Elektromos láncélező

Láncélező vásárlása legtöbbször azután merül fel, hogy beszereztük életünk láncfűrészét. A fa ki és átvágásánál, nem csak arra kell figyelni, hogy a megfelelő eszköz legyen a kezünkben, legalább annyira fontos figyelni az eszközünkön lévő lánc optimális állapotára is. Ha erről nem gondoskodunk, a hatékony munkavégzés elmarad. A profibarkacs.hu weboldalán kedvező áron találja meg azokat a láncélező köszörű szerszámokat, amivel időt, energiát és üzemanyagot spórolhat meg. 

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
14 490 Ft - 46 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Teljesítmény  (W)
-
85 W - 250 W
Élezőkorong átmérője  (mm)
-
100 mm - 145 mm
Termék státusza
Szűrés és rendezés
7 termék
7 termék

A lánc élezésének folyamata, akkor is, ha már profi a szakmában, vagy esetleg még csak most ismerkedik a fűrészelés világával, nem kell, hogy a legkisebb kihívást is jelentse az Ön számára, hiszen mi a legmegfelelőbb eszközökkel tudjuk biztosítani azt, hogy munkavégzése a lehető legegyszerűbb legyen. Válasszon kiváló minőségű termékeink közül, legyen szó kézi, akkumulátoros vagy akár elektromos láncélezőről, nálunk garantáltan megtalálja a  legalkalmasabb eszközt, ami leginkább illik Önhöz.

 

Milyen fajta láncélezők léteznek?

Szerencsére ma már számtalan láncélező segítheti a munkákat. Rengeteg márka közül lehet választani, pl. Hecht láncélező - pontosan ezért is nehéz sokszor a döntés, vajon melyik lenne a legmegfelelőbb? A legegyszerűbb láncélezési technika a kézi élezővel történő élezés, köszörülés.

Egyszerű, gyors és különösebb szaktudást nem igényel. Kínálatunk között talál láncélező szetteket. Kezei azonnal hozzászoknak a szettek tartalmához, ergonomikus kialakításukkal lehetővé teszik, hogy könnyen boldoguljon az élesítéssel. Számtalan pozitív tulajdonsága közül, igen fontos, hogy tárolása nem igényel sok helyet, ezért könnyen magával viheti a munkaterületre. Kényelmesen elfér táskájában vagy az autóban a többi szerszámával együtt.

Bárhol és bármikor használatba tudja venni, nem kell áramforrást keresnie, csak előveszi és pillanatok alatt meg tudja élezni fűrészláncát. Karbantartása sem okoz különösebb gondot, csupán csak áttörli használat után az esetleges fűrészportól és visszateszi a helyére.  A szerszámok tartozéka egy olyan tok, ami átláthatóvá teszi a tartalmat és rendszerességet biztosít, megkönnyítve ezzel is munkáját. 

 

Melyik láncélező típust válasszam?

Ha úgy gondolja, hogy a kézi láncélező köszörű mégsem felel meg Önnek, az ennél komolyabb, elektromos vagy akkumulátoros élezőket is megtalálja nálunk. A fa fűrészelése komoly feladat mindenki számára, ezért kímélje meg magát attól a bosszúságtól, hogy nagy erőfeszítések árán tudja csak a kívánt eredményt elérni.  Ha a fűrészét sokat használja, mindenféleképp érdemes beszerezni hozzá egy profi láncélezőt, amivel, sokkal könnyebben és gyorsabban tud dolgozni. Ugye azt már említettük, hogy létezik a láncélező gépeknél olyan, hogy elektromos és akkumulátorral működő eszköz. 

 

Elektromos láncélezők

Ugyan úgy, mint a legtöbb eszközhöz, amihez áramforrás kell, elkönyvelhetünk előnyöket és hátrányokat is egyaránt. Egy elektromos láncélező sokkal komolyabb, mint egy kézi szerszám, így nagyobb odafigyelést is igényel. Ellenben nem is gondolná az ember, hogy ezen eszközök mennyire egyszerűen működnek.

Nem kell sok idő ahhoz, hogy megszokja a gépet, és úgy érezze, mintha nem most dolgozna vele először. Ha úgy érzi feleleges időt tölt el a kézi szerszámokkal való munkálatokkal, vegye fontolóra egy elektromos láncélező megvásárlását, és varázsolja újjá láncait percek alatt. Egyik kedvenc,  kiváló minőségű, YATO elektromos láncélezőnket ajánlunk figyelmébe, amit az alábbi linken keresztül tud elérni.

Mint a legtöbb vezetékkel működő gépnél, nagyon kell figyelni esetünkben is arra, hogy ne akadályozza Önt a kábel, de ha mégis zavarja, hogy csak áramforrás mellett tud vele dolgozni, csapatunk erre a problémára is megoldást kínál Önnek. Hiszen széles választékunk között, megtalálja a csúcs minőségű akkumulátoros láncélezőket.

 

Akkumulátoros láncélező köszörűgépek

A fent említett problémára mindenképp megoldást jelent, azaz arra, hogy ha az akkumulátorok fel vannak töltve, nem kell többé a vezetékekkel bajlódnia.  Ugyan úgy, mint a kézi szerszámokat, magával tudja vinni bárhová, ha nem otthon akarja használni. Súlyuk nem képez fennakadást, hiszen viszonylag könnyű eszközökről van szó, viszont sokkal rövidebb idő alatt tudja elérni végcélját. Lánca éles lesz percek leforgása alatt. Az akkuik nagy teherbírással rendelkeznek, így nem fog gondot jelenteni, hogy a munka elvégzése előtt lemerülne. Használatuk egyszerű.


Láncélezők karbantartása

Karbantartás során érdemes kesztyűt használnia az esetleges sérülések elkerülése érdekében, hiszen mégiscsak egy éles eszközről van szó. Láncunkat mindenféleképp tisztítsuk meg a hozzá tapadó fűrészlánc olajtól, mert ezek a makacs szennyeződések befolyásolhatják a további hatékony működést. A láncba szorult fűrészport és szennyeződést is alaposan takarítsuk ki és használat után a láncvédő felrakásával óvjuk a láncot.

 

Most érdemes láncélezőt rendelnie

Mivel a lánc minden egyes szeme, némi precizitást és odafigyelést igényel, játszva oldhatja meg a feladatot, ha rátalál széleskörű kínálatunk valamelyik termékére. Nálunk, azért válogathat több láncélező köszörű gép közül, azért ilyen nagy a választék, mert számunkra az Ön igényeinek maximális kielégítése a cél. Ha bizonytalan a választást illetően, van lehetősége telefonon érdeklődni, hozzáértő munkatársaink örömmel informálják, és mindenben segítségére lesznek. Keresse fel bátran weboldalunkat és válassza ki az Ön számára legtesthezállóbb gépet és könnyítse meg az otthoni láncélezés folyamatát.