Ipari megoldások és szerszámgépek

Kategória - Ipari megoldások és szerszámgépek
Típus - Vásárlási segéd
Rakományrögzítő gurtnik összehasonlítása kamionosok számára

Melyik a legjobb rakományrögzítő gurtni kamionosoknak? Szinte csak kapkodjuk a fejünket, mikor a spanifer, gurtni, heveder kínálatot szemezgetjük. Annyi féle fajta rakományrögzítő létezik, hogy teljesen tisztában kell lennünk az elvárásainkkal és a választási lehetőségekkel ahhoz, hogy a legmegfelelőbbet tudjuk kiválasztani. A rakományrögzítés nem vehető félvállról, hiszen egyrészt törvényi előírásoknak is meg kell felelni, másrészt védelmet biztosíthat bizonyos káresemények ellen, hiszen védi a rakományt a leesés, elmozdulás ellen, ami súlyos károkat, baleseteket okozhat a közlekedés során.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. június 07.
Milyen betonkeverőt vegyek?

Milyen betonkeverőt vegyek otthoni célra vagy napi munkához? Jó kérdés, hiszen a betonkeverő kínálatot elnézve a legegyszerűbb 80-90 ezer forintos betonkeverőktől elkezdve akár 500-600 ezer forintos betonkeverőket is vásárolhatunk. Betonkeverő választásnál jól meg kell gondolni melyiket vásároljuk, törekedni kell arra, hogy ár-érték arányban az elvárásainkhoz, a felhasználás céljához a legjobbat válasszuk ki!

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 22.
Elektromos láncélező árak összehasonlítása - mennyit érdemes rászánni?

Az elektromos láncélező árak összehasonlításánál jól látszik, hogy 14 ezer és 47 ezer forint közötti árkategóriában mozognak a gépek eladási árai. Amikor egy elektromos láncélezőt szeretnénk beszerezni, fontos, hogy a funkcióját tökéletesen ellássa a gép, ugyanakkor a pénztárcánk is csak a szükséges mértékben apadjon! Találjuk meg a legjobb elektromos láncélezőt ár-érték arányban!


Mai bejegyzésünkben összehasonlítjuk az elektromos láncélező árakat, megnézzük melyik mit tud, mennyit érdemes rászánni, ha ilyet vennétek.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 03.
Melyik a legjobb állványos reflektor, ha nagy területet szeretnél megvilágítani?

Az állványos munkalámpák rendkívül hasznosak lehetnek számos területen és sokkal kényelmesebb is a használatuk, ezáltal sokoldalúbbak. A kézi munkalámpák jellemzően sokkal kisebb területet tudnak megvilágítani, emellett használatuk során vagy foglalt az egyik kezünk vagy bonyolult, esetleg nem is kielégítő megoldásokat kell alkalmazni, hogy megfelelően megvilágítsa a célterületet. Ezzel szemben az állványos reflektorok egyszerűen felállíthatók és könnyen beállíthatjuk, hogy a szükséges területre irányuljon a fénye.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 16.
Nagy teljesítményű inverteres hegesztők összehasonlítása - ha profi felhasználásra szánod

Az inverteres hegesztőgépek egyre népszerűbbek barkács és profi felhasználók körében is. Nem véletlenül pozitívak a vélemények, hiszen méretben jelentősen kisebbek, súlyban könnyebbek, magasabb hatékonyságúak és használatuk egyszerűbb munkafolyamatot tesz lehetővé egyéb hegesztőkhöz képest. Cikkünkben átnézzük, hogy a nagy teljesítményű inverteres hegesztők összahsonlítása során mit érdemes figyelembe venni.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. május 26.