Csavartartó

Ha van műhelyed, akkor te is biztosan szeretsz olyan környezetben dolgozni, ahol rend van és mindent könnyen megtalálhatsz. Amennyiben egy helyen tartanád a műhelyben a csavarjaidat, apróbb alkatrészeidet, akkor szükséged lesz csavartartóra, szortimenterre és egyéb rendszerezőkre.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 090 Ft - 31 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
56 termék
56 termék

Csavartartó, szortimenter

Ha van műhelyed, akkor te is biztosan szeretsz olyan környezetben dolgozni, ahol rend van és mindent könnyen megtalálhatsz. Amennyiben egy helyen tartanád a műhelyben a csavarjaidat, apróbb alkatrészeidet, akkor szükséged lesz csavartartóra és egyéb rendszerezőkre. A legkisebb mágneses tálkától a legnagyobb tárolóegységig, szortimenterig bezárólag megtalálsz mindent a Profibarkács webáruházban. Amennyiben nem tartasz rendet magad körül a műhelyben, azonfelül, hogy akadályozod a saját hatékony munkavégzésed, gyakori elfoglaltságod lesz a rendszerezés is.

Milyen csavartartók találhatók a kínálatunkban

A legkisebb tálkától kezdve – mely mágneses funkcióval van ellátva – a legnagyobb tárolóeszközig sokféle doboz, vagy tálka körül választhatsz.

A mágnessel ellátott tálkáink roppant hasznosnak bizonyulnak szerelés közben, biztos lehetsz abban, hogy nem szóródnak szét az apró csavarok, anyák, szögek munkavégzés közben, ha ilyet használsz. Gyorsabban megtalálod, amit keresel, ha ebben tárolod ezeket, átlátszó tetejüknek illetve oldalfaluknak köszönhetően könnyen áttekinthető a tartalmuk.

Különféle méretű dobozaink tárolása szintén nem okoz bonyodalmat, hiszen egymásra tudod őket helyezni, amikor éppen nem használod – ezzel remek helykihasználást biztosít számodra.

csavartartó

Egy rendszerezett műhelyben öröm a munka, ezért mindenképpen szükséged lesz neked is ilyen alkalmatosságokra.

Tárolódobozaink különféle kivitelben kaphatók. Bőröndös változatú kisebb- nagyobb méretű dobozaink műanyagból készülnek, mely remek választás gyöngy – és egyéb apró kézműves kiegészítő termék tárolása esetén is. Ha nagyobb mennyiségű alkatrésszel rendelkezel, ajánlatos a nagyméretű dobozaink közül választanod.

Ezek számtalan csavart, anyát, alátétet, egyéb kisebb rögzítőelemet képesek rendszerezni, egymástól elszeparáltan. Amennyiben sok időt töltesz szereléssel, barkácsolással, bütyköléssel, hálás leszel utólag is magadnak, ha beszerzel több ilyen eszközt, mellyel sokszorosan megkönnyíted a dolgodat, és lerövidíted a tevékenységre fordított munkaidőt is.

Webáruházunkban találhatsz továbbá mágneses karpántot is, mely kiváló választás műhelymunka során. Tárolhatod benne az éppen használni kívánt, vagy leszerelt apróságokat, ezek garantáltan nem fognak szétgurulni közben, ezzel bosszúságot okozva. Csuklópántjaink a kisebb szerszámokat is megőrzik munkád során, érdemes beruházni eme praktikus kiegészítőre is.

 Tisztításuk rendkívül egyszerű, elég csak áttörölni egy vizes ronggyal. Csavarjaid élettartamát is megnöveli azzal, hogy zárt helyen, kosztól, portól védi azokat.

Hogyan tarthatok rendet a műhelyben csavartartók, szortimeneterek segítségével ?

Egy valamire való szakember akkor tud hatékonyan dolgozni, ha rend veszi körül. Erre egyéb fali és táskás, dobozos termékek léteznek a piacon, hogy segítsék a rendszerezést, amivel gyorsabbá és könnyen tisztán tarthatóvá teheted a műhelyedet.

Saját magad is elkészítheted a különféle fali egységeket, melyen tárolhatsz, számtalan DIY lehetőség adott a rendszerezésre, azonban a készen kapható termékek elérhetősége egy igazán gyors és könnyű alternatívája a rend kialakításának. Ha szeretnél nyitott tárolódobozokat, alkatrész tároló dobozokat, kínálatunkban ezt is megvásárolhatod. 

Milyen szerszámokra lehet még otthon szükséged?

Minden valamire való háztartásban szükség van egy alapkészletre, amivel gyors megoldásokat lehet véghez vinni szükség esetén. Ha fel kell fúrnod egy polcot a falra, esetleg képeket tennél fel és ehhez nem kérnél segítséget – vagy nincs is kitől kérned, szükséged lesz pár holmira.

A Profibarkács kínálatában ezeket mind megvásárolhatod.

Milyen méretű csavartartókat vásárolhatsz nálunk?

A legkisebb (110mm-es) fémtálaktól kezdve a legnagyobb rekeszes műanyag tartókig (15mm-77mm-ig) kaphatók. Kialakításuk sokféle, tálkától, tálcán keresztül a rekeszes dobozokig bezárólag többféle is kapható. A dobozos tárolók praktikus fülekkel rendelkeznek, így könnyedén magaddal tudod vinni, ha máshol használnád.

Rakásolható tulajdonságuk miatt egyes típusok roppant hasznosak. Kínálatunkban NEO, YATO, BOSCH, TOPEX és POLONIA márkákat vásárolhatod meg.

Mikor válasszunk csavartartó dobozt?

A csavartartó dobozok elsősorban a különböző méretű csavarok tárolására és hordozására szolgálnak. Egy praktikus csavartartó doboz komoly segítség lehet a mindennapjaink során az eszközeink rendben tartása szempontjából. Az emberek hajlamosak arra, hogy ott hagyják a szerszámokat, csavarokat, ahol éppen dolgoztak vele, majd később teljesen megfeledkeznek arról, hogy a helyére tegyék. Mindezt elkerülhetjük, ha előre gondoskodunk olyan egyszerű és praktikus ötletekről, mint amilyen az olcsó és könnyen hordozható csavartartó doboz.

A különböző méretű csavarjainknak kell-e különböző méretű csavartartó dobozt választani?

Nem kell. A kínálatunkban szereplő csavartartó dobozok közös jellemzője a rendkívül praktikus kialakítás, ugyanis a különböző rekeszek mérete – annak megfelelően, hogy milyen méretű csavart szeretnénk tárolni – tetszés szerint változtatható, köszönhetően a szabadok ki és berakható rekeszválasztó lapoknak.

Mikor válasszunk mágneses csavartartót?

A különböző mágneses csavartartó eszközök (csavartartó tálca, csuklópánt) pedig az aktív szerelési munkálatok közben nyújthatnak nagy segítséget számunkra. Használatuk tehát elsősorban aktív munkálatok közben indokolt, amikor arra van szükségünk, hogy egy létra tetején állva a kiválasztott csavarjaink biztos és könnyen elérhető helyen legyenek, például a mágneses csuklópántunkon.

Gyakori kérdések csavartartó szortimenter vásárlása során

Miért lehet szükségem csavartartóra?

A rendszerezést megkönnyítendő és a hatékony munkavégzésed elősegítése végett szükséged lesz nem egy, hanem többféle csavartartóra is. Kínálatunkban többféle típust vásárolhatsz meg, tekintsd meg ezeket.

Hogyan tudom tisztán tartani a csavartartó dobozokat?

Mivel zárható dobozokról van szó, így csak a külső része fog koszolódni, ezt egy vizes szivaccsal, vagy ronggyal meg tudod tisztítani. Ha időnként a belsejét is tisztítanod kell, ugyanúgy egy nedves törlővel megteheted.

Milyen előnyös tulajdonságai vannak még a tárolódobozoknak?

Azonkívül, hogy zárható, átlátszó műanyag tetővel rendelkeznek, ezáltal áttekinthetőséget biztosítva, fogójuk segítségével könnyen áthelyezhetők, rakásolható tulajdonságuk pedig a rendet biztosítják műhelyünkben.