Extol Industrial

Néhány éve megjelent az Extol Industrial sorozat. Ez idő alatt bebizonyosodott, hogy semmiben nem maradnak el a többi prémium kategóriás termékektől. Az Extol Industrial gépek, olyan felhasználók számára készültek, akik igényesek a gépeket illetően, valamint fontos számukra az, hogy hosszú ideig tudják őket használni, anélkül, hogy meghibásodnának. Az ipari környezet sem jelent akadályt a szerszámoknak, tökéletesen helytállnak az ottani munkakörülmények között is.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
390 Ft - 132 790 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Munkadarab anyaga
Motor típusa
Teljesítmény  (W)
-
70 W - 2 000 W
Akkumulátor típusa
Akku és töltő a csomagban
Akkumulátor feszültsége  (V)
-
16 V - 20 V
Akkumulátor kapacitása  (Ah)
-
1 Ah - 2 Ah
Maximális forgatónyomaték  (Nm)
-
33 Nm - 250 Nm
Maximális fordulatszám  (rpm)
-
350 rpm - 30 000 rpm
Csomagolás
Tokmány típusa
Maximális fúrásteljesítmény fában  (mm)
-
25 mm - 30 mm
Maximális fúrásteljesítmény kőzetben  (mm)
-
13 mm - 16 mm
Ütésszám  (ütés/perc)
-
3 000 ütés/perc - 27 000 ütés/perc
Befogás
Szerszámbefogó mérete
Ütési energia  (J)
-
1 J - 14 J
Maximális hőmérséklet  (°C)
-
450 °C - 600 °C
Állítható fordulatszám
Korong átmérője  (mm)
-
115 mm - 480 mm
Tengelyátmérő
-
16 - 26
Minimális fordulatszám  (rpm)
-
1 300 rpm - 10 000 rpm
Befogás
Lézerirányzék
Körfűrészlap átmérője  (mm)
-
165 mm - 185 mm
Vágási mélység 90°-nál  (mm)
-
50 mm - 63 mm
Vágási mélység 45°-nál  (mm)
-
35 mm - 42 mm
Fokozatok száma
Gyorstöltő funkció
Termék státusza
Szűrés és rendezés
72 termék
72 termék

Az Extol Industrial termékcsalád bemutatása – néhány hasznos információ

Ezek a termékek is minőségi anyagok felhasználásával készültek, magas szintű technológiát alkalmaztak a gyártók az előállítás során. Nem csak az anyagok, de az alkatrészek is felülmúlják az átlagot. Nagy szakértelemmel érik el az ott dolgozók a kívánt célt, akik a minőség ellenőrzésére is nagy gondot fordítanak. A magas kvalitással rendelkező acél, mint legfontosabb összetevő, nem csak a tartósságot növeli, de a funkciót is nagyban javítja.

A gépeket úgy tervezték, hogy a külső behatásoknak ellenálljanak és alkalmasak legyenek, durva körülmények között is hosszú távú napi használatra. Jelentősen növelik a gépek élettartamát a króm, a vanádium, a nikkel és a titán ötvözetekkel gyártott acél alapanyagok. A motorok érintkezőit sem rövid időre tervezték, a rendkívül ellenálló motor tekercs magas tisztaságú részből készült, amit kiváló hőállóság jellemez. A hőállósága egészen 250 Celsius fokig terjedhet, ezzel is növelve az élettartamot. Az elektromos és hővezető képességet az ezüst tartalom nagymértékben javítja.

A forgó alkatrészeknek kitűnő működést biztosítanak az NSK csapágyak, amik egyébként a világ, vezető beszállítójától érkeznek. Az ütvefúrók, de egyes akkumulátorral működő fúrók is fel vannak szerelve egy szabadalmaztatott rendszerű Click-Lock tokmánnyal, ami megakadályozza a fúrószár kilazulását, még abban az esetben is, amikor ütvefúró üzemmódba van kapcsolva, a fúró szár cseréjének nehezítése nélkül. Minden Extol Industrial modell úgy lett kialakítva, hogy a kapcsoló maga, az porálló benne. A kapcsolók tartalmaznak ezen felül egy védelmi rendszert is, amiatt, hogy nehogy véletlenül akaratunk ellenére elinduljon a gép.

A vásárlók igyekeznek ergonomikus kialakítású szerszámokkal segíteni munkájukat, így bizonyára meg lesznek elégedve az Extol gépek rezgéscsillapításával is, mivel kevésbé fárasztó lesz, az amúgy sem könnyű fizikai munka. Hosszútávon nagyon praktikus megoldást nyújt a kéz tehermentesítésére, az extra vékony fogantyú, melyek lehetővé teszik a természetesebb fogást.Melyek a legkeresettebb Extol Industrial gépek és szerszámok?

A fúrók és ütvefúrók mellett, számtalan Extol Industrial terméket megtalál a kínálatunkban, mint például az Extol Industrial sarokcsiszolókat, melyeket gyors-állítós szikravédő lemezzel látta el a gyártó, aminek beállítása csupán egy-két percet vesz igénybe, azután a munka folytatódhat is tovább.

Fakitermelésen az Extol láncfűrészére nyugodtan rábízhatja a feladatokat, garantáltan meg lesz elégedve az eredménnyel.

 

Extol Industrial fűnyíró

Ha kertes házban lakik, nyáron sajnos elkerülhetetlen a növekvő fű vágása, ezért szüksége lesz egy fűnyíróra. Ha eddig még nem tette, szerezze be az Extol Industrial akkumulátoros fűnyíró gépét, hogy gyepe mindig a legjobb formájában pompázzon.

Ha körfűrészről van szó, bátran merjük mi is ajánlani az Extol Industrial akkus körfűrészgépet, amihez természetesen az akku, és egy darab töltő is tartozik.

 

Extol Industrial forrasztó állomás

Egyik kedvenc gépünk az Extol Industrial forrasztó állomás, mely elsősorban nagyobb pontosságot igénylő, ipari jellegű munkákra, valamint lágyforrasztások elvégzésére alkalmas. A lágyforrasztás olyan oldhatatlan kötés, melyet nem lehet nagy erővel megterhelni, vagy különböző mechanikus hatásoknak kitenni.

Az Extol Industrial, a hegesztőkre is gondolt, amikor a gyártók megalkották az inverteres hegesztő készülékeket. Nálunk több típusból is választhat, így ha szeretné magáénak tudni az egyik csúcsminőségű gépet, mindenképp érdemes időt szánni a böngészésre. Egy másik nagy kedvenc gép, az Extol Industrial 8793600 szablyafűrész, ami a befogott fűrészlap típusától függően, alkalmas faanyagok, színes fémek, acélok, de egyes építőanyagok fűrészelésére is.

A nehezen hozzáférhető helyeken is tökéletesen tud haladni a feladattal. A gumival bevont fogantyúk, elősegítik a jobb fogást, ellenben gátolják az esetleges balesetek kialakulását. Gyémántvágó eszközökből is igen széles a termékkínálat, az Extol Industrial vágókorongokkal pedig rengetek időt és energiát spórolhat meg.

Számtalan hasznos kiegészítőt és kifogástalan gépet vásárolhat meg nálunk még a felsorolt árucikkeken túl is, mint például az Extol Industrial munkakábelt elektródafelfogóval, és földkábel csipesszel, vagy az Extol Industrial felsőmarógépet, ami többfunkciós és amivel tized milliméter pontos mélységbeállításra is módja van, sőt, még porelszívó csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, azért, hogy tiszta munkafelületet biztosítson Önnek. Mindenképp érdemes időt fordítania a nézelődésre, hogy magáénak tudjon egy, vagy több Extol Industrial barkácsgépet.


Dolgozzon maximális kényelemmel, és szerezze be webáruházunkban a gyors, egyszerű és gondtalan munkához való szerszámát. Nagyon sok hasznos funkcióval vannak ellátva a termékek, amivel elősegítik a gördülékeny munkavégzést. Nézzen szét nálunk és rendelje meg a kiváló minőségű Extol Industrial szerszámát. Kérdésével forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik készséggel állnak mindenben rendelkezésére.