Leszúrható és talpas locsoló

A praktikus leszúrható és talpas locsolók hatékony segítőtársak a kert vagy a veteményes locsolásánál. Mindössze a tömlőre kell csatlakoztatni, és indulhat a locsolás! A Profibarkácson leszúrható locsolókat, talpas locsolókat, köresőztetőket, felülesőztetőket, négyszögesőztetőket, locsolótalpakat, billenő fém locsolókat, impulzuslocsolókat rendelhet nagyszerű áron a legjobb minőségben! A locsolás gyerekjáték lehet megfelelő eszközökkel, kiegészítőkkel, nem kell minden este órákon át a slag mellett állva öntöznie a növényeket, a locsolók elvégzik a munkát.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
390 Ft - 10 390 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
42 termék
42 termék

Leszúrható és talpas locsolók a kertben

A locsolás, öntözés célja a növényzet számára a nedvességpótlás, hogy mindig kellő mennyiségű nedvesség legyen a gyökérszinten, mivel a természetes vízforrás nem elég, a talajvíz és az esőzések nem elegendő mértékben nedvesítik a talajt. Akinek friss, zöld, puha pázsitja van, az a rendszeres karbantartásnak, pl. gyepszellőztetésnek és a folyamatos locsolásnak köszönhető. A tápanyagokat a víz szállítja, vagyis a pázsit anyagcseréje a víz által működik. Éjjel 3-5 óra között a legoptimálisabb a locsolás, a nappali forróságban kilocsolt víznek mindössze a 20-25%-a jut el a növény gyökérzónájába csak. Ezért részesítik sokan előnyben a telepített, automata öntözőket, hiszen kényelmes, akkor is működik, ha nem vagyunk mellette.

Leszúrható locsolók

Nem minden kertben, veteményesben, pázsit esetén van kiépítve automata öntözőrendszer. Van, ahol anyagi megfontolásból, van, ahol pedig túl kicsi a terület, nem érné meg. Ilyen esetekben kiválóan használhatók a leszúrható locsolók, hiszen könnyedén a talajba szúrhatók, át is helyezhetők, erős műanyag száruk van, ami stabilan tartja a szórófejet. A megfelelő csatlakozókkal slaggal is táplálhatóak. Például a Gardena turbinás esőztetője csendesen, de annál hatékonyabban öntözi meg a füvet, a kertet. Működése nem jár zavaró zajjal, a turbina meghajtás pedig rendkívül ellenálló a szennyeződéseknek. A hatótávolságot egyszerűen beállíthatja az egyedi igények alapján a nagy forgatógombbal. Ráadásul a Gardena esőztetőt rendszercsatlakozóval és zárósapkával kapja meg, így azonnal használhatja a kertben.

Talpas locsoló

Talpas locsolók

Webáruházunkban a talpas locsolókból is óriási a választék. Ezek is könnyedén áthelyezhetőek, különböző méretű területek öntözésére alkalmasak. A fúvókák száma termékenként eltér, ami nagyban befolyásolja az öntözési kapacitást. A talpas locsolókat csak kihelyezi a pázsit közepére, slaggal megtáplálja, és mehet is az esőztető öntözés.

Mire figyeljen leszúrható vagy talpas locsoló választásnál?

Az alábbiakat gondolja át, mielőtt megrendeli leszúrható vagy talpas locsolóját a kertbe?

  • mit szeretne öntözni? (pázsit, veteményes, bokrok stb.)
  • mekkora területet szeretne locsolni?
  • műanyag vagy fém szerkezetű locsolót venne inkább?
  • kapacitás (max. liter/perc)
  • szeretne -e a locsolón többféle állítási lehetőséget? (pl. vízsugár erősség, irány, alakzat)
  • körbe forogjon -e a locsolófej?
  • állítható dőlésszöge legyen -e a szóróvégeknek?
  • csatlakoztatási lehetőség
  • nyomásszükséglet

 Gardena impulzus-, kör- és szektor talpas locsoló

Leszúrható és talpas locsolóink között kiemelkedő teljesítményre képes a Gardena Prémium szektoresőztető berendezése. Nagy területeket is hatékonyan, fáradtság nélkül öntözhet a használatával, ráadásul az erőteljes felépítésű fém- műanyag szerkezetnek hála az esőztetőfej kiemelten stabil. A szektorbeállítást gyerekjáték elvégezni az állítógyűrűkkel, akár 25° és 360° között.

A Gardena prémium talpas locsolója pontosan osztja szét a vizet, erről a minőségi sárgaréz fúvóka gondoskodik. Nem számít, hogy kicsi, vagy nagy területet kell locsolnia, a hatótávot könnyedén beállíthatja a forgatógombbal 5-12,5 méteres tartományban. Kisebb, 75 négyzetméteres, de akár közel 500 négyzetméteres kertet is locsolhat ezzel a szuper eszközzel. A talp felborulásától sem kell tartania, nagyon stabil, a szerkezetet használatra készen rendszercsatlakozóval és zárósapkával kapja kézhez.

Négyszögesőztetők a leszúrható és talpas locsolók között

Biztosan Önnek is volt régebben bólogató vagy billegő kerti öntözőfeje a kertjében. Ez az örökzöld szerkezet hasznos segítség, ha nincs kiépített automata öntözőrendszer a kertjében. Meghatározott számú pontokon áramlik ki jól megtervezett irányban a műanyag rúdon a víz, mely oda-vissza mozgással esőt imitálva hinti meg vízzel a gyepet, vagy a körülötte nővő cserjéket, virágokat. Csendes működés és egyenletes vízelosztás jellemzi őket. Ideális nyomás 2-4 Bar között van. Eltérő a kapacitásuk, de általában maximum 200 négyzetméteres pázsit locsolására alkalmasak. Legtöbbjük kuplungos gyorscsatlakozóval csatlakozik.

Leszúrható és talpas locsolók rendelése a Profibarkácson

Webáruházunkból mindent beszerezhet, amire kertjének és Önnek szüksége lehet a kerti munkák, a növénytermesztés során vagy éppen a kerti szabadidő eltöltésére. A szép, gondozott kert mindig ékesíti az ingatlant, ráadásul kint létre csábít. A Profibarkácson a kültéri sütés-főzés eszközeit is beszerezheti, hogy barátaival, családjával élvezhesse a mesés kertje előnyeit.

Leszúrható és talpas locsolók használata mellett sokkal több ideje jut a pihenésre, és egyéb ház körüli tevékenységekre, barkácsolásra. A locsolást a Hecht, Yato, Verto, Flo, Neo, Gardena, Extol, Proline kiváló minőségű szerkezetei slagra csatlakoztatva elvégzik Ön helyett!

Tipp: Tartsa rendben kertjét, és vásároljon fűszegélynyírót a fűnyírója mellé. 

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden későbbi vásárlásnál már Öné legyen a törzsvásárlókat megillető kedvezmény!

 

Leszúrható és talpas locsolókkal kapcsolatos kérdések

 

A Flo 6 funkciós impulzus locsolójának mekkora a hatótávja?

A Flo 6 funkciós impulzus locsolójának mekkora a hatótávja?

A billenő öntözők nem tömődnek el a kosztól?

A jobb minőségűekben eltömődést elhárító tű van ennek kiküszöbölésére.

200 négyzetméteres kertre melyik locsolót ajánlják?

Több szerkezet is van, amelyik megfelelő lehet, de például a Verto négyszögesőztető öntözője 208 m2 öntözésére alkalmas.