Laminált parkettázó eszköz

Laminált padló lerakásához számos szerszámra lehet szükség. A behúzóvastól kezdve a szögillesztőn át a parketta összehúzóig több dolgot kell beszerezni, hiszen a burkolás egy komplex feladat. Ebben a kategóriában mindent meg fog a laminált padló helyes lerakásához!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
590 Ft - 90 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Termék státusza
Szűrés és rendezés
24 termék
24 termék

A 21. század megköveteli magának a szép, modern stílusú lakóházakat. Mindenki arra törekszik, hogy olyan otthont teremtsen, ahová jó érzés haza menni és mindenkit, aki belép a lakásba, kellemes, meleg érzés kerítse hatalmába. Míg régebben divatosnak számított a szobákban a PVC burkolat, vagy a konyhákban és vizesblokkokban a metlaki csempe, ma már, azért ezek a burkolatok idejétmúltnak számítanak, így mindenki előbb utóbb meghozza azt a döntést, hogy ezeket le kell cserélni valami újra. Egy hálószobát nagyon könnyen korszerűvé tudunk tenni például egy gyönyörű laminált vagy vinil padlóval.

Szerencsére ma már rengeteg fajta laminált parkettával találkozhatunk és szinte bármelyik nagyáruház polcain fellelhetjük őket. Lerakásuk nem igényel különösebb szaktudást, bárki, aki rendelkezik egy kis ügyességgel és türelemmel, pár óra hossza alatt elkészülhet a szoba stílusos padlójával. Ezek mellett nagyon fontos, hogy beszerezze a munkához szükséges, kiváló minőségű termékeket, amik nélkül sajnos nem tudja elérni a kívánt célt. Webáruházunkban megtalálja az összes olyan szerszámot, amivel problémamentesen és gyorsan tudja csodálatossá tenni otthonát.

 

Miért jobb a laminált vagy vinil padló a többi burkolatnál?

Ha tartós padlóburkolatot keres, mindenképp a laminált padlót vagy a vinylt ajánljuk melegburkolatként. A fa természetességét tükrözik vissza, vízhatlanok, nagyon könnyű a tisztántartásuk és emellett tökéletesen időtállóak. Biztosan Ön is tapasztalta, hogy ha ezeken a burkolatokon jár-kel az ember, meglepően csendesek és kellemes rájuk lépni. Kitűnően alkalmasak felújítási célokra, esetleg ha padlófűtesen gondolkodik, kialakításukhoz is tökéletesen passzolnak.

 

Mire van szükség a laminált parketta lerakásához?

Szükségünk van magára a kiválasztott laminált padlóra, ami alá habszivacsot helyezünk, de egy meglévő padlószőnyeg esetén ettől el lehet tekinteni, hiszen hasonlóképp funkcionál, mint a habszivacs, szigetel és kiegyenlíti a felületet. Egy gumikalapács kiváló segítséget nyújt a lapok összeillesztésénél, bátran ajánljuk a weboldalunkon megtalálható minőségi gumikalapácsok egyikét.

Szinte minden esetben szükség van egy vágóeszközre, amivel könnyen és precízen tudjuk vágni a parkettát, hiszen a lerakás a legtöbb esetben eltolással valósul meg, így a szobához kell igazítani a méretet. Szakértők megalkották azt a szerszámot, ami mindig segítségére lesz munkájában, akárhányszor csak parkettázásra kerülne a sor.

Weboldalunkon megtalálja a Wolfcraft laminált padlóvágó eszközöket.
Nélkülük sem hatékonyan, sem precízen nem fog tudni dolgozni. Soha ne essen neki fűrésszel levágni a széleket, mert szétroncsolja az anyagot, így nem lesz esztétikus az összkép, valamint valljuk be, ebben az esetben az anyag elmozdulhat és nem csak az anyagot, de a méretezést is tönkre teheti.

 

Miért ajánljuk Önnek a laminált padlóvágót? – milyen típusú Wolfcraft eszközök közül válogathat?

Látogasson el weboldalunkra és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb lamináltvágóját. Ha kisebb felújítást tervez, megfizethető áron találja meg kínálatunk között a Wolfcraft LC 100 szerszámot. Ha kisgyerek van a családban, akkor is tud vele nyugodtan dolgozni, amikor alszik, hiszen annyira csendes. Arról sem kell gondoskodnia, hogyan tünteti el a mellékterméket vágás után, mert az eszközzel való tevékenység közben nem keletkezik por.

 

Miért a Wolfcraft a legjobb laminált padló lerakó készlet?

Gyorsan tud vele haladni, 90°-os szögben nagyon pontos vágást eredményez. Nyugodtan megveheti a jobb minőségű burkolatot, aminek vastagsága is nagyobb, a Wolfcraft LC 100 padlóvágónak nem okoz gondot akár egy 8 mm vastag és 210 mm széles anyagot sem átvágni. Bárhová magával viheti, használata nem igényel áramforrást. Súlya közel 2 kg, így könnyen mobilizálható. Nem kell a parketta átvágásához nagyobb erőt kifejtenie, mert a kiválóan megtervezett vágópengével, egy egyszerű mozdulattal elvégezzük a vágást. Szerkezetének erősségét a minőségi alumínium biztosítja.

A Wolfcraft LC 600 szerszámunk, hasonló tulajdonsággal bír, mint az LC 100 típus, annyi különbséggel, hogy 1cm-nél vastagabb, akár 11 mm-es vastagságú és 46,5 cm széles lapok szálait is könnyedén átvágja. Ha esetleg mégsem felel meg Önnek az említett termékek valamelyike, nyugodt szívvel tudjuk ajánlani a még ezeknél is komolyabb, Wolfcraft VLC 800 vinil és lamináltvágónkat. Ha csempéje vagy vinilpanelja 2-4 cmm vastagságú, játszva használhatja fel ezt a szerszámot arra, hogy megfelelő méretre alakítsa vele őket. Rendelkezik egy támasztóval, annak érdekében, hogy a lehető legprecízebb munkát tudja vele elvégezni és ne mozduljon el a munkadarabja.

A tapadásmentes borítással ellátott penge, biztosítja a könnyű vágást. Nagy előnyt jelent más szerszámokkal szemben, hogy vezetőként használható 45°-os vágás esetén az ütköző hátoldala. Ha eddig időigényes volt a szög- vagy a hosszanti vágás, ezt a problémáját is kiküszöbölheti a Wolfcraft VLC 800 lamináltvágóval, mert tökéletesen alkalmas erre is, azután, hogy az ütközőt eltávolítottuk. Bosszantó lenne, ha elmozdulnának az anyagok épp vágás előtt, de emiatt se aggódjon, mert a fogazat és a pengevezető biztosítja az erő egyenletes elosztását.

A csúszásgátló párnák a lábak alsó oldalán, stabil vágófelületet biztosít.
Ne feledkezzen meg a saját maga egészségének védelméről sem. Pár óra hosszát, azért jócskán igénybe vesznek a parkettázási feladatok. Védje ruházatát, de leginkább térdeit egy kiváló minőségű térdvédővel, ne tegye ki felesleges nyomásnak őket. S

zéles körű kínálatunk között megtalálja az egyik legkedveltebb, Wolfcraft minőségi térdvédőjét. Ha pedig a padlóval kész van, nézzen szét a festőszerszámaink között, hogy otthonának falait is a legjobb színben tüntesse fel. A padló és a falak színének összhangja, még otthonosabbá és kifinomultabbá teszik majd lakhelyét.

Ha bármilyen kérdése van az eszközökkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket, hiszen hozzáértő munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére.