Flo

A Flo az egyik legkiválóbb ár-érték aránnyal rendelkező kerti kézi eszköz és szerszám gyártó, mindemellett pedig minden olyan eszközt magába foglal, mely a kertben való munkavégzéshez szükséges! Méltán nagyon népszerű termékekről van szó, hiszen a Flo esetében nem ritka, hogy a formatervezés vagy a multifunkciós megoldások miatt nagyon könnyű és kényelmes a használatuk.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
190 Ft - 45 990 Ft
Márka
Terméktípus
Méret
Maximális szállítási mennyiség  (liter/óra)
-
25 liter/óra - 266 liter/óra
Maximális emelőmagasság  (m)
-
7 m - 20 m
Maximális szívómélység
-
5 - 8
Teljesítmény  (W)
-
450 W - 550 W
Termék státusza
Szűrés és rendezés
46 termék
46 termék

A FLO anyavállalata

A nálunk megtalálható Flo márka (a Yato, Vorel, Fala, Sthor és Lund márkákhoz hasonlóan, melyek szintén megtalálhatók termékpalettánkon) a Toya S.A. lengyel cégcsoporthoz tartozik. A sokféle brand felvonultatásából is látszik, hogy rendkívül széles áruválasztékkal rendelkezik az anyavállalat, mely ma már szinte az egész világon elérhető. Ötletes tervező csapatával a cég évente mintegy 500-1000 új terméket fejleszt, így a vállalat 1990 óta tör előre rendíthetetlenül az autó- és szervizipari, az építőipari és a kerti szerszámok piacain, a Flo márkával pedig 2003-ban rukkoltak elő. Titkuk a folyamatos termékfejlesztésben és az alapvető folyamataikba épített rendszerszintű minőségbiztosításban rejlik.

Flo

A Flo brand alapelve és termékköre

Nem kifejezetten a szakértő, hivatásos kertészek, profik tartoznak a brand célcsoportjába, de semmiképpen sem silány, nívótlan eszközökről van szó. A Flo megalkotása mögött húzódó legfőbb gondolat az volt, hogy elérhető árakon fogyasztókhoz juttatható, de egyben korszerű, praktikus, lelkes kertész kezekhez méltó eszközök gyártása valósuljon meg. A Flo termékcsalád két fő profillal is rendelkezik. A kerti kellékek mellett elektromos szerszámokat is kínál a vevői számára. Ezutóbbi termékek funkcionalitás tekintetében hasonlóan remek szolgálatot nyújtanak barkács szenvedéllyel megáldott használóiknak, miközben az ár-érték arány ezeknek a szerszámoknak az esetében sem billen fel.

A webshopunkban elérhető Flo termékek, a teljesség igénye nélkül:

Perforált fűgyűjtő zsák, zöldhulladékgyűjtő zsák, lapos ásó, hegyes ásó, összecsukható mini ásó, kézi fűnyíró olló, metszőolló, teleszkópos hosszabbító szár ágvágó fűrészhez, kertészkesztyű, öntöző pisztoly, locsolótalp, leszúrható impulzus locsoló, kerti zuhany, kézi permetező tartály, lombseprű, fugakaparó, 4 funkciós digitális talajmérő, 3 részes kerti szett, fűnyíró tisztító kefe, kerti vödör, kézi földfúró, kapa, gereblye, kerti henger, kerti szerszámtároló, dróthálós arcvédő, elektromos búvárszivattyú, elektromos szennyvízszivattyú, tömlőcsatlakozó búvárszivattyúhoz, nyomótömlő, nyomótömlő tűzoltó kapcsokkal, csepegtető tömlő, karos kerti szivattyú.

Több termék esetében is megfigyelhető, hogy a Flo egyértelműen törekszik a multifunkcionalitásra, vagyis, hogy a termékeik lehetőleg egyszerre több szerep betöltésére is alkalmasak legyenek. Íme pár példa:

  • A Flo digitális talajmérő 4 funkciót is ellát, így egész biztosan a talaj ökológiájáról mindent tudni vágyók kedvence lesz, hiszen méri a terepre jellemző fényintenzitást és a talaj nedvességének, hőmérsékletének és a pH szintjének értékét is. (A fényintenzitást 9 fokozatban, a nedvességtartalmat 5 fokozatban, a pH értéket 3,5-9 közti tartományban, a talajhőmérsékletet pedig 9-50 Celsius fok közti tartományban.) A védőkupak levétele után a szonda azonnal a talajba helyezhető, a digitális kijelzőről pedig egyszerű leolvasni a kapott értékeket.
  • A 3 részes kézi konyhakerti szerszám szett szerszámtartóval együtt kapható, így bármikor előkaphatjuk és cserélgethetjük az oldalunkra erősített tartóból az eszközöket. A szett két ültető ásólapátot (egy szélesebbet, egy keskenyebbet) és egy kézi gereblyét (egyben mini talajlazítót) tartalmaz. Nem kell visszarohangálni a garázsba az eszközökért, mégis marad két szabad kezünk és annak a valószínűsége is lecsökken, hogy a szabad ég alatt felejtenénk a szerszámainkat.
  • A 3 pozícióba forgatható Flo fűnyíró olló formatervezése igazán mesteri munka. A több pozíció nagyobb szabadságot ad használójának azáltal, hogy ha elfáradt a kertész keze egy bizonyos tartásban, akkor könnyebben fogja tudni tovább végezni feladatát, ha átállítja az ollót egy másik pozícióba. Másrészről, ha olyan helyen kell füvet vágni, ahol nem férünk oda más eszközzel szokványos szögben, akkor az állítható vágófej itt is megoldást jelenthet. Nem utolsó sorban pedig ezt az eszközt a formatervezésének köszönhetően jobb- és balkezesek egyaránt tudják használni. (Ez nagyon figyelemre méltó, hiszen ez a fajta körültekintés a formatervezésben igencsak ritka a szerszámok körében, amiért a balkezes kertészek rendkívül hálásak!) Adott kerttől függően tehát óriási segítség lehet egy forgatható vágófejű fűnyíró olló és ennek a követelménynek a Flo terméke kiválóan megfelel. 

Röviden összefoglalva a Flo márka tehát minden olyan eszközt magába foglal, mely a kertben való munkavégzéshez szükséges.

 

Gyakori kérdések a FLO márkával kapcsolatban?

 

Milyen árkategóriába sorolhatók a Flo termékek?

A cégcsoport saját bevallása szerint is és tapasztalataink szerint is közepes árkategóriába esnek a Flo termékei.

Hol gyártják a Flo termékeit?

Mint a világon majdnem minden mást, ezeket a termékeket is részben Kínában (azon belül Shanghaiban) gyártják, azonban nincs semmi félnivaló a minőséggel kapcsolatban, hiszen a gyártás megelőző folyamatok, mérnöki tervezői munkálatok teljes mértékben a lengyel zászlóshajóból erednek.

Tényleg bármilyen öntözéssel kapcsolatos terméket megtalálok a Flo terméklistáján?

A Flo biztosan nem fog csalódást okozni, nagyon kevés olyan termék van a témában, amihez a Flo nem gyárt eszközt. Még az otthoni környezetben csak igen ritkán használt tűzoltókapcsos nyomótömlő is megtalálható a termékkörében!