Yato

A Yato az egyik legkiválóbb ár-érték aránnyal rendelkező szerszám és barkácskiegészítő gyártó. Ez a márka az otthoni barkácshoz felső kategóriájába számít, minősége kiváló. Bátran ajánljuk vásárlóinknak, méltán nagyon népszerű termékek! Mi a Profibarkács.hu csapatában különösen az apró kiegészítőik miatt és a szerszámgépek sokoldalúsága, minősége miatt kedveljük ezt a márkát.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
80 Ft - 1 908 290 Ft
Termék státusza
Szűrés és rendezés
7640 termék
7640 termék

A Yato márka eredete

A Yato termékek gyártóját, a TOYA SA-t 1990-ben alapították Lengyelországban. Azóta eltelt több, mint 30 évben Európa egyik legnagyobb szerszámgyártó vállalkozásává nőtte ki magát.

A TOYA alá tartozik többek közt még a Vorel, a Sthor, a Flo, a Fala és Lund márka is. Ezek mind más szerepet töltenek be a termékportfoliójukban.

Az anyavállalat 400 millió PLN, azaz kb. 32 milliárd HUF árbevétellel rendelkezik, ami igazolja a sikerüket és vásárlóinknak is emiatt tudjuk nyugodt szívvel ajánlani a Yato termékeket.

Saját bevallásuk szerint a Yato kifejezetten a szakembereket célozza meg. Olyan magas minőségű szerszámokat találunk meg a márkanév alatt, amik még nem ipari felhasználásra születtek, de az otthoni barkács minden szükségletét kielégítik. Ennek megfelelően az áruk is nagyon barátságos. Bár nem ipari, de ezek a gépek, szerszámok nem fognak 2 hét után eltörni, minőségük szuper. Több ezer termék található a Yato kínálatában, gyakorlatilag minden otthon fellelhető igényt lefednek.

Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minőségi termékek kerüljenek a piacra, amellett, hogy megfizethető áron tudjon hozzájutni a vásárló. Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a gyártó az Európai szerszámpiacon, ami azt jelenti, hogy megbízható és mindenki számára rendkívül kedvelt szerszámokat tud előállítani. Különös figyelmet fordítanak a termékfejlesztésre valamint a minőségbiztosításra is.  Autószervizben dolgozó szakemberek között meglehetősen népszerű márka, de a kertészetben és az építészetben is megállja a helyét. Otthoni használatra is alkalmasak, könnyű a használatuk és rendkívül strapabíróak.

Ami elromolhat, az el is romlik – így szól Murphy törvénye. Ebben nagy igazság van, hiszen akár kertes házban lakik, akár egy tízemeletes panelház legfelső emeletén, mindig akad szerelni való. Ha például Önök vesznek egy órát, vagy egy fali polcot, hogy szebbé varázsolják otthonukat, nem feltétlenül kell a felszerelésükhöz szakembert hívni. Egyrészről egy jó szakemberre, olykor rengeteget kell várni, másrészről elég borsos árat tudnak elkérni egy-egy munkáért. Ne költsön tehát olyanra, amit Önmaga is könnyedén meg tud oldani.

 

Hogyan spórolhatja meg a szakemberek által elkért összeget?

Ha Ön is szeret otthon barkácsolni, vagy úgy gondolja, hogy el tudja végezni a kisebb-nagyobb teendőket a ház körül és az otthonában, szerezze be nálunk a kiváló minőségű Yato szerszámait, hogy megspórolja a szakemberek által elkért, igen magas munkabéreket.

Ne okozzon többé gondot egy csavar befúrása, hiszen számos Yato fúrócsavarozó és egyedülálló minőségű Yato fúrógép lehet segítségére. Okozott-e már fejtörést, hogy amikor egy csavar már bent volt, el kellett rajta gondolkozni azon, hogyan is tudjuk eltávolítani, ha már sincs rá szükségünk? Csillag-villáskulcsok széles kínálatát tárjuk Ön elé, többféle méretben és kiszerelésben. A Yato dugókulcsokról se feledkezzünk meg, amiket szinte bármilyen méretben megtalál nálunk, sőt, készletben megvásárolni a legjobb módja annak, hogy minden méretet egyszerre tudjon beszerezni.

Néha csak egy egyszerű csavarhúzóra van szükség a munka elvégzéséhez, weboldalunkon szintén készletben, vagy külön-külön is megvásárolhatja ezeket az elsőrangú kézi szerszámokat. Minden Yato eszközre csupán csak egyszer kell pénzt áldozni, viszont az otthoni munkák folyamatosak, így nagyon rövid idő alatt visszahozza a megvásárolt termékek árát. Minden eszköz ergonomikus kialakítással készült, hogy azonnal hozzászokjanak kezeihez és használatuk kényelmes legyen az Ön számára.

 

Yato szerszámok jellemzője

Termékeiket modern, szép design jellemzi, a kínálat pedig folyamatosan nő. Mivel a Profibarkács.hu közvetlenül a TOYA-val van kapcsolatban és kiemelt magyarországi partnerük vagyunk, ezért garantálni tudjuk a gyors házhozszállítást és szuper árakat. 

Jelenleg már több, mint 3500 termékcikket forgalmazunk ettől a gyártótól. Egyre több és több található meg saját készletünkön, igyekszünk mindent tartani vásárlóink kedvenceiből. Ugyanakkor mivel nem kevés olyan termék van, amire kicsi a kereslet és ráadásul nagy helyet foglal, drága ezért egyszerűen nem éri meg a raktárunkban tartani. Ezeket közvetlenül a gyárból tudjuk beszerezni, minimális átfutási idővel. Köszönjük megértésed!

 

Yato a Profibarkács.hu kínálatában

Egyre népszerűbb hazánkban ez a márka. Ennek oka, hogy hegesztési munkadarabtartóktól, a csapos fazékkeféken át,  láncfűrész láncélezőkig szinte minden megtalálható náluk. Gyakorlatilag az egész műhelyt fel lehet szerelni a Yato kínálatából. Azt vettük észre, hogy főleg a 2020-as évtől nőtt meg a kereslet erre a márkára. Úgy gondoljuk, hogy megnőtt Magyarországon azoknak az aránya akik jó ár-érték arányú termékeket keresnek. Sokan keresik őket már kifejezetten 1 termékkategóriára pl:

- Yato fáziskereső

- Yato polirozógép

- Yato csavarhúzó készlet

Onnan is tudjuk, hogy nagyon elégedettek ügyfeleink ezzel a márkával, hogy nagyon ritkán keresnek meg minket bármiféle negatív visszajelzéssel. Nem igazán szoktak elromlani, aki egyszer megveszi, örömmel használja. Legyen az betonvágó gép, vagy szerszámkocsi, esetleg rugóösszehúzó, nem hagyják cserben gazdájukat. Ezen felül sok vásárlónk arra hivatkozott, hogy egy ismerősétől hallotta, mennyire szuper ez a márka. Ezek után pedig már ők is be akarnak belőle vásárolni otthonra pár darabot a munkaasztal fölé. Nem hibáztatjuk őket!

 

Fűrészelésre került a sor, de nincs hozzá szerszáma?

A Yato márka gyártói, a fafűrészeléssel kapcsolatos tevékenységekre is gondolt. A kézi fűrészekkel történő favágás a legegyszerűbb módja a fűrészelésnek. Válogasson webáruházunkban a Yato rókafarkú, keretes vagy többek között lyukfűrészei közül, nálunk garantáltan megtalálja a munkájához legmegfelelőbb segítséget. Ha a kézi fűrészt nem találja elég hatékonynak, nézzen szét a Profibarkácsnál és vásárolja meg a Yato láncfűrész Önhöz legjobban illő típusát, legyen szó benzines, vagy akkumulátoros láncfűrészről, sőt a karbantartáshoz szükséges gépeket is könnyedén beszerezheti hozzá ugyan itt, ugyan úgy, mint a hozzájuk tartozó kiegészítőket.

A fa méretre vágásánál használja a Yato körfűrészét, hiszen használata egyszerű és biztonságos. Természetesen emellett, azért nagy odafigyelést igényelnek és a biztonsági előírásokat mindenkinek be kell tartania, aki nem szeretne komolyabb sérüléseket szerezni.  Mivel a fa kivágása egy nagyon veszélyes folyamat, ne feledkezzen meg a védőfelszerelésekről sem, hiszen az Ön biztonsága a legfontosabb. A Yato csúcsminőségű védőszemüvegeket, védőcipőket és védőkesztyűket gyártott, hogy ezzel is óvja Önt az esetleges balesetektől, de választhat nálunk más gyártók által forgalmazott védőruházatok közül is.
Ha szeret barkácsolni, nem hiányozhat otthonából egy Yato dekopír fűrészgép sem, mely leginkább a bútorlapok vágásához válik szükségessé használata, de bármilyen faanyag átvágásánál nyújthat megbízható és precíz segítséget.

 

Miért szeretik a szakma szerelmesei a Yato márkát?

Szinte minden szakma szerelmese megtalálja azt a Yato szerszámot, amit többé ki sem fog engedi a kezéből. Autószerelő vásárlóink bátran merik ajánlani a termékeket, sőt van, aki kifejezetten csakis ezzel a márkával dolgozik. Időtállóak, kényelmesek, megbízhatóak, akár csavarhúzóról, akár fogóról legyen szó. Széles a termékkínálat, így mindenki kedvére válogathatja össze a munkájához szükséges eszközöket, közkedvelt termékük a Yato kittkinyomója.

Burkoló szakembereink körében nagyon népszerű a csúcsminőségű Yato csempevágó, amivel rendkívül gyorsan tudnak haladni egy adott burkolással, fugázásnál pedig a fugakihúzó szilikonlappal segítik munkájukat. Az asztalosok készletben szeretnek hozzá jutni a reszelőkhöz, de a kalapácsokat, az ácskalapácsokat, sőt, van olyan szakember, aki még az ácsceruzáját is webáruházunkban szerzi be. Ablakos cégek legkedveltebb terméke a Yato teflonozott Pu-hab pisztoly, de több fajta mérőszalag is rendelkezésükre áll.

A villamossági szakemberek körében nagyon népszerűek a márka digitális multiméterei, valamint a fáziskeresők, mivel szakmájukban fontos a pontosság és megbízhatóság. Rengeteg szigetelt szerszám, például kések, csillagkulcsok közül is válogathatnak, amivel sokkal elővigyázatosabban tudnak dolgozni. A hegesztők a lágyforrasztáshoz hőforrásként legtöbbször a Yato pillanatforrasztó pákát használják. A kőművesek is számtalan termék közül válogathatnak.

A derékszögtől kezdve a gipszkarton fűrészen keresztül egészen a digitális tolómérőig, mindent megtalálnak. A gumiszerviz dolgozói számára is nélkülözhetetlen a Yato gumiabroncs lefeszítő kar, amit nálunk kedvező áron tud beszerezni. A vízvezetékek szerelésénél alapfeltétel a jó csőfogó vagy a csőhajlító, de a Yato csővágó ollói is nagy figyelmet kapnak, amit a szakemberek többsége a Profibarkácsnál vásárol meg. Hobbifestőink előszeretettel használják a festékszóró pisztolyt, általában régi bútorok felújításánál.

A felsorolt szakterületek csak a töredékét képzik az összes olyan szakmának, ahol alkalmasak a Yato termékek arra, hogy hibátlanul ellássák a feladatukat. Ha kevés az ideje és nem tudja összeválogatni egyesével szerszámait, szerezze be nálunk a 185 részes Yato szerszámkocsit, amiben rengeteg hasznos és kitűnő szerszámot talál.

 

Szerszámok otthoni használatra – miért válassza a Yato kerti szerszámokat?

Nem csak a szakma szerelmeseinek nyújtanak ideális segítséget a Yato termékek, hiszen ha Ön kertes házban lakik, vagy nyaralójának udvarát szeretné rendezni, indokolt szert tennie ezekre az utánozhatatlan és egyedi tervezésű szerszámokra és kerti eszközökre, amit a gyártók elérhető áron tárnak Ön elé. Nem érnek el az elektromos gépek a kert minden részére?

Bátran ajánljuk a kábeldobok több típusát, amivel még a szomszéd kertjében is használatba veheti a Yato valamelyik elektromos fűnyíróját. De ha zöldséget vagy gyümölcsöt támad kedve ültetni, az ültetőkanállal szinte gyerekjáték lesz a veteményezés. A sövényvágó olló segítségével, olyan formákat alakíthat ki a cserjékből, hogy azok mindenki tetszését el fogják nyerni.

Mivel ezekkel az eszközökkel időt és energiát spórol meg, még lesz ideje kipróbálni a Yato rendkívüli metszőollóit is. Alakítsa át saját ízlésének megfelelően kertjét, majd nézzen szét a webáruházunkban és kérje a kényelmes és stílusos kerti bútor szettjeink házhozszállítását, hogy ne csak bent a házban, de kint a kertjében is otthonosan érezze magát.

 

Gyakran ismételt YATO kérdések

Miért jó a YATO márka?

A Yato az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező nem ipari felhasználásra szánt szerszámmárka. Szuper minőség jellemzi, ami mellé barátságos árak társulnak.

Yato, vagy Extol?

Tapasztalatunk szerint a Yato a legtöbb esetben az Extol Premium, vagy afeletti minőséget képviseli. Így ha többet fogod használni az eszközt, vagy nagyobb igénybevételről van szó, inkább a Yato-t érdemes választani.

Nem bízom benne, ezt is Kínában gyártják?

A Yato anyavállalata a TOYA, amely egy lengyel, tehát európai cég. Gyártásukat Lengyelország mellett Kínában is folytatják. Ez azonban nem kell, hogy okot adjon az aggodalomra, hiszen gyakorlatilag minden szerszámot ott gyártanak. A minőségük szuper, mi bátran ajánljuk.