Betonvibrátor alkatrész és tartozék

A Profibarkács webáruház kínálata nemcsak profi építőipari gépekkel betonvibrátorokból óriási, de a hozzájuk szükséges betonvibrátor tartozékok, alkatrészek is beszerezhetőek nálunk. A betonvibrátor egy rendkívül hasznos és funkcionális gép az építőipari munkálatokban, teljeskörű kihasználásához szükség lehet tartozékokra, alkatrészekre. Betonvibrátor fejek, betonvibrátor motorok, betonvibrátor tengelyek többféle paraméterrel elérhetőek, szükség esetén az alap géphez pótolhatóak.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
56 690 Ft - 569 900 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Teljesítmény  (W)
-
1 700 W - 2 300 W
Fej átmérő
-
25 - 75
Tengelyhossz  (m)
-
0 m - 6 m
Termék státusza
Szűrés és rendezés
47 termék
47 termék

Betonvibrátorhoz ne felejtse el a tartozékokat!

A betonvibrátorok vagy más néven tűvibrátorok a beton tömegének tömörítésére szolgálnak, hogy minél erősebb és egyenletesebb legyen a végeredmény. A szerkezeti beton tömörítése, annak minősége kulcsfontosságú az építési folyamat során.

A betonvibrátor használatával a beton tömörítése során a szemcsék közül kiszorul a víz, ami egyébként száradás után üres helyeket, kis buborékokat hagyna maga után. A frissen öntött beton rázásával eltávolítja a felesleges légbuborékokat és vizet. A betonban erősebb összetartás lesz a tömörítés után, kisimul az anyag, egyenletessé válik. Ezen túlmenően kevésbé lesz törékeny a felület és a nedvességet sem szívja magába.

 

Betonvibrátor tengelyek

A Profibarkács webáruházban elérhető Enar betonvibrátor tengelyek különböző hosszúságban készültek. 1 méteres, 1,5 méteres, 2 méteres, 3 méteres, 4 méteres, 5 méteres és 6 méteres hosszúságúak rendelhetőek. Ezek a betonvibrátor tengelyek fémhálóval vannak megerősítve. A tengelyvégek és a csatlakozási pontok is plusz erősítést kaptak, hogy a nagyobb terhelést is jól bírják.

Betonvibrátor tartozékok: fejek

A nagyfrekvenciás betonvibrátorok a rázófejbe épített magas fordulatszámú motorral még a nagyobb betonfelületeket is igen gyorsan és hatékonyan képesek tömöríteni, a betont kiváló minőségben bedolgozni. Az Enar betonvibrátor fejek kis súlyuk miatt könnyen mozgathatóak, kényelmesen használhatóak.

Előnyeik:

  • hővédelemmel biztosítva az állórész
  • minőségi csapágyak
  • megerősített motor alkatrészek
  • acél ház
  • minőségi kenőolaj

A kapcsolódoboz igen erős alumínium ötvözetből készül, masszív, vízálló, teljesen kizárja a lehetőséget, hogy folyékony cement kerüljön bele. A kapcsoló speciális, vízmentes gumival is védve van, hogy bárminemű szennyeződés bejutásának ellenálljon.

Vásárlásnál figyeljen a betonvibrátor fejátmérőjére, kábel hosszára, tengelyhosszára is!

Webáruházunkban Enar és AGT betonvibrátor fejek egyaránt megrendelhetőek, mindegyik nagymúltú gyártók kiváló terméke.

 

Betonvibrátor meghajtóegység

Az Enar márkájú nagyfrekvenciás betonvibrátor meghajtóegység a BOXEL egy elektronikus átalakítóegység, nagyfrekvenciás, ami alapvető eszközként szolgálhat a betonvibrátorokhoz.

A betonvibrációs technológia fejlődése lehetővé teszi a hatékonyabb, nagyobb teljesítményű és biztonságosabb konstrukciót. Teljes egészében Európában tervezték és gyártották, sok éves kutatást és fejlesztést megelőzve.

Az első osztályú alkatrészek és a folyamatosan végzett minőség-ellenőrzések jelentik a garanciát a meghajtóegységhez. Hatékony és gazdaságos eszköz. A frekvencia elektronikus vezérlése garantálja a 90 %-os energiahatékonyságot és kevesebb üzemelési költséget.

Magas teljesítmény jellemzi. A BOXEL intelligens rendszere a túlfeszültséget érzékeli és kompenzálja, így stabil feszültséget és frekvenciát generál az optimális működési tartományon belül.

Könnyű és kompakt, egyszerűen hordozható, bárhová lerakható.

  • Masszív: Zárt, edzett alumínium házzal és ütésvédő kialakítással rendelkezik, ami véd a fröccsenő betontól, víztől (IP44-védelem).
  • Biztonságos: A kis feszültségű működés automatikus biztonsági kikapcsolás kiküszöböli az áramütés kockázatát, ezenfelül hármas beépített védelemmel rendelkezik (túlfeszültség, túlterhelés, túlmelegedés ellen), garantálva a hosszabb élettartamot.
  • Nulla karbantartás: A teljesen elektronikus rendszer nem igényel karbantartást, nincsenek kopó, mozgó alkatrészek, kenőanyag stb.
  • Környezetbarát: Alacsony energiafogyasztású és elhasználódó alkatrészektől, fogyóeszközöktől mentes.

ENAR DINGO betonvibrátor motor

Kínálatunkban megtalálható az ENAR DINGO betonvibrátor motor is. Nagyobb vastagságú, illetve sűrű vasalattal ellátott szerkezeti betonokat (pl. oszlopok, alapok, födémek, ipari padlók stb.) a jó minőség érdekében merülő betonvibrátorral kell tömöríteni.

Az ENAR DINGO alkalmas bármilyen betonszerkezet tömörítésére. Erős, ütésálló műanyag ház veszi körbe, erős műanyag védőkerettel rendelkezik. Egyszerű tengely és fejcsere jellemzi. Kábele törésgátlóval védett, vállra akasztható hevederrel csomagolva. Erősített tengelyvégekkel gyártják, a motor 2,3 kW teljesítményű.

Profi építőipari gépek, betonvibrátor alkatrészek és tartozékok a Profibarkácstól!

A Profibarkácson a legnagyobb gyártók betonvibrátorait rendelheti meg építőipari válllakozásának, melyek a Yato, Enar, AGT gyártók gépei. Nincs ez másként a betonvibrátor tartozékokkal és alkatrészekkel sem, ragaszkodunk a minőséghez!

AGT tűvibrátor tartozékok, alkatrészek és az építőiparban igencsak nívós Enar márka betonvibrátor tartozékai is választhatóak, házhozszállítással megrendelhetőek. A betonvibrátor használata mindig megtérül. Egyszerűbb munkavégzés, minőségi végeredmény!

A Profibarkács minden körülmények között az ügyfelek elégedettségét tartja szem előtt! Minőségi szerszámok, szerszámgépek elérhető áron! A tökéletesen sima betonfelülethez nézze meg betonsimító kínálatunkat is!

Gyakori kérdések a betonvibrátor alkatrészek és tartozékok vásárlása előtt

Milyen hosszúságban kaphatóak az Enar betonvibrátor tengelyek?

1-6 méter közötti méretekben.

A BOXEL átalakító egység IP védett?

Igen, IP44 védelemmel rendelkezik.

Könnyen mozgatható, vállra vehető betonvibrátor motort tudnak ajánlani?

Igen, például az ENAR DINGO megfelel ennek a követelménynek.