Szerszámkészlet

Minden háztartásban és műhelyben alap felszerelésként megtalálhatók a különböző szerszámfajták, de miért venné meg bárki külön – külön őket, ha egy szerszámkészlet formájában egyben is beszerezheti. Nem csak hogy praktikus így beszerezni őket, de esztétikus is, hiszen így minden szerszám egy márkától való lesz. A másik pedig hogy a tárolás és rendszerezés is adott egy ilyen szerszámos készletnél, itt már csak a szerszámok összeállítása és mennyisége az, amit ki kell választani. Persze, ha esetleg valamilyen extra szerszámot szeretnénk beszerezni a készlet mellé akkor, sincs gond, hiszen azt itt megtalálható márkák különálló szerszámait is beszerezheti a webáruházban.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
7 390 Ft - 321 790 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
48 termék
48 termék

Érdemes még a munka védelemre és munka ruházatra is gondolni, főleg ha az ember barkácsolni netán felújítani vagy megjavítani szeretne valamit a jó hír hogy nálunk ezek közül is bátran válogathat.

Mit rejt a profi szerszámkészlet

Az olyan alap daraboktól, mint kalapács, csavarhúzó, fogó esetleg szike vagy mérőszalag, sok egyéb felszerelést találhatunk ezekben, készletekben. A legjobb hogy a nekünk megfelelő kiválasztásával nem kell tartogatni a felesleges darabokat csak azokat, amit ténylegesen használatba, veszünk és alkalmazunk.

Olyan szerszámok is fellelhetők egy ilyen készletben, mint elem lámpa, villás kulcs, dugó kulcs, imbuszkulcs ragasztó pisztoly esetleg vízmérték és persze van, amelyik csavarokat, szöget és tipliket is tartalmaz ezek mellett. Tartó dobozaiknak vagy ládáiknak köszönhetően pedig rendkívül jól rendezhető és tárolható az összes szerszámkészlet, meg persze a szállításuk is nagyon kényelmes a fogó részek kialakítása miatt. És amiért a dobozban meg van, mindennek a helye nem kell attól tartani, hogy kifelejtjük a szerszámokat, mert mindenki automatikusan keresni fogja, ha hiányos a készlet.

szerszámkészlet

Szerszámok tárolása

Egy szerszám készlet többféle tárolási technikával lehet ellátva, egyik ilyen, amikor csak egy egyszerű úgymond táskában vannak. Ez a típus elég egyszerű, hiszen egy strapabíró anyag darabon vannak bújtatók kialakítva, amikben a szerszámokat rögzíthetjük, nem a legpraktikusabb szállításnál, de kis helyen is elfér könnyedén ennek ellenére.

A következő szinten már úgymond dobozokban vagy bőröndben van kialakítva a szerszámok pontos helye, ezt többnyire úgy csinálják, hogy minél több beleférjen, tehát helytakarékosan vannak megoldva. Ezek a tartók álltalában robosztus ABS műanyagból vannak ezért rendkívül strapabírók és mivel fogantyúval vannak felszerelve a szállítás nagyon egyszerű és kényelmes. A legnagyobb szerszámkészletek pedig szintén bőröndben találhatók csak itt a már kereket is kaptak ezek a tárolók a még kényelmesebb szállítás érdekében.

Attól sem kell tartani, hogy a szállítás és mozgatás miatt a szerszámok kiesnek és összekeverednek, mert a tárolók belső kialakítása éppen úgy van, hogy belepattinthatjuk a megfelelő szerszámot az adott helyére, ezáltal a szerszámok sérüléseit is könnyedén elkerülhetjük. A szerszámos készletek nagytestvére a szerszámkocsi, ebben a tárolás is megoldott.

 

Mi kell még a barkács készlet mellé

Azt már tisztáztuk, hogy a szerszámos láda tartalmazza az alapvető főleg kéziszerszámokat, de mellette sok más egyéb eszközre is szükségünk lehet. Vegyük először az alap motoros gépeket, olyanokat, mint fúró, csiszológép, esetleg egy kisebb fűrészről van szó akkor nekik is meg kell találnunk a megfelelő tárolót, amihez a legjobb egy szerszámos láda. Nagyon speciális szerszámokat, mint akár egy Ytong fűrész, nem fogunk találni egyik készletben sem, ezeket külön kell beszerezni.

Egy ládába belepakolhatjuk a szerszámkészletünket és mellé a gépeket is, így könnyedén megóvhatjuk őket a porosodástól, ami idővel károsítja a gépeket. Ezeket a ládákat megvásárolhatjuk akár online többféle anyagban vagy méretben, de akár otthon is barkácsolhatunk egyet könnyedén fából is. Törekedjük olyan helyre rakni ahol nem lesz útban, ha éppen használaton kívül van, és ha gyerekek is vannak a háztartásban, akkor előlük elrejteni, hogy megelőzzünk vele minden lehetséges balesetet.

 

Miért éri meg egy szerszám készlet

Szerszámokra ugye bár mindenhol szükség van, és persze könnyedén beszerezhetjük külön - külön is a szükséges darabokat, de miért tennénk, ha beszerezhetjük készletben is. A legtöbb márkának vannak saját összeállításai, és mindenképpen jobban megéri így megvenni, mint darabonként a szerszámokat. Ha pedig a kiválasztott szerszámoskészletből hiányzik valamilyen nekünk szükséges eszköz, akkor később vagy egyidőben beszerezhetjük a készlettel könnyedén, akár még az azonos márkától is. Tehát ár érték arányban mindenképpen így éri meg a legjobban beszerezni a szerszámokat otthonunkba.

 

Profi szerszámkészlet rendelése a Profibarkács.hu-ról

Ha meghoztuk kedvét a vásárláshoz, akkor válogasson kedvére weboldalunkon a legjobb márkák kínálatai között. Mert profi munkát csakis minőségi szerszámokkal lehet végezni legye szó szerelésről vagy épp csak barkácsolásról.

Éppen ezért olyan profi márkák termékei közül válogathat nálunk, mint YATO, Extol, Hecht, Fieldmann, Neo, Scheppach, Topex vagy Top Tools, Extol Lady szerszámkészlet. Ugyan ezek márkák szerszámai külön és egyéb más termékei is megtalálhatók nálunk kizárólag barkács áron. Bármilyen kérdés esetén keresse munkatársainkat ügyfelszolgálatunkon vagy látogasson el debreceni üzletünkbe személyesen ahol élőben is megnézheti raktárunkon megtalálható modelljeinket.

Miután sikerült kiválasztani a megfelelő szerszámkészletet, csupán pár kattintással megrendelheti, és mi azonnal csomagoljuk és kézbesítjük, hogy ön minél hamarabb használhassa termékeinket. Nálunk mindig profi szerszámokat kaphat csupán barkács áron, a garanciák miatt pedig látogasson el oldalunkra és tájékozódjon a szolgáltatás menü pontra kattintva itta profibarkacs.hu-n.

Szerszámkészlet hölgyeknek

Napjainkban jellemzően többen barkácsolnak otthon, egyre népszerűbbé válik a hölgyek körében is az újrahasznosítás, bútorfelújítás a DIY (do it yourself = csináld magad) mozgalom térnyerésének köszönhetően, illetve a környezettudatos hozzáállás is sokat lendített ezen. Természetesen nem ez az elsődleges szempont, azonban jó, ha tudod, kínálatunkban számtalan rózsaszín és lila színben pompázó szerszámkészletet is megvásárolhatsz.

Ha tudod, hogy az egyik nőnemű szeretted szívesen tevékenykedik otthon, saját maga fúr-farag, alkot, ajándékba is ajánljuk egy ilyen csodaszép készlet megvásárlását.

 

Milyen szerszámra lehet még szükség a barkácsoláshoz?

Javasoljuk, hogy megfelelő munkavédelmi ruházatban állj neki bármilyen munkafolyamatnak. Kínálatunkban számtalan ruházati terméket megvásárolhatsz, barkácsoláshoz különösen hasznos lehet egy kesztyű, védőszemüveg, pormaszk, esetleg hallásvédő eszköz.

 

Miért hasznos egy szerszámkészlet?

Ugyan külön-külön is megvásárolhatod ezeket a termékeket, azonban számodra is sokkal egyszerűbb, ha egy tárolótáskában, szerszámostáskában egy helyen van minden, amire csak szükséges lehet. Így könnyen tárolhatod, könnyen szállíthatod, sokkal kevesebb helyet foglal el a műhelyedben, tárolószekrényben is. Egy ilyen készlet összeállítására a gyártó is különös gondot fordít, nem fogod megbánni, ha beszerzed magadnak!

Különféle területen számtalan eltérő eszközre lehet szükséged, szakterületenként és hobbibarkácsolóként is más-más szerszám az, ami a mindennapok során kellhet, így érdemes átgondolni, melyik is lehet számodra az ideális.

Természetesen darabszámban is eltérnek ezek egymástól, a kisebb készletektől egészen a komolyan, komplexebb szerszámkészletekig sokfélét megvásárolhatsz.

 

A Profi Barkács kínálatában A YATO, NEO, TOP TOOLS, TOPEX, EXTOL LADY, EXTOL CRAFT, HECHT, MEGA, SCHEPPACH márka kiváló minőségű készleteit vásárolhatod meg.

Szerszámkészletet venne? Itt van pár gyakran ismételt kérdés és válasz

Miért jobb szerszámkészletet beszerezni?

A válasz nagyon egyszerű. Minden szükséges szerszámot megtalálunk egy helyen, szépen rendezetten. Természetesen lehet válogatni kisebb és nagyobb verziókból, illetve mindig be lehet szerezni újabb és újabb szerszámokat, de ha szeretnénk egy jó, megbízható alapkészletet, akkor mindenképp megéri egy szerszámkészletet venni otthonra a lakási körüli barkácsolásokhoz.

Hogyan érdemes tárolni ezeket a szerszámokat?

Többféle megoldás közül választhatunk. Az egyik, hogy veszünk egy szerszámos táskát, ami masszív és megvédi a szerszámokat. Ha már kicsit több és komolyabb szerszámokkal rendelkezünk, akkor már esetleg dobozok és bőröndök is szóba jöhetnek, ahol kifejezetten adott szerszámoknak vannak kialakítva a helyek. Ezt kicsit bonyolultabb már szállítani. Viszont ma már találkozhatunk olyan bőröndökkel szerszámok számára, amik kerekeket is kaptak, így ezt a tényezőt is kipipálhatjuk.

Mit lehet fontos még beszerezni egy szerszámkészlet mellé?

Erre a kérdésre igazából mindenki egyéni választ fog tudni adni. Amint említettük a szerszámkészlet inkább az alapfelszereléseket tartalmazza, viszont ha az a kérdés, hogy milyen egyéb eszközt érdemes beszerezni, ez mindenkinek a maga preferenciája és döntése. Függ attól, hogy milyen barkácsolási feladatoknál van szükség szerszámra, milyen gyakran használni, hobbi vagy profi szerszám kell stb. De talán érdemes lehet alap motoros gépekkel kezdeni, mint például egy fúró vagy egy csiszoló, ami rengeteg barkácsolási feladatnál alapszerszám.