Steck

A Steck Hungária Kft egy 100 százalékban magyar tulajdonban lévő cég, melynek fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamossági készülékek, kiegészítők, továbbá világítástechnikai, biztonságtechnikai termékek nagykereskedelme. A világ minden tájáról szereznek be termékeket a magyar piaci igényeket szem előtt tartva. A márka termékei szigorú minőségellenőrzésen és kiválasztási folyamaton esnek át, ezzel garantálva a kiválóságukat és a kimagasló ár-érték arányt.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
189 Ft - 50 390 Ft
Márka
Terméktípus
Méret
Bevonat anyaga
Teljesítmény  (W)
-
10 W - 25 W
Ragasztórúd átmérője
-
7 - 11
Termék státusza
Szűrés és rendezés
228 termék
228 termék

Steck és az innovatív termékek

A megszokott, széles vásárlói igényeket kielégítő termékek mellett a vállalat nagy hangsúlyt fektet az újdonságok bevezetésére. Kínálatukban mindig feltűnnek innovatív termékek a piaci igényeknek megfelelően.

A cég tervei között szerepel a saját márkás termékek mellett más gyártók képviselete is Magyarországon, melyhez minden feltétel biztosított.

Steck és logisztika

A vállalat logisztikai központjában a termékek tárolása és gyors szállítása megoldott az ország teljes területére. A számos nagykereskedelmi partner, viszonteladók, multinacionális áruházláncok biztosítják, hogy a termékek széleskörűen eljussanak a végfelhasználókhoz, könnyen elérhetőek legyenek a vásárlók számára.

Steck és termékkínálat

A cég termékkínálata óriási, az alábbi kategóriákban találunk termékeit:

 • biztonságtechnika
 • fűtéstechnika
 • ház/otthon
 • világítástechnika
 • fényforrás
 • kültér/kert
 • rögzítés és ragasztástechnika
 • autós felszerelések

A Steck legnépszerűbb termékei a Profibarkács vásárlóinál

 • Steck napelemes kerti leszúrható lámpa: időjárásnak ellenálló kivitel, 6-8 óra folyamatos működés, beépített szolár panellel, sötétedés után világít, nappal tölt, masszív házzal
 • Steck kombinált védőkesztyű mechanikus kockázatok ellen: latex és poliészter kesztyű latex bevonattal. Érdesített, csúszásbiztos, több méretben
 • Steck páramentesítő készülék: 250 ml/nap páramentesítési kapacitás. Alkalmazási terület 10-20 m2. Érintő kijelzős vezérlő, ionizáló funkció, időzítési lehetőség, igen népszerű a páramentesítő termékek között
 • Steck védőérintkezős 5 méteres hálózati hosszabbító
 • Steck ragasztópisztoly, ragasztórúd
 • Himalája hegyi sólámpák (sólámpák, sókristályok)
 • ablaktömítő profilok
 • 12 V-os mini kompresszor
 • 5 aljzatos külön kapcsolható, túláramvédős elosztó
 • szén-monoxid érzékelő LCD kijelzővel: 10 év élettartamú Li-ion akkumulátor, riasztáskor hang- és fényjelzés, folyamatos önellenőrzés és kijelzés
 • 5 literes benzineskanna
 • LED izzók, kültéri lámpák
 • kerékpárlámpa szettek
 • mágneses rovarhálók
 • szigetelőszalagok, maszkolószalagok

 

Steck kültéri világítás – kedvelt kategória a Stecktől

A stílusos és megbízható Steck lámpákkal otthonát, kertjét dekorálhatja. A kültéri lámpák nappal díszítik a kertet, éjjel pedig világítanak, utat mutatnak, hangulatot teremtenek.

Az általános kültéri világítás legfőbb feladata, hogy megvilágítsa a járdát, közlekedőt a ház, műhely, üzlet felé, illetve, hogy fényével felhívja figyelmünket valamilyen veszélyre, vagyis a biztonságos közlekedés, a láthatóság kialakításában is szerepe van.

A kültéri lámpáknak megfelelő, legalább IP44-es védettséggel kell rendelkezniük az időjárás viszontagságai ellen. Ezzel védettek lesznek az 1 mm feletti méretű szilárd testek behatolása (rovarok, bogarak, porszemcsék) ellen, valamint a burkolatra fröccsenő víz ellen.

Az 500mm kerti állólámpák főleg a kerti utak, járdák, keskeny ösvények megvilágításához ajánlottak, míg a 800mm magas kültéri lámpák inkább esti órákban a teraszon és szabadtéren meghitt beszélgetések, kerti partik kiegészítői.

Kínálatunkban a Poppy és Lilly termékcsalád modern megjelenésével és 360°-os világítási szögével stílusos és jól látható kültéri világítótestek.

Steck kültéri világítás

Steck Himalája sólámpák – sok előnnyel

- Semlegesítik az elektromágneses sugárzást

- Hasznos lehet asztma és allergia ellen

- Levegőtisztító: képes kivonni a levegőből a cigarettafüstöt, a pollent és egyéb szennyeződéseket

- Növeli az energiaszintet: mivel a pozitív ionok energiát vonnak el a testből, a himalájai sólámpa negatív ionjai képesek arra, hogy energikusabbá tegyenek bennünket

- Javítja a légzést és az alvást: a szennyezőanyagok csökkentése miatt több oxigén jut a szervezetbe, ez jót tesz a tüdőnek és az agynak, segítheti az alvást

- Javítja a hangulatot és csökkenti a stresszt: a sólámpa negatív ion kibocsátása ellensúlyozza a stressz káros hatásait

- Enyhíti a megfázás tüneteit és a köhögést: tisztább, oxigéndúsabb levegő jut a tüdőbe

-Javítja a koncentrációt: A fokozott vér- és oxigénellátásnak köszönhetően agyunk koncentrációja javul, nő a képessége az információk értelmezésére és megőrzésére, segíti a memóriát

 

Számos előnye van a himalájai sólámpáknak, sókristályoknak, nem véletlen olyan népszerűek ezek a Steck termékek a vásárlóink körében.

Steck toplistás termékek – a Steck hosszabbítók

Hosszabbítókra, elosztókra mindenhol szükség van, ahol elektromos gépeket használnak. Bármennyire is meg lett tervezve a lakás, a garázs vagy a műhely elektromos hálózata, a dugaljak kialakítása, elhelyezése, mindig van olyan helyzet, hogy az elektromos gép vezetéke nem ér el a konnektorig, vagy több gépnek is áramvételezési lehetőséget kell biztosítani. Ez kültéren még gyakoribb. Ilyenkor igazán jól jönnek az elosztók és lengőkábelek, melyekből a legjobb, ha a háztartásban, műhelyben, üzemben, bárhol, ahol élünk vagy dolgozunk, több darabot és több fajtát is tartunk, hogy mindig legyen megoldás a felmerülő problémára.

 Figyeljünk, hogy ne terheljük túl az használatkor a hosszabbító elosztókat, nem ugyanannyi az áramfelvétele például egy telefon töltésének, mint egy hősugárzónak. Ugyanígy a műhelyben sem annyi az áramigénye egy inverteres hegesztőnek, mint egy elektromos fúró-csavarozónak. Az elosztóknál az összes csatlakozási lehetőségbe csatlakoztatott berendezések együttes áramfelvételét kell számolni. Ehhez mérten válasszuk mindig a terhelhetőséget!

 

Webáruházunkban a Steck hosszabbítóiból, elosztóiból rendkívül széles a választék, az egyszerű 3-as elosztóktól egészen a túláramvédős, 6 aljzatos, külön kapcsolhatóig igen változatos a felhozatal. Mindenki megtalálja, amit keres!

Steck – változatos, innovatív és elérhető árú termékek a Profibarkács webáruházból

Webáruházunk vásárlói kedvelik a Stecket, számos kategóriában megtalálhatóak a márka termékei, visszatérő vevőink pedig már azt is tapasztalhatták,  hogy újabb és újabb, sokszor egészen innovatív Steck termékekkel bővül a kínálat folyamatosan.

Ha megbízható minőséget keres, elérhető áron, mindenképpen tekintse meg a Steck márka termékeit, hiszen sok esetben ezek között a termékek között lesz a válasz a felmerülő igényeire!

 

Gyakori kérdések a Steckről

 

A Stecknek van fűtéstechnikai terméke?

Igen, többek között például ventilátorokat, elektromos radiátorokat is forgalmaz.

A Steck termékek megérik az árukat?

A Steck márkanév alatt elérhető termékek szigorú minőségellenőrzési és kiválasztási folyamaton esnek át, ez garantálja a minőséget, ugyanakkor törekednek arra, hogy a termékek széles körben, és vonzó árakon legyenek elérhetőek a vásárlók számára.

A Steck német cég?

A Steck egy 100 százalékosan magyar tulajdonban lévő vállalkozás, fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamossági készülékek, kiegészítők, továbbá világítástechnikai, biztonságtechnikai termékek nagykereskedelme.