Deca

A Deca olasz gyártó közel 50 éves múlttal rendelkezik, Európa egyik vezető vállalata, főként a hegesztőgépek piacán. Folyamatosan növekvő piaci részesedés jellemzi, továbbá innovatív, minden igényt kielégítő termékek a felhasználók széles táborának. A vállalat küldetése, hogy olyan gépeket építsen, melyek a legkülönfélébb igényeknek is megfelelnek, a barkácsolóktól elkezdve az ezermestereken át egészen a professzionális felhasználókig. Mindenkinek a megfelelő rendszert kínálja, hogy az elvégzett munkából a lehető legjobb végeredmény születhessen.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
4 590 Ft - 589 900 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Hegesztési mód
Kimeneti feszültség
-
80 - 102
Maximális hegesztőáram  (A)
-
130 A - 200 A
Biztosíték  (A)
-
16 A - 20 A
Hegesztő elektróda átmérő  (mm)
-
3 mm - 4 mm
Termék státusza
Szűrés és rendezés
39 termék
39 termék

A Deca és az inverteres hegesztők

Az olasz vállalat vezető szerepet tölt be a hegesztőgyártók között. Előszeretettel alkalmazza a legmodernebb, inverteres technológiát a hegesztőgépek gyártásánál.

Az inverteres hegesztők napjainkban szinte teljesen háttérbe szorították a korábban legelterjedtebb és egyben legegyszerűbb hegesztő eszközt a hegesztő transzformátort. Az inverteres hegesztők kisebbek, könnyebbek mégis biztosítani tudják a szükséges hegesztőáramot, ezenkívül könnyebb velük a hegesztés, szép, tartós varratot lehet velük hegeszteni. A hagyományos hegesztőgépekkel szemben az inverteres hegesztő képes munkamenet közben az áramerősség szabályozására. Felhasználásuk széleskörű, gyors munkát és szép végeredményt tesz lehetővé akár a kevésbé gyakorlott felhasználók számára is. 

A Deca jól tudja, mi a különbség a hagyományos és az inverteres hegesztők között

A hagyományos vagy más néven transzformátoros hegesztőkészülékek technológiájának lényege, hogy a bejövő hálózati feszültséget a hegesztő berendezések egy transzformátor segítségével átalakítják úgy, hogy a hegesztéshez szükséges áramerősség biztosítva legyen. A transzformátor vastestből és tekercsekből áll. Ezeken túl részei még a hűtésre szolgáló rész és más külső szerelvények.  A transzformátoros hegesztőgépek az áramot egyen irányítják, majd tovább vezetik a munkadarabhoz és az elektródafogóhoz, ezen a ponton valósul meg a hegesztés.

A hegesztés végeredményét nagyban meghatározza a felhasznált anyag minősége és az áramerősség is, az áramerősséget primer tekercsekkel, vagy vasmagban, vagy más nevén vastestben található járom mozgatásával lehet szabályozni. A hagyományos hegesztőgépeknek egyetlen hátrányuk, hogy hegesztés közben nincs lehetőség változtatni az áramerősségen, emiatt megnőhet a hegesztésre szánt munkaidő.

Ezzel szemben az inverteres hegesztőgépek technológiája jóval korszerűbb, egy inverteres vagy más néven bevont elektródás hegesztőnek nem gond az áramerősség szabályozása munkamenet közben, sőt, a hegesztő készülék maga szabályozza a szükséges feszültséget. Az inverteres hegesztők esetében a hegesztőpálca nem gyakran tapad le, de ha mégis, igen egyszerű leválasztani a munkadarabról, és egyszerűbb az ívet is begyújtani. 

 

A Deca olasz gyártó legnépszerűbb termékei

 

  • inverteres hegesztők
  • inverteres ponthegesztők
  • hegesztőpajzsok
  • hegesztőpálcák
  • gyorsindító külső akkumulátor

A Deca gyorsindító külső akkumulátorai

 

A Deca nagy teljesítményű multifunkciós külső akkumulátorokat is gyárt, melyekkel nem csak bikázni lehet az autót, de a telefonkészüléket, laptopot, tabletet is képes tölteni. A nagyobb teljesítményű típusok akár 8000 cm3-es benzin vagy 5000 cm3-es dízel járművek beindítására is alkalmas. Digitális kijelzővel, akár 35 000mAh, beépített LED zseblámpával, modern polimer akkumulátorral, mely akár négyszer több energiát képes tárolni az ólom akksihoz képest. 3 másodperc alatti gyorsindítási folyamat, rövid töltési idő.

Modern, megbízható berendezések, nem véletlenül annyira népszerűek a vásárlók körében. A gyorsindító külső akkumulátorok multifunkciós eszközök, hiszen a járművek beindításán túl a napi használatban lévő fontos eszközöket, mint telefon, notebook is képesek tölteni helyszíntől függetlenül.

 Deca

Hegesztőpajzsok a Decatól

 

A neves olasz vállalat nem kizárólag hegesztőket, hegesztőpálcákat gyárt, de felszereléssel is ellátja a vásárlóit, mint például hegesztőpajzsok. A hegesztőpajzsok óvják a szemet, arcot a hegesztési munka során a káros sugárzástól és a fizikai hatásoktól egyaránt. A pajzsok és szemüvegek nem kizárólag hegesztésnél, de köszörülésnél is használhatók, ott leginkább a csapódó szikrák ellen kell védekezni, a szemet és a bőrt megvédeni.

Az automata pajzsok a normál védelmi funkción felül többre is képesek. Szenzorok érzékelik az ívfény feltűnését, és másodpercek töredéke alatt sötétül el, majd világosodik vissza. A sötétedés mértékét az alkalmazott hegesztőáram folyamatosan szabályozza, a kivilágosodás mértéke és sebessége pedig beállítható. A pajzs használója folyamatosan lát munka közben, nem kell a pajzsot fel- és vissza emelnie, ezzel hatékonyabb, gyorsabb a munkavégzés, a fókuszról sem kell a szemet levenni, a sötétedés-világosodás automata kezelése miatt.

 

Deca termékek a hobbi barkácsolóktól a profi felhasználókig a Profibarkácstól

 

A Deca legnépszerűbb termékeit rendkívül egyszerűen megrendelheti webáruházunkból, akár inverteres hegesztőt, ponthegesztőt szeretne, de a hegesztéshez a pajzsot, a pálcát is vásárolhatja a több, mint négy évtizedes tapasztalattal rendelkező olasz márkától. Minden a hegesztéshez szükséges kiegészítőt megtalál nálunk, például hegesztő pálcákat is.. A tapasztalt olasz gyártótól megszerezheti a gyorsindító külső akkumulátorokat is, melyek hihetetlenül sok energia tárolására képesek, pillanatok alatt bebikázzák a járművét, de ha kell, bárhol bármikor töltik a hordozható számítógépét, mobiltelefonját.

Válassza a Decát és tapasztalja meg a több évtizedes szakértelmet minden egyes Deca berendezésben, eszközben. A felhasználók igényei ihlették a megoldásaikat.

 

Gyakori kérdések a DECA márkával kapcsolatban

 

A DECA hegesztőit megéri megvenni?

A DECA inverteres hegesztői kiváló minőségűek, a vállalat nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a hegesztő gyártás területén.

A DECA gyorsindító akkumulátorai milyen technológiájúak?

Lítium-polymeresek, ami a li-ion utódja, kis mennyiségben tartalmaz folyékony elektrolitot, helyette polymer választja el az anódot és katódot, ez rugalmas cellákat eredményez, mivel nem kell vastag falú burkolattal védekezni a folyadék kifolyása ellen.

A DECA hegesztési kiegészítőket is gyárt?

Igen, pálcákat, védőszemüveget, védőpajzsot stb