Perfect Home

A Perfect Home brand kiépítése 25 évvel ezelőttre tehető. Elsősorban konyhai és háztartási eszközök kategóriában jeleskedett a márka, de aztán teret hódított a kerti sütés-főzés világában is. A Perfect Home az Italia konyhastúdió fiatalos csapatának köszönhetően, már szinte az egész Európai Unióban ismertté vált. Legfőképp azért szeretik a vásárlók, mert nagyon kedvező áron juthatnak hozzá a kiváló minőségű eszközökhöz. A folyamatosan megújuló termékválasztékukat úgy alakítják, hogy azok a legkorszerűbb technológiát felhasználva legyenek előállítva. Ma már sok mindenkinek a praktikusság mellett a dizájn is számít, így ezt szem előtt tartva, a divatot is követve kerülnek forgalmazásra a termékek.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
190 Ft - 222 790 Ft
Márka
Terméktípus
Terméktípus
Termék státusza
Szűrés és rendezés
625 termék
625 termék

Ha konyhai és háztartási eszközökről van szó, akkor csak is a Perfect Home!

Ha egy üres konyhát szeretne felszerelni korszerű eszközökkel, nem is gondolná, milyen hosszú a beszerzési lista. Még a legalapvetőbb eszközök száma is magas, viszont ha igazán kényelmes konyhára és háztartásra vágyik, ennél jóval több termékre lesz szüksége. Nézzük meg azokat az eszközöket, amik elengedhetetlen kellékei otthonunknak. Ahhoz, hogy az alapanyagok egy főzéshez konyhakészek legyenek, szükségünk van vágást biztosító eszközökre. Persze az sem mindegy, hogy az alapanyag felvágásához, milyen típusú kést használunk.

Gondoljuk bele abba, hogy a frissen sütött meleg kenyeret például egy Perfect Home Chef csontozókéssel próbálunk felvágni. Aki már próbálta, annak biztosan nem fog többet eszébe jutni ez a megoldás, azok az emberek inkább beszerzik a Perfect Home Chef kenyérvágó kését, amivel nem fog összenyomódni a kenyér lágy belseje, és kiélvezhetnek minden falatot. A Perfect Home a halimádókra is gondolt, számukra elérhetővé tette a halfiléző késeket, de egy Perfect Home Chef szakácskés is mindig jól fog jönni otthon. Többek között pizzakések, steak kések és univerzális kések is széles választékban megtalálható a márka termékei között. Perfect Home bárdokkal a csontos hús vágása is szinte gyerekjáték.

Evőeszközkészlete kiváló, 24 darabos kiszerelésben, webáruházunkban is fellelhető. Aki szokott főzni, tisztában van vele, hogy mennyi időt és energiát lehet megspórolni a jó minőségű edények használatával. Több fajta Perfect Home edényt és Perfect Home edénykészlet várja, hogy Ön finomabbnál finomabb ételeket készítsen el bennük. Nem kell percenként a tűzhely mellett állni azoknak az ételeknek a készítésénél, amik könnyen leégnek, mert ezek az edények úgy lettek kialakítva, hogy semmiféle hasonló bosszúságot nem fognak okozni, ráadásul mosogatógépben is moshatóak. A Perfect Home 5 részes rose szürke edénykészletében való főzés után pedig páratlan ízvilág tárul Ön és családja elé. Érdemes kipróbálni a Perfect Home Bambusz vágódeszkáját, ami strapabíró és évek múlva is fogja tudni használni. A tökéletes ételek elkészítésénél, jó, ha tisztában vagyunk az arányokkal.

A pontos adagok kimérésénél segítséget nyújt Önnek a Perfect Home Digitális mérleg, ami képes akár 40 kg-ig is mérni. A gyerekek többsége imádja a fagylaltot, így ha van gyerek a családban, mindenképp érdemes beszerezni a Perfect Home fagyikészítő szettjét vagy a Perfect Home fagyikészítőjét. Ha nehezen megy a kalácsok sütésekor a fonat elkészítése, erre is van megoldás. A Perfect Home fonott kalács sütőjével, ugyan azt az eredményt éri el, mintha saját kezűleg fonta volna meg a tésztát. Mától nem kell, hogy gondot okozzon a sültburgonya sütés sem. Sokan azért nem szeretnek krumplit sütni, mert időigényes a kiszedése, és mire a végére érnekm az utolsó darabok gyakran megégnek, de nem a Perfect Home Iron line krumplisütőben, ami tapadásmentes bevonattal van borítva. A 3 részes készlettel, megkönnyíti a köret elkészítését.

Modernebbnél modernebb kávéfőző gépek vannak ma már forgalomban, mégsem helyettesíti semmi, a régi kotyogós kávé ízét. Többféle Perfect Home kotyogós kávéfőző várja, hogy otthonába varázsolja az élményt, amit olyan rég keresett. A cukrászok is garantáltan megtalálnak minden olyan terméket, ami a szakma gyakorlásához kell, habzsákokat, keverőtálakat, formákat. A felsorolt termékeken kívül még számtalan eszközt tud webáruházunkban megvásárolni, mint például a Perfect Home 3,5 literes kuktát, a Perfect Home inox szemetesének valamelyikét, különféle anyagú és méretű Perfect Home serpenyőket.Perfect Home a kerti sütéshez és főzéshez

Amikor eljön a jó idő, az ember alig várja, hogy kint tevékenykedjen. A kerti munkák végeztével, vagy csak egy hétvége során, feltöltődés kint a sütés-főzés. Ehhez a folyamathoz is rengeteg Perfect Home kelléket talál meg nálunk. A gyártók gondoskodtak arról, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb bográcsot bográcsálvánnyal, vagy a Perffect Home grillsütő valamelyik típusát.

Nem alkalmas sok esetben - a hő miatt - a hagyományos konyhai eszközök alkalmazása a húsok és zöldségek forgatására, emiatt ajánlott beruházni a Perfect Home Csipeszekre, melyek külön erre a célra lettek kifejlesztve. Egy összejövetelen a jókedvet meg szokták általában alapozni valamilyen röviditallal. Miért ne készíthetné el Ön, a csúcsminőségű pálinkáját, egy Perfect Home pálinkafőzővel?

Még a Perfect Home cefredarálót is megvásárolhatja nálunk hozzá. Szabad levegőn, de beltéren is használatba tudja venni a Perfect Home faszenes kürtőskalács sütő szettjét, és ezzel még a főétel utáni desszert is meg van oldva. A nyári melegben, ha nincs a közelben hűtő, jó célt szolgál a Perfect Home hűtőtáska, amiben órákig hideg marad a legmelegebb időben is az itala. Szelesebb időkben használja a Perfect Home lángőrének valamelyik változatát, hogy semmi ne akadályozza meg a kinti főzésben. Ahogy a bent használatos termékek körét, a kinti eszközöket is lehetne ezer féle dologgal kiegészíteni. Szánjon időt a nézelődésre és szerezzen be minden fontos konyhai és kerti kelléket nálunk.

Ha kérdése van, keressen fel minket, munkatársaink a legnagyobb örömmel fognak Önnek segíteni.