Enar

Az Enar építőipari megoldásai, termékei széles választékban elérhetőek a Profibarkács webáruházban. Betonsimítók, lehúzógerendák, betonvibrátorok, lapvibrátorok és kiegészítők különböző kivitelezésben, minden igényt kielégítően megrendelhetők a spanyol gyártó színvonalas termékeiből. Az ENAR élenjáró az építőipari gépek, elsősorban a betonmegmunkálási gépek gyártásának, értékesítésének és fejlesztésének területén.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
56 690 Ft - 3 490 000 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Fej és tengely a csomagban
Teljesítmény  (W)
-
1 700 W - 2 300 W
Fej átmérő
-
25 - 75
Tengelyhossz  (m)
-
0 m - 6 m
Termék státusza
Szűrés és rendezés
79 termék
79 termék

ENAR építőipari gépek története

Az ENAR spanyol céget közel 60 éve alapították Spanyolországban, betonvibrátorok gyártásával kezdték meg tevékenységüket. Azóta a vállalat évente több, mint 50 ezer terméket gyárt, 5 kontinensen értékesít, leányvállalatokat hozott létre Franciaországban, Mexikóban, Lengyelországban és Kínában. A gyártás Zaragozában 10 ezer négyzetméteres gyártósoron történik.

Az ENAR termékei kiemelkedő színvonalúak, az építőipari munkafolyamatok ma már nélkülözhetetlen eszközei, nehéz olyan építőiparban tevékenykedő vállalkozást találni, akiknek ne lenne legalább 1 db ENAR típusú gépük. Megbízhatóak, időtállóak, hatékonyak. A gépkölcsönzők is előszeretettel tartják és adják kölcsönbe stabil szerkezetük, minőségi kivitelezésük miatt.

ENAR lapvibrátorok a Profibarkácson

Webáruházunkban az ENAR lapvibrátorai olyan nagy márkák mellett sorakoznak, mint a Scheppach, AGT, Betontrowel vagy épp a Hecht.

A lapvibrátorok nagyszerű berendezések, óriási erővel rendkívül hatékony módon tömörítik a talajt. A leadott rezgések segítségével képesek kiegyenlíteni a talajok felületét, elsimítani az aszfaltot, ha kell. Akár útkarbantartási, útburkolati munkálatok, földmunkálatok, árkok és szegélyek tömörítése során, területrendezés során is bevethetőek.

Az optimális lapvibrátor kiválasztása az elvégzendő feladathoz, a használat gyakoriságához, a teljesítményigényhez mérten kell történjen, de kínálatunkkal választási lehetőséget adunk az Ön kezébe akár finomabb felületet kell megmunkálni, akár nagyobb tömörítési erőt igénylő gépre van szükség.

 A lapvibrátorok súlya és a motor teljesítmény döntő tényező a választásnál, ezt mindig érdemes figyelmesen átnézni, vagy szükség esetén ügyfélszolgálatunktól tanácsot kérni!

 

ENAR lehúzógerendák

A vibrolécek vagy ismertebb nevükön betonlehúzó gerendák a frissen elterített beton megmunkálására alkalmasak. Eltérő méretekben rendelheti meg, 2,5-5 méter közötti hosszúsággal.

Az ENAR lehúzógerendák jelentős fesztávval és erőteljes rezgéssel dolgoznak, professzionális és elképesztően hatékony felületmegmunkálást végezhet velük. Nemcsak a beton lehúzásához, de a felső betonrétet vibrációs tömörítéséhez is ez az egyik legjobb megoldás!

  • az ENAR vibrációs betonlehúzók: nagyjából 8 kg tömegűek, gyors megmunkálásra alkalmasak, a beton durva lehúzásához. Az alumínium anyag miatt nem nehéz, jól libeg a betonon, nem hagy nyomot a friss betonon.
  • az ENAR motoros lehúzók: benzines és elektromos változatban is rendelhetőek, elsősorban kisebb felületekhez és kisebb betonvastagsághoz. Könnyen kezelhetőek, nyéllel irányíthatóak, durva lehúzáshoz ajánlottak!
  • az ENAR vibrációs ikerlehúzó gerendák: nagy teljesítmény, kiváló választás nagy mennyiségű beton bedolgozásához, minőségi betonfelület alakítható ki velük. Erős HONDA motorral szereltek.

ENAR rotoros betonsimító

Kiemelkedő műszaki megoldásokkal, stabil, megbízható kialakítással és precíz működéssel az ENAR rotoros betonsimító berendezés HONDA motorral az egyik legnépszerűbb betonsimító gép. Használatra felkészülve glettlapátokkal kerülnek szállításra. A kiegyensúlyozottságuk kiváló, stabilitásuk szintén, még akár a több, mint 1 méteres átmérő mellett is.  Profi betonmegmunkálásra alkalmas gép, mérete és súlya miatt nagy felületekkel is rövid idő alatt lehet végezni, színvonalas végeredményt lehet elérni.

 

ENAR ikerrotoros betonsimító a maximalistáknak

Az ENAR ikerrotoros betonsimító nagy felületekhez, akár több száz négyzetméterhez ajánlott választás! Kis szervízigényű berendezés, robosztus kialakítás, egyszerű karbantartás, ugyanakkor hihetetlen teljesítmény jellemzi működését. Tökéletes betonfelületet hagy maga után, aljzatbetonhoz és padlóburkolás előkészítéséhez is kiváló választás! Ráülős kivitelük komfortos munkavégzést garantál. A gép a durva simítást először a simítótányérral végzi majd ezt követően a glettelő lapátokkal készül el a végleges felület. Külső védőgyűrűs kialakítása biztosítja, hogy a falak mentén és a sarkokban csak minimális kézi simítás lesz szükséges.

Enar lapvibrátor

 

ENAR építőipari gépek házhozszállítással a Profibarkácstól!

Ha megbízható betonmegmunkáló gépet szeretne, kevés karbantartás igénnyel, amit sok – sok éven, évtizeden át elégedetten használhat, válassza az ENAR spanyol gyártó professzionális berendezéseit! Világszerte bizonyítottak, a felhasználók munkavégzését egyszerűsíti, komfortossá teszi, a végeredmény pedig minden körülmények között magáért beszél.

Az ENAR gyártósoráról kikerülő berendezések méltán népszerűek a betonmegmunkálás, talajmegmunkálás/tömörítés területén, hiszen hosszú élettartam és problémamentes működés, komfortos, egyszerű használat jellemzi őket.

A Profibarkácson nemcsak betonvibrátorok, de betonvashajlítók, betonvágók, betonkeverők és bármely más, építőiparban, építkezések során, útépítés során szükséges berendezés megrendelhető. Szuper árak, kiváló minőség, mi ebben hiszünk!

 

Gyakori kérdések az Enar márkával kapcsolatban

 

Az ENAR gyártó termékei milyen minőségűek?

A spanyol gyártó építőipari gépei kimagasló színvonalúak, hatékonyak, jól bírják a gyűrődést és kicsi a karbantartás igényük.

Az ENAR ikerrotoros betonsimító milyen munkáknál éri meg?

Általában több száz négyzetméteres betonmegmunkálási munkálatok gyakori végzésénél ajánlott, nagyteljesítményű, gyorsan lehet vele haladni, profi betonsimító.

Az ENAR TIFON rotoros betonsimítója milyen motorral dolgozik?

HONDA GX160-as motorral szerelt.