Kerti bútor

Kertünket az év minden szakában ki tudjuk élvezni. Sokszor, ha hazaérkezünk egy kimerítő nap után, jól esik az udvarra kiülni egy hűsítő ital mellé, kiereszteni a gőzt, de a reggeli kávénkat is előszeretettel fogyaszthatjuk el a kertben munkába indulás előtt. Egy baráti összejövetel hangulatát is megalapozza, ha nem a zárt ajtók mögött telik az idő, hanem kint a szabadban, a zöld övezetben. Nem csak a frissen nyírt fű, a fák és a növényzet határozza meg kertünk szépségét, de egy modern és masszív kerti bútorral is hozzájárulhatunk otthonunk stílusához. Most képzelje el kertjét! Gondoljon bele, mennyivel különlegesebbé és kényelmesebbé lehet tenni egy fantasztikus kerti bútorral környezetét.

Webáruházunkban kiváló minőségű kerti bútorok közül válogathat, hogy ezután kertje egyedi legyen és mindent elsöprő élményt nyújtson annak, aki épp ott tartózkodik és használja őket. Ha nálunk vásárol, garantáltan a legjobb döntést hozza, hiszen kitűnő ár-érték arányban szerezheti be azokat az eszközöket és kiegészítőket, melyek új ékei lesznek kertjének. Higyje el, nincs is annál jobb érzés, amikor a kényelmes rattan kerti bútor öleléséből figyelhetjük, ahogy a robotfűnyíró épp elvégzi helyettünk a munkát.

 

A kerti bútor sokkal többet ad, mint amennyit nekünk kell adni érte

Bemutatjuk azokat a bútorokat, melyeket ha egyszer megvásárol, attól a perctől kezdve kertje legkedveltebb darabjait tudhatja magáénak. A legnépszerűbb termékek közé sorolhatjuk a Hecht kerti bútorait. Exkluzív kialakításuknak köszönhetően, visszatükrözik a mai kor trendjét. Valamennyi asztal, üveglappal lett felszerelve, ami egyrészről divatos, másrészről hasznos, mivel nagyon könnyű a tisztán tartásuk.

Ha a fából készült bútorok illenek leginkább otthonához, vagy ha a műanyagból készült kiegészítőkre esik a választása, nálunk biztosan megtalálja a Hecht termékei között is azt, amit keres. A Hecht rattan lux székkel sem tud mellé fogni, ha egyszer beleül, többé ki szem akar majd belőle szállni. A Hecht gyártói a napozóágyakra is különös figyelmet fordítottak, több anyag felhasználásával alkották meg ezeket a pazar bútorokat, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A napozó ágyak mellé, nélkülözhetetlen a kerti medence beszerzése, amelyben bármikor felfrissítheti magát egy fárasztó nap után.

A napágyakat és a székeket illetően, a Creador Hartman gyártói, rájuk illő pamut párnákat gyártott, hogy még komfortosabbak legyenek használat közben. Több színben lehet hozzájuk jutni, melyek egy vidám kinézetet kölcsönöznek a bútoroknak. A Creador székeket és asztalokat is piacra dobott, melyek szintén magas minőségnek örvendenek, ilyen például a Creador Wicke 100 asztal, vagy a Creador Pikolo Round asztal. Aki még nem ismeri az MWH márka termékeit, annak eláruljuk, hogy minőségben is és árban is az egyik legjobb választás. A gyártók kiváló alapanyagok felhasználásával valósították meg számos kerti bútor közül az MWH Savoy Basic széket, az MWH Universal 160 asztalt, de a MWH Basani garnitúra is pontosan beleillik majd a miliőbe.

Stabilak, hosszú élettartamúak, de lehet válogatni a különböző kivitelek közül is. Ha csak egyetlen székre van szüksége, abban az esetben az MWH Savoy széket ajánljuk figyelmébe, ha csupán egy csendes kis sarkot akar két személyre berendezni, válassza az MWH sabi 2+1 garnitúrát. Kerti tavak mellett a Fieldmann FDZN 4013-T kerti padok kifogástalanul passzolnak, melyek akácfából készültek. Egyszerűen nem fog tudni Ön sem betelni a Fieldmann RUB BY LIGHT kerti bútor szettel, ami 6 db széket, egy asztalt és emellett egy nagy napernyőt is tartalmaz, mely biztosítja az árnyékot a legforróbb nyári napokon is. Az alumínium vázszerkezet biztosítja a stabilitást és a tárolhatósága is könnyű.

Webáruházunkban függőágyakat is talál, amik nem csak kényelmesek, de nagyon jól mutatnak a kertben. Érdemes figyelmet szentelni az Allibert corfu love seat műrattan kerti három üléses sötétbarna kanapéra és az Allibert corfu weekend műrattan fotelekre, melyhez a kávézóasztal szinte ajándék. A Keter Group izraeli, gyanta alapú háztartási és kerti fogyasztási cikkek gyártója és forgalmazója, mely csúcsminőségű kerti bútor szetteket is bevezetett a piacra, melyek szintén megtalálhatóak nálunk.Védje meg kerti bútorait az időjárás által okozott megpróbáltatásoktól

Nagyon jó minőségű kinti bútorokat és kiegészítőket tud beszerezni webáruházunkban, viszont ezeket a termékeket, célszerű rendeltetésszerűen használni, hogy sokáig tudjuk élvezni őket. Az is csak előnyünkre válik, ha kerti bútor takarókkal végjük őket a napfénytől, az esőtől. Nem muszáj a téli időszakban sem bepakolni a garázsba vagy egyéb más helyre az asztalokat, székeket, sok esetben elég, ha kerti bútor takarókkal védelmezi azokat. Kínálatunk között szerepel a Rimini napernyő takaró, a Rimini teraszfűtő takaró, de a kerti bútorokra is rá tudja helyezni a takarókat. Szinte minden méretben talál nálunk belőlük, így nem kell aggódni, hogy a túl méretes asztalra milyen védő kerüljön.

 

A kerti bútorok tisztán tartásával, növelhető az élettartam

A kerti bútorok is megérdemlik a törődést, így mindenképp figyeljen oda arra, hogy tiszták legyenek. Nem utolsó sorban, a látványnak is mindenképp előnyt jelent, de ha valaki egy világos színű ruhában szeretne leülni kint, neki sem fog örömet okozni, ha már az első pillanatban összekoszolódik a viselete. A különféle anyagokhoz használja a hozzájuk ajánlott tisztítószereket, hogy azok mindig a legjobb formájukat hozzák.

Újítson, szépítsen és élvezze a kerti bútorok adta előnyöket és kényelmet. Kérdés esetén keressen fel minket bátran, munkatársaink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére.

 

Gyakori kérdések és válaszok kerti bútor vásárlással kapcsolatban

Miért jó a műanyag kerti bútor?

A műanyag kerti bútorok legnagyobb előnye, hogy nagymértékben ellenállnak a külső hatásoknak. Napfény, eső, hó nem jelent gondot számukra és a szállításuk során sem szokott problémaként felmerülni, hogy sérülnek.

Milyen anyagból készülhetnek kerti bútorok?

Különböző anyagok felhasználásával készülhetnek el a kerti bútorok, például fából, fémből, alumíniumból, acélból, műanyagból.

Hogyan kell tisztítani a rattan kerti bútorokat?

A valódi rattan kerti bútorok gondos ápolást igényelnek. Gyakran kell portalanítani, tisztítani és porszívózni őket. Emellett érdemes langyos, szappanos vízzel áttörölni azokat, majd száraz ruhával felitatni a szappanos mosólevet. Alkalmanként bútorápoló olajat is ajánlott alkalmazni.