Betonmaró

A Profibarkács építőipari gép webáruházában betonmaró vásárlását is gond nélkül elintézheti. Kedvező árak, országos lefedettség, hatalmas raktárkészlet, gyorsított raklapos házhozszállítási lehetőség: már csak ezért is érdemes nálunk vásárolnia.  Webshopunkban az olyan népszerű gyártók közép- és felsőkategóriás betonmaró gépeit kínáljuk, mint a BETONTROWEL és a DR. SCHULZE. A további tartozékok beszerzéséhez sem kell máshol keresgélnie: nálunk egy helyen megtalálja a marótárcsa dobot, és a betonmaró csillagokhoz szükséges távtartókat és tengelyeket is.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
860 000 Ft - 11 950 000 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
8 termék
8 termék

Elektromos és benzines betonmarók közül is válogathat, a termékek paramétereit egyszerűen összehasonlíthatja a képükre kattintva. Ha megbízható és hatékony gépeket keres a betonmaráshoz, akkor aligha járhatna jobb helyen: adja le rendelését építőipari webshopunkban akár ma! 

 

A betonmaró gépek használata: ezeket érdemes tudnia vásárlás előtt

A betonfelületek megmunkálásához egyszerű, kényelmes, gyors, és hatékony megoldást biztosítanak a betoncsiszoló és betonmaró gépek. Kinézetre leginkább rotációs kapára emlékeztetnek: toló szerkezetű gépek, amiknek a használatát egy hosszú nyél könnyíti meg, és egy elektromos vagy benzines motor működtet. A kerekeiknek köszönhetően könnyen mozgathatók.

A betoncsiszolók és a betonmarók egész pontosan a megmunkált betonfelületeken található szintkülönbségek kiegyenlítésére szolgálnak, de a felületek tisztítására is használhatók. A készülékek dobján látható fémhegyek könnyedén képesek leválasztani a megmunkált anyagokat. További előnyük, hogy a Profibarkács webáruházában is kapható ipari porszívókhoz csatlakoztathatja őket, így még a munka hatására keletkezett por és törmelék sem marad ott, mivel a marással egyidőben tudja azt egyszerűen eltávolítani.

 

Mikor érdemes betoncsiszolót, és mikor érdemes betonmarót használni?

Amennyiben a beton legfelső rétegének a megmunkálása a cél, tehát a felső 1 milliméteres réteget szeretné tisztítani, kaparni, csiszolni, akkor inkább a webáruházunkban kapható betoncsiszolók közül érdemes válogatnia. Ha viszont már több milliméter, vagy akár több centiméter vastagságú betonréteget szeretne eltávolítani, akkor inkább betonmaró gépet érdemes vásárolnia.

A betoncsiszolókat leginkább a végleges betonfelület kialakítására használhatja, tehát olyan felületen, amin már nem végeznek egyéb átalakítást. Kaparótárcsa segítségével a vastagabb betonbevonatokat is eltávolíthatja betoncsiszolóval, mint például a ragasztó, a műgyanta, vagy a festék. A nagyon öreg, már kéregedzett beton, vagy a puhább esztrich beton kezelésénél szintén betoncsiszoló használata ajánlott (az esztrich beton egy vékony aljzatbetonréteg, amit fogadóanyagként vagy aljzatkiegyenlítésre használnak).

 

Elektromos és benzines betonmaró gépek: további tudnivalók vásárlás előtt

A betonmaró gépek tehát különösen erős teljesítménnyel rendelkező eszközök, amelyek a legtöbb esetben 6 csillagmaró sorral rendelkeznek, és az 1 centimétert meghaladó rétegeket is képesek „lemarni”. Meghajtásuk lehet elektromos, mint például a webáruházunkban kapható BETONTROWEL BTSP10E, vagy benzines, mint például a HONDA GX 160 motorral felszerelt DR.SCHULZE DBF-200-B betonmaró gép. A motortartójuk rezgéscsillapítóval van felszerelve, ami segít megelőzni a motor károsodását.

Használat közben fontos a megfelelő marási mélység beállítása. Egyszerre 3 milliméternél vastagabb réteget nem érdemes beállítani, különben nehezebb a gépet kezelni, lassabban halad vele, és a gép megterhelése is nő. Több körben viszont gond nélkül le tud marni akár több centiméteres rétegeket is, mivel kiválóan irányíthatók ezek a gépek, és még a nehezebben hozzáférhető, kis területeket is meg tudja velük munkálni. A létrejött csúszásmentes, és enyhén barázdált felület ezután alkalmas lesz padlókiegyenlítő és ragasztó anyagok befogadására.

 

Betonmaró gép vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Kérdése van a webshopunkban kapható betonmaró gépekkel és a hozzájuk kapható tartozékokkal kapcsolatban? A Profibarkács munkatársai mindig szívesen segítenek, hogy minél egyszerűbben megtalálhassa az Ön munkájához leginkább megfelelő építőipari gépet. Keresse fel bátran az ügyfélszolgálatunkat, ha további tanácsokra lenne szüksége a betonmarók használatával kapcsolatban!

Vásárlását azzal is meg tudjuk könnyíteni, hogy az elérhető szállítási lehetőségek közül a 30 kg-nál nehezebb betonmaró gépeket gyorsított EUR raklapos házhozszállítással is megrendelheti. Így még gyorsabban hozzájuthat az új elektromos vagy benzines marógépéhez!

Webáruházunkban kedvező áron rendelheti meg az olyan népszerű gyártók minőségi betonmaró gépeit, mint a BETONTROWEL és DR. SCHULZE. A használati és biztonsági előírások betartásával hosszú éveken át is használhatja majd ezeket a gépeket gyors és hatékony betonmaráshoz.

Válogasson kedvére az építőipar gép webshopunkban, válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő elektromos vagy benzines betonmarót, tegye a kosárba a szükséges tartozékokat, és lelkes csapatunk máris azon lesz, hogy eljusson Önhöz a megrendelése!