Kerti kisház

A Profibarkács webáruházában többféle méretben is kapható kerti kisház közül válogathat, amelyek évtizedeken át is megbízható kültéri szerszámtárolóként szolgálhatnak. Kedvező árak, tapasztalt és segítőkész ügyfélszolgálat, országos kiszállítás: vásárlását minden téren igyekszünk megkönnyíteni. Kerti bútor webáruházunkban olyan népszerű gyártók termékei közül válogathat, mint a Hecht és a Palram. Kiváló-ár érték aránnyal rendelkező kerti szerszámtárolók, amelyek a szélsőséges időjárási körülményeknek is ellen tudnak állni, könnyen felállíthatók, és alig igényelnek karbantartást az Ön részéről.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
113 990 Ft - 985 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
96 termék
96 termék

Biztonságos és praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak a webáruházunkban kapható kerti gépek és egyéb apró szerszámok tárolására. Akár egy kisebb lakás tárolási igényeit is kielégítheti, ha például nem rendelkezik külön alagsori tárolóval, és nincs hova tennie a dolgait.

 

Tippek a megfelelő műanyag kerti kisház megvásárlásához: ilyen előnyei is vannak egy modern szerszámtárolónak

A legtöbb kertes lakásnál és háznál előbb vagy utóbb felmerül a kültéri tárolás igénye, akár a szerszámainknak, akár a nagyobb barkács gépeinknek keresünk megfelelő helyet. Ahogy a Profibarkács webáruházának széles kínálatából is láthatja, a kertészkedéshez rengetegféle eszköz szükséges. Ráadásul a nyári grill partykhoz tartozó kellékek és az egyéb szabadtéri hobbik eszközei is igényes, megfelelő védettséget biztosító tárolóhelyet igényelnek, hiszen ezek gyakran nem férnek már el kényelmesen az otthonunkban. A kerti kisházak és szerszámtárolók pedig remek lehetőséget kínálnak erre: a Profibarkács webáruházában többféle méret közül is válogathat!

A mai modern kerti szerszámtároló házak elődjeként tekinthetjük a sufnit. Sok kertben továbbra is ezt a kis faházat zsúfolják tele különböző szerszámokkal, barkácsgéppel, és egyéb olyan apróságokkal, amelyek már nem férnek el a lakásban. A polikarbonát és alumínium szerkezettel ellátott kerti kisházak azonban több szempontból is előnyösebbek a fából készült tárolókhoz képest: a következőkben megmutatjuk, miért éri meg hosszú távon beruházni egy Hecht vagy egy Palram szerszámtárolóra.

 

UV sugárzás elleni védelmet nyújtó kerti szerszámtároló ház?

Az UV sugárzás káros hatásairól ma már egyre többet lehet olvasni: napjainkban sajnos sokkal nagyobb veszélyt jelent a bőrünkre, mint régen. Ráadásul nem csak az ember bőrében tud kárt tenni, hanem akár az autók és a kerti kisházak felületein. A webáruházunkban kapható, UV védelemmel ellátott szerszámtárolók idővel nem hámlanak, színük nem fakul, így évekkel később is ugyanolyan szépen tudnak mutatni a kertjében, mint a vásárlás első napján.

Ráadásul az UV védelem mellett a különleges fényáteresztő polikarbonát tetőszerkezet így is tudja biztosítani a megfelelő belső  fényviszonyokat.

 

Kiváló ár-érték arány: éveken át tartós, időjárásálló kerti szerszámtároló ház vásárlása

Az alumíniumból készült Palram kültéri szerszámtárolós házak még a műanyagból készült szerkezetekhez képest is tartósabbak. Sokkal kevésbé törékenyek, és hihetetlenül jól tudnak ellenállni az olyan szélesőséges időjárási körülményeknek is, mint a hó vagy a jégeső, így még télen sem kell annyi időt szánnia a szerszámtároló védelmére. Az erős szél és eső gyakorlatilag semmilyen kárt nem tud tenni benne.

Továbbá pedig a fémből készült kerti kisházakkal ellentétben soha nem deformálódnak vagy rozsdásodnak a falaik. A rozsdamentes konstrukciónak köszönhetően évtizedeken át is tartós megoldásra számíthat a szerszámainak és barkácsgépeinek a tárolására.

 

Könnyen felépíthető kerti szerszámtároló ház kevés karbantartással

Az útmutató segítségével 2 ember egy nap alatt különösebb nehézségek nélkül összeszerelheti, később pedig szükség esetén bármikor áthelyezhetik máshova is. A fából készült sufnikkal ellentétben gyakorlatilag semmilyen karbantartást nem igényel majd az évek során, és tisztítani is jóval egyszerűbb. Nem kell tartania a penészedéstől, és az újrafestéssel sem kell bajlódnia. Nem véletlen számítanak csúcskategóriás termékeknek a Palram szerszámtárolók.

Akármilyen kerti kisházat is rendel meg a Profibarkács webáruházában, mi azt egy darab, egységes csomagként szállítjuk ki Önnek, ami szétszerelt állapotban egyáltalán nem foglal sok helyet. Ha pedig már összeszerelt a kisházat és még foglalkozik a kertépítéssel, érdemes lehet műfüvet is választani!

 

Kerti szerszámtároló ház vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Ha bármilyen egyéb kérdése lenne a webshopunkban elérhető Palram és Hecht kerti szerszámtároló kisházakkal kapcsolatban, akkor nyugodtan forduljon tapasztalt és lelkiismeretes munkatársainkhoz. A Profibarkács ügyfélszolgálata mindig szívesen segít abban, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő terméket, akármilyen kategóriában is keres kerti bútort vagy barkácsgépet.

Válogasson kedvére széles kínálatunkból, ahol kedvező árakon megrendelheti a legnépszerűbb gyártók szerszámtárolóit, adja le rendelését, mi pedig máris azon leszünk, hogy összecsomagoljuk Önnek az új kerti kisházát!

 

Gyakori kérdések és válaszok kerti kisház, szerszámtároló vásárlásával kapcsolatban

Mi az előnye a fából készült kerti kisházaknak?

A kerti faház nagyrészt megújuló, természetes anyagokból készül, így egy környezettudatos választás is egyben. Az összképbe talán jobban beleillenek, így egy esztétikus dísszé is válhatnak a kertnek.

Mi alapján válasszuk ki a kert kisházunkat?

Érdemes végig gondolni, mire szeretnénk felhasználni, ezáltal méretet is könnyű választani. Ha szerszámtárolót szeretnénk, alkalmasabbak a dupla ajtós megoldások. Egy praktikus előtető a kisházhoz, szolgálhat kocsi beállóként is, viszont ha kerti partit szeretnénk, a méretezés itt is fontos szempontnak bizonyul.

Igényelnek-e karbantartást a kerti faházak?

Elsősorban fontos, hogy megfelelő alapot, például beton alapot készítsünk neki. Ha idő közben gondoskodik a felület kezelésről is, az növeli a ház tartósságát.

Miért érdemes készen kapható kerti kisházat vásárolni?

Az előre gondosan megtervezett és kipróbált konstrukciók választásával garanciát kapunk arra, hogy a ház időtálló lesz. Éveken át, az időjárási viszonyok próbáját kiállják anélkül, hogy tönkremennének.