Ház, ketrec, kifutó állatoknak

Házra, ketrecre, kifutóra szinte minden haszonállatnak, háziállatnak szüksége van. Ezeket manapság nem muszáj saját kézzel összeállítani, kiváló minőségűeket vásárolhat teljesen készen, csak az állatokat kell beköltöztetni, beszoktatni. A Profibarkácson kisállat kifutók, baromfi ketrecek, kutyaházak, toalettek, egyéb ketrecek, szállítóboxok széles választéka található, hogy minden állatnak legyen fedél a feje fölött és a szállításuk se okozzon nehézséget! 

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
49 990 Ft - 461 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
6 termék
6 termék

Ház, ketrec, kifutó állatoknak

Akár hörcsögöt, akár tengerimalacot tart, közepes vagy kicsi ketrecre szüksége lesz. Ezek között aztán találhat egyszerűbb típusokat, de teljeskörűen felszerelt darabokat is. Az alapdarabok a rácsot és az alsó tálcát tartalmazzák, be lehet őket rendezni különböző tereptárgyakkal, búvóhelyekkel, játékokkal. Ha bent tartjuk a lakásban, fontos, hogy a kisállat ketrec esztétikus is legyen, minőségi, könnyen ápolható műanyagból készüljön az aljtálca. Ha elég magas a tálca, nem kell félni a kipottyanó alomtól sem. Az ajtómegoldás sem mindegy, a tolóajtós kivitelek például könnyen nyithatók, biztosan zárhatók.

A tetőkön lévő biztonsági csatok akadályozzák, hogy az állat kiszabadulhasson. Létezik olyan, amelyiknél a ketreccel egybe van csomagolva az etető, itató, házikó, forgó kerék stb. Vannak hagyományos, rácsos típusok, de olyanok is, amelyeknek a teteje műanyag. Mindegyiknek van előnye és hátránya is. A rácsosakból könnyen kihullhat például a faforgács, de könnyebb benyúlni szükség esetén. A műanyag tetejűek esetén nem tudnak nagy piszkot csinálni az állatok és szállítani is egyszerűbb, ugyanakkor a tetejét le kell venni, ha az állathoz akarunk férni.

Állatketrec

Kifutó állatoknak, nyulaknak, tyúkketrec

Amikor kellemes az idő, a nyulak és egyéb rágcsálók is szívesen vannak a friss levegőn, az élelem is sokkal jobban esik kint. Ha bent tartja őket, akkor is kedvükre való, ha nagyobb mozgásterük van, több helyük van szaladgálni, nincsenek kicsi helyre bezárva. A kifutók éppen ezt a célt szolgálják. Leggyakrabban stabil, fém kifutókat részesítik előnyben a kisállat tulajdonosok, de natúrsága miatt a fa is kedvelt alapanyag. Többféle méretben, eltérő formákkal találja meg a kifutókat kínálatunkban, akár kint, akár bent használná, van választási lehetőség bőven!

Webáruházunkban dróthálót, drótkerítést is rendelhet, ha például a gyerek homokozóját szeretné elkeríteni a hívatlan látogatók elől, megelőzve ezzel a homokba piszkítást.

Emeletes kisállat ketrec

Kínálatunkban tágas, kétszintes nyúlketrecet is találhat, mely nem csak a nyusziknak, de a tengerimalacoknak is örömet szerezhet. Különálló ólrésze és alvóhelye van, nagy területe kilátóablakkal és lefelé vezető rámpával, leválasztott hálóhellyel. Az aljtálcát a könnyű tisztítás érdekében ki tudja húzni, a tető pedig könnyűvé teszi az etetést is, hiszen felhajtható. Nagy előnye az emeletes kisállat ketrecnek, hogy a szintek szétválaszthatóak, ha kell, összekötheti őket, ha kell, szét tudja választani, akár két állat is elfér benne egymás zavarása nélkül.

Persze vannak olyan rágcsálók, melyeket inkább távoltartana otthonától, erre a célra is van számos nagyszerű riasztó ajánlatunk.

Hordozható kennelek, szállítóboxok többféle méretben

Ha kutyusát szívesen viszi magával vagy csak nem szeretné, hogy az egész házban szabadon legyen, választhat számára egy nagyszerű, összezárható, hordozható kennelt. Több méretben is megrendelheti a kutyus fajtájától függően. A megfelelő méretválasztás lehetővé teszi, hogy a kutyus szabadon mozogjon benne, mégsem érzi magát teljesen bezárva.

A szállítóboxokra bármikor szükség lehet, amikor házi kedvencét el szeretné vinni valahová. Akár orvoslátogatás, akár utazás céljából van rá szükség, stabil, ugyanakkor kényelmes és nyugalmas szállítást tesz lehetővé egy méretileg megfelelő szállítóbox.  Praktikus snack tál is van az ajtajukon, amibe szükség szerint vizet is tud tölteni az itatáshoz. A boksz ajtaja kifelé nyílik, segítve ezzel az állat kivételét, de teljesen le is vehető.

Milyen a jó kutyaház?

A kutyaháznak nem csak az eb pihenését kell szolgálnia, de védelmeznie is kell az időjárási viszontagságoktól. Minél kényelmesebb, annál valószínűbb, hogy a kutya szívesen tartózkodik majd benne és nem a bejárati ajtó előtt fagyoskodik egész éjjel.

  • legyen optimális méretű: nem szereti a kutya, ha túl szűkös, de azt sem, ha óriási hozzá képest a kutyaház. Legyen kényelmes számára, tudja befűteni a saját testmelegével is. Érdemes emiatt laposabb tetős kutyaházat választani, hogy a belmagasság ne legyen túl sok.
  • szigetelés: a kutyaház ne legyen huzatos, legyen szigetelve, ha egy mód van rá. Ráadásul ez esetben a hőt is jobban tartja, nem hűl ki hamar. Télre a bejáratot érdemes valamivel befedni, amin a kutya kényelmesen ki-be tud járni, de nem hűl olyan gyorsan a kuckója.
  • gondolja át az elhelyezését: a kutyaház esetén optimális, ha széltől, csapadéktól védettebb helyen van. Ez lehet egy terasz, van kinti nyitott fészer teteje alatt is.

A Profibarkácson fából és műanyagból készült kutyaházakat is rendelhet, többféle méretben. A fából készült típusokon a bejárat is megoldott, hőtartó puha műanyag csíkokkal felszereltek, hogy tartsa a hőt, de a kutya könnyedén járhasson ki és be. Lábakon állnak, ami nagy előny esős, sáros időben, nem fázik fel a kutya alulról.

A műanyag kutyaházak igazán designosak. A terasz vagy a kert éke is lehet az ilyen stílusos kutyaház, ráadásul időjárásálló, és fedett előtérrel is rendelkezik.

 

 

Állatainak a házat, ketrecet, kifutót is rendelheti a Profibarkácstól!

A Profibarkácson több, mint 70 féle kisállat házat, ketrecet, kifutót, szállítóboxot, kennelt rendelhet a legnevesebb gyártók kiváló minőségű termékeiből. Választhat akár Hecht, Spike, Trixie, Ferplast,Jackson, Modern Living, Woody, Doug, Prince, Savic Dog, Skyline házakat, ketreceket, kifutókat is különböző alapanyagokból, eltérő méretekben és felszereltségben az igényekhez igazodva.

Rendelje meg a kiválasztott ketrecet, kifutót vagy kutyaházat és bízhat benne, hogy kiváló minőségükkel hosszú éveken keresztül biztosítja kedvenceinek a védelmet, mozgásteret, megoldja az állatokkal kapcsolatban felmerülő szállítási, tartási, elhelyezési kérdéseket.