Ipari páramentesítő

Párátlanító webáruházunkban többéle ipari páramentesítő közül is válogathat. Kedvező áron megrendelheti a MASTER termékcsalád csendes és strapabíró készülékeit, de kínálatunkban az AERIAL adszorpciós és kondenzációs páramentesítőit is megtalálja. Magyarország egész területén vállalunk házhozszállítást, a nagyobb súlyú, felsőkategóriás ipari páraelszívókat pedig akár gyorsított raklapos szállítással is megrendelheti a Profibakácstól.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
81 990 Ft - 1 299 000 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
28 termék
28 termék

A párátlanító készülékek hatalmas segítséget tudnak nyújtani a penész megelőzésében, de felhasználásuk nem korlátozódik az otthoni környezetre. Az ipari páraelszívók nagyobb teljesítményüknek köszönhetően nagyobb gyárak, üzemcsarnokok, és magtárak területein is hatékonyan tudnak működni, de egy ruhatisztító mosoda vagy egy éttermi konyha számára is nélkülözhetetlen berendezés tud lenni.

 

Az ipari páramentesítők használata és működése: mit érdemes tudni vásárlás előtt?

A páraelszívók egyszerű és hatékony megoldást kínálnak arra, hogy szabályozhassuk a levegő nedvességtartalmát. Így könnyen elkerülhetjük a penészedést és a szerkezeti károkat.

Érdekes módon működésüket tekintve a párátlanítók olyanok, mint a befejezetlen hűtőszekrények. Az alapvető funkció mindkét berendezés esetében az, hogy gáznemű anyagok összesűrítését és kiterjedését használják fel arra, hogy egy fém csőkígyónak a hőmérsékletét vigye lejjebb.

A különbség abban rejlik a hűtőszekrény és a párátlanító készülék között, hogy az utóbbinál a csőkígyó nem egy zárt dobozban található, így a melegebb hőmérsékletű légtér párás levegője a páramentesítő hideg csövei közé áramlik. Ezen a hideg felületen csapódik ki a pára víz formájában, ami ezután szép lassan kifolyik egy csövön keresztül a készülőkből egy víztartályba.

 

Ipari páramentesítő választás: milyen előnyei vannak az ilyen készülékeknek?

Ha nem otthoni felhasználásra keres páraelszívó készüléket, és nagyobb légtérnek szeretné megoldani a nedvességszabályozását, akkor mindenképp egy ipari páramentesítőre lesz szüksége. Minél nagyobb területről van szó, annál nagyobb teljesítményű készülékre lesz szüksége. Szerencsére az ipari párátlanítók nagy részéhez nem szükséges bontási munkát végezni ahhoz, hogy élvezhesse azoknak az előnyeit.

Háztartásokban és kereskedelmi területeken egyaránt már nem csak a penész megelőzése miatt használják a páraelszívókat, hanem az egészségesebb és tisztább levegő elérésének érdekében, így még kellemesebb munkakörnyezetet biztosítva az alkalmazottaknak. Arról nem is beszélve, hogy hosszú távon a párás levegő többek között az elektronikai készülékekben is kárt tehet, és az élelmiszerek tartósságán is ronthat.

 

Aerial és Master ipari páramentesítők: adszorpciós és kondenzációs készülékek

Párátlanító webáruházunk széles kínálatában megtalálja a MASTER rendkívül strapabíró és csendes páramentesítőit, és az AERIAL felsőkategóriás adszorpciós és kondenzációs párátlanító készülékeit. Már 100 000 forint körül vásárolhat könnyen szállítható, kis súlyú készüléket, ami még aktívszén szűrővel is fel van szerelve a kellemetlen szagok ellen.

A 30 kg feletti készülékek fel vannak szerelve erős, nagy teherbírású kerekekkel, hogy könnyű legyen egyik helyről a másikra vinni őket. A nagyobb gépek persze több energiát is fogyasztanak, mint a kisebbek, de az olyan modern ipari párátlanítók, mint az AERIAL készülékei energiatakarékos EC axiális ventilátorral vannak felszerelve.

A webáruházunkban kapható nagy teljesítményű ipari párátlanítók még a legnagyobb gyártó sorok, raktárak, és üzemcsarnokok nedvességszabályozását is meg tudják oldani. Nagyobb teljesítményük ellenére ugyanolyan alacsony zajszinttel képesek működni, mint az otthoni felhasználásra szánt készülékek. Az AERIAL adszorpciós páramentesítők pedig még az alacsony hőmérsékletű helyiségek párátlanításához és a vízkárosodás utáni szárításhoz is felhasználhatók. Ezek a készülékek üzemóra számlálóval is fel vannak szerelve, hogy könnyebben követhesse az üzemidőhöz kapcsolódó költségeket.

 

Páramentesítő vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Ha bármilyen kérdés merülne fel Önben a párátlanító webáruházunkban kapható készülékekkel kapcsolatban, akkor ne habozzon felkeresni az ügyfélszolgálatunkat: a Profibarkács lelkes munkatársai szívesen ellátják további tanácsokkal, és segítenek kiválasztani azt az ipari páramentesítőt, ami a leginkább megfelel az igényeinek.

A páramentesítő vásárlását többféle szállítási lehetőséggel is igyekszünk megkönnyíteni. A 30 kg alatti készülékeket megrendelheti házhozszállítással, átveheti őket egy adott csomagponton, de akár személyesen is eljöhet érte a debreceni üzletünkben. A 30 kg-os, vagy annál nehezebb készülékeket raklapos házhozszállítással tudjuk eljuttatni az Ön által megadott címre, de akár prémium szolgáltatásunkkal is élhet, ha még hamarabb hozzá szeretne jutni az új ipari páramentesítőjéhez.

Ha minőségi MASTER vagy AERIAL páraelszívót keres, akkor aligha járhatna jobb helyen: válogasson webáruházunk széles kínálatunkból és adja le rendelését akár ma: lelkes csapatunk máris azon lesz, hogy eljuttassa Önhöz az új ipari páramentesítőjét!