló és nem mindennapi formákat tud létrehozni, ezáltal remekműve ékes dísze lesz udvarának. Másrészt térelválasztó funkcióként is kitűnő szolgálatot tesz. Talán sokan nem is gondoltak még arra, hogy praktikus kerítésként is igazán jó szolgálatot tehet. Nem érezzük magunkat bezárva, kellemes zöld növényzet vehet minket körül akár az év minden napján.

Biztonsági szempontból, míg egy egyszerű kerítésen nagyon könnyen át lehet jutni, addig egy tüskékkel tele, szúrós sövényen elég nehézkes az átjutás. Sajnos egyetlen hátránya, hogy bizony hajlamos gyorsan nőni, így a vágása és gondozása nélkülözhetetlen, de ezt leszámítva, talán most az előnyök felsorolása után még az is elgondolkozik azon, hogy otthonának kertjét egy elbűvölő sövény díszítse, akinek eddig meg sem fordult a fejében.

Milyen sövényvágót érdemes használni a vágáshoz?

A profibarkacs.hu weboldalán lehetősége nyílik arra, hogy beszerezze a kertgondozáshoz nélkülözhetetlen sövényvágó eszközét. Nem kell attól félnie, hogy az elburjánzott sövényét kézi erővel tudja csak rendbe tenni, mert valljuk be, ez egy nagyon hosszú és fárasztó folyamat lenne. A kézi vágókat és ollókat ma már felváltották a gépek, ami jelentős segítséget nyújtanak számunkra.

Csúcsminőségű termékeink közül kiválaszthatja azt, ami a leginkább Önhöz illik. Nagyon széles a választékunk, így részletes leírást készítettünk Önnek a sövényvágók típusairól, hogy a lehető legjobb ajánlatot tudjuk tenni a legmegfelelőbb gépe megvásárlásához. Milyen sövénynyírót válasszak?

 

Elektromos sövényvágó

Egy elektromos sövényvágó megbízható társa lehet a mindennapokban. Ezek a gépek legtöbbje biztonsági funkciókkal van ellátva, karbantartásuk is igen egyszerű, nem igényel nagymértékű szaktudást. Súlyuk viszonylag könnyű, a legtöbb eszköz 2-3 kg körül mozog, így nem okoz gondot Önnek, hogy több kilogramm súllyal kell munkálkodni, jobban tud összpontosítani céljára. Emiatt sajnos helyhez kötött, de a viszonylag hosszú vezeték biztosítja, hogy nagy területen tudja használni. Viszont nagyon kell ügyelnie arra, hogy a kábel, amivel el vannak látva a sövényvágók, ne akadályozza Önt és a sűrű növényzet között véletlenül el ne vágja a kábelt.

 

Akkus sövényvágó

Az akkumulátoros sövényvágókat is leginkább az otthoni kerti munkákra ajánljuk. Teljesítménye hasonló az elektromos sövényvágó teljesítményéhez, ellenben ez esetben az akkumulátor lehetővé teszi, hogy a kert bármely pontjában használni tudja. A kések gyorsan és nagyon egyszerűen cserélhetőek rajtuk. Fontos szempont, hogy használata közben nem keletkezik károsanyag kibocsátás, ezzel is megóvva környezetünket. Ha nem akarja zavarni a szomszédokat és a pihenni vágyókat, mindenképp egy akkumulátoros sövényvágót válasszon kínálatunkból, hiszen ezek az eszközök nagyon csendesek, de annál hatékonyabbak. Nagy kapacitású akkukkal vannak felszerelve, így kényelmesen el tudja végezni vele feladatát anélkül, hogy meg kellene szakítania munkáját.

 

Benzines sövényvágó

A benzines sövényvágók nagy teljesítményű gépek. Rendkívül gyorsak és megbízhatóak. A legtöbb gép csúszásmentes fogantyúval biztosítja a kényelmes és biztonságos munkát. Bár nem erre lettek tervezve ezek az eszközök, de kiválóan alkalmasak 2-3 cm vastagságú ágak átvágásához is, amivel megkönnyíti kert munkáját, hiszen ha már a kezében van a sövények gondozása érdekében, miért ne igazítson az udvarán megtalálható fáin is, hogy az összkép még csodálatosabb legyen? Ugyan úgy, mint az akkumulátoros társainál, itt is nagy előnyt jelent, hogy Ön nincs helyhez kötve, sőt, nagy területi nyírásokat is zökkenőmentesen el tud végezni velük.

Súlyukkal sem lesz problémája, egész könnyű gépek, amik nem befolyásolják a hatékonyságot. Amint a kezébe veszi, többé le sem akarja majd tenni, amíg a kívánt eredményt el nem éri, annyira kényelmesek és testhez állóak.

 

Sövényvágó árak, rendelés és egyéb tudnivalók

A webshopban megtalálja a Riwall PRO, Extol Premium, Einhell, Hecht, Hyundai, Scheppach és Fieldmann sövényvágókat is. Sőt, még a Yato, Graphite, Verto és McCulloch kínálatából is válogathat. 11 márka gépei közül biztos meg fogja találni a céljainak megfelelőt, legyen az akkus lombnyíró, vagy benzines sövényvágó.

Nézzen szét, biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő gépet, amivel pillanatok alatt szebbé varázsolja bokrait. Egy kerti parti keretei között pedig egész biztos, hogy számtalan dicséretet kap majd kertje szépségét illetően. Szerezze be nálunk még ma profi segítőtársát, hogy megkönnyítse a kertgondozási folyamatokat. Szekértőink hasznos tanácsokkal látják el, ha mégsem tudja pontosan eldönteni melyik eszköz lesz az igazi az Ön számára. Keressen bártan minket bizalommal, akár telefonon, akár e-mailben és növelje a megelégedett vásárlóink táborát.

Ha pedig rendelt egy sövényvágót, érdemes a gyeppel is foglalkozni! Webáruházunkban számtalan fűnyíró közül válogathat.