H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Szalagfűrész

A fűrészelés folyamata sok mindenkinek kihívást jelent, de csak akkor, ha nincs a kezében a megfelelő eszköz hozzá. Ne gondolkozzon tovább azon, hogy a különböző faanyagok egyenes és íves vágását hogyan oldja meg, szerezzen be webáruházunkban egy kitűnő minőségű szalagfűrészt, amivel megkönnyítheti munkáját. A feldolgozó iparban is használják, de manapság egyre többen szerzik be saját használatra a szalagfűrészeket. Amit fontos tudni működéséről, hogy a forgácsoló főmozgást a fűrészlap végzi, míg az előtoló mellékmozgást a munkadarab, aminek alapfeltétele, hogy legalább egy sík felületének kell lennie. A fűrészgépek egyoldali fogzással ellátott fűrészszalaggal forgácsolnak, melynek az élettartama nagyban függ a helyes beállítástól, a feszítéstől és a járatástól. Minden esetben a technológiai és munkavédelmi utasításoknak megfelelően szabad csak használni ezeket a gépeket.


14termék 114
14termék 114

Válasszon kiváló minőségű márkák szalagfűrészei közül

Webáruházunkban megtalálja többek között a Scheppach márka szalagfűrészeit. A Scheppach termékekről illik tudni, hogy német eredetű és kiváló minőségű termékeket kínál a vásárlók elé. Már 90 éve gyárt professzionális szerszámokat a műhelymunkákhoz. A szervizelési munkákat is akadálytalanul oldják meg. Amit mi ajánlunk Önnek, az elsősorban egy Scheppach Basa 1 szalagfűrész gép.

Egy nagyon pontos és precíz szalagvezetésre kell számítani az asztal alsó és felső részében. Masszív, 45o-ig dönthető öntvénymunkaasztallal rendelkezik, valamint forgácselszívó csatlakozóval is el van látva. Ezen kívül még több típust megtalál nálunk, többek között a Scheppach Basa 3 faipari és fémipari szalagfűrészt állvánnyal, ami szintén egy egyedülálló szerszámgép, amin az akár fémvágó szalagfűrészlapot egyszerűen és gyorsan ki tudja cserélni, ezzel is időt spórolva meg magának. Az öntvénymunkaasztal, amivel a gép rendelkezik, -8o-45o-ig dönthető, a felületi kiképzése kiváló, ami azt is jelenti, hogy az anyagot pontosan tudja rajta mozgatni. Ha magával szeretné vinni, mert nem otthonában van rá szüksége, nem fog problémát okozni az sem, hiszen a kihúzható fogantyúk segítségével nagyon könnyen meg tudja valósítani a szállítást.

A porelszívó csatlakozó ezen a készüléken is ki van alakítva, így nem fogja zavarni a munka során keletkező por a légtérben. Érdemes bővebb információt szerezni nálunk a Scheppach márka további típusairól, amiket szintén webáruházunkban szerezhet be a legkedvezőbb áron. Ilyen csúcsminőség még a Scheppach HBS 261 szalagfűrész, vagy a Scheppach HBS 30 szalagfűrész, a megelégedettség garantált minden esetben. Ha Ön már találkozott a Yato márkával,  akkor azt is tudja, hogy a szerszámai és gépei legfőbb jellemzője a professzionális minőség. Ár-érték arányban az egyik legkitűnőbb forgalmazott márkánk, így nem fogja csalódás érni a Yato 1100W-os szalagfűrészt illetően sem.

Ez a szalagfűrész acél vágásához nagyszerű opció. Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy gyorsan és szikrázás nélkül vágja el a csövet 120 mm átmérőig. A gyártók arra is gondoltak, hogy ha valaki szeretne nehezen hozzáférhető helyen dolgozni vele, megkönnyítse a dolgát a beépített LED segítségével. A Hecht szalagfűrész egy olcsóbb árkategóriás gép, de funkcióját tökéletesen ellátja, úgy, mint az Einhell márka szerszámgépei. Az Einhell TC-SB 200/1 szalagfűrészt ezermestereknek ajánljuk, vagy olyanoknak, akik szeretnek otthon tevékenykedni. Mindegy, hogy egyenes vagy ferde vonalú vágásokat szeretne elvégezni, vagy esetleg szálirányban, fog gátat szabni neki ez a csúcsminőségű fűrészgép.

 

Védje magát az esetlegesen bekövetkező balesetektől!

A fűrészek egyébként is veszélyes eszközöknek számítanak, így a szalagfűrész használat közben is, védőfelszerelést kell használni, hogy ne legyen semmiféle egészségkárosító következménye a véletlen bekövetkező baleseteknek. Ez vonatkozik arra is, hogy ne használja a gépet védőeszközök nélkül még a próbavágási és a beállítási műveleteknél sem. Füleit és hallását védje füldugóval és porvédő maszkot is érdemes igénybe venni, hogy elkerülje a szálló por belélegzését. Ne vegyen fel fűrészelés közben bő munkaruhát, a testhez simuló, zárt ruházatba nem fog bele akadni, de a lábakat jól takaró lábbeli viselete is nagyon fontos.

 

A szalagfűrész karbantartásával növelhető az élettartam

Az asztali szalagfűrész használatának befejezését követően, a gépet üzemi kapcsolóval kell leállítani és a főkapcsolóval áramtalanítani. Tisztítsa le a szalagfűrészt a portól és forgácstól. A biztonságos munkavégzés egyik legfontosabb feltétele, hogy tiszta, rendezett területen dolgozzon, emiatt az alapanyagokat, félgyártmányokat az erre kijelölt helyen, hagyja rendbe maga után. Karbantartás során sem feledkezzen meg a védőfelszerelésekről, mint például a védőkesztyűről és a porvédő maszkról.

Termékkínálatunk a fémipari szalagfűrészeket illetően is igen széles, ezért mindenképp nézzen szét webáruházunkban és szerezze be kedvező áron az Önnek legmegfelelőbb gépet, hogy ezután a fűrészelés folyamata gördülékenyen menjen. Hozzáértő munkatársaink szívesen válaszolnak a feltett kérdéseire, forduljon bizalommal hozzájuk.

Gyakori kérdések szalagfűrészekkel kapcsolatban

Mi a teendő, ha a szalagfűrész használata során üzemzavar lép fel?

Ebben az esetben a berendezést le kell állítani, üzemen kívül helyezzük, és a főkapcsolóval áramtalanítunk. A mechanikai és elektromos hibákat csak megfelelően képzett szakember végezheti el. Mindenképp csak úgy lehet elkezdeni a javítási munkákat, ha a gép áramtalanított állapotban van.

Mitől szakadhatnak meg a szalagfűrészek?

A szalagfűrészek általában azokon a helyeken szakadnak meg, ahol repedések keletkeznek. Ezek leginkább a helytelen üzemeltetésből erednek, mint például a fűrésztárcsa, a vezetővonalzó helytelen felszerelése, a túl nagy előtolás, a lap túlságos megfeszítése illetve a vastag fűrészlap felszerelése kis átmérőjű tárcsákra is okozhatnak sérüléseket.

Hogyan kell helyesen felszerelni a fűrészszalagot?

A fűrészszalagot úgy kell felszerelni, hogy a fogak túlnyúljanak a fűrésztárcsa palástján. A szalagot annyira kell megfeszíteni, hogy ne legyen oldalirányú kilengése munka közben, de túlfeszítve se legyen. A szalagvezetőket pontosan kell beállítani és erősen rögzíteni.

Szűrés
Ár
 (Ft)
55 989 Ft - 1 490 000 Ft
Márka
Akku és töltő csomagban
Teljesítmény
 (W)
300 W - 1 100 W
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!