H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Wolfcraft

A Wolfcraft márka méltán áll közel minden barkácsoló szívéhez. Leginkább okos, szuperül használható megoldásaikkal és kiegészítőikkel válnak el a konkurenciától. Mára közel 1000 fajta Wolfcraft termék található meg a Profibarkács webáruházban! Alapítónk Gábor részben ezzel a márkával szerzett tapasztalatai hatására alapította meg a webshopot.


852termék 136
852termék 136

Wolfcraft szerszámok rendelése a Profibarkácsról

Érdemes szétnézni és kicsit bevásárolni ezekből a sokoldalú barkács kiegészítőkből! A Wolfcraft termékeket óriási megelégedéssel használják ügyfeleink, nagyon keresett márkáról van szó. 

Wolfcraft termékek köre

Nem gyártanak gépeket, alapvetően szerszámokat és kiegészítőket lehet tőlük vásárolni. Főként egyes munkatípusokat fednek le, de azokat teljes mértékben. Így például bármilyen laminálási, vagy gipszkarton építési munkát teljes egészében meg lehet oldani Wolfcraft szerszámokkal. Ezekhez szetteket is árulnak. Így elérhető akár fatipli készlet, vagy teljes csavarozó és facsapozó készlet is. Fontos megépíteni az ajtókeret beépítő szerszámokat is. Összességében 5 fő kategóriára sorolhatjuk a termékek körét:

- gépkiegészítők (pl. fúrófejek, bitek)

- kézi szerszámok (pl. szorítók)

- projekt eszközök (pl. csempevágó, laminált padló fektető)

- műhely felszerelés (pl. munkapadok, munkabiztonság)

- szállító eszközök (pl. molnárkocsik)

Ebben a videóban Gábor éppen a fakötéshez használható termékeket mutatja be. Nagyon népszerűek a munkapadok és gépasztalok, illetve mérősablonok is. Úgy érezzük, hogy vásárlóink mindenképpen a famegmunkálással kapcsolatos munkákhoz szeretik használni ezeket a termékeket, így kosárba kerül a facsapozó, a szögvonalzó, esetleg egy sarokrögzitő, vagy éppen egy adag fatipli. Aztán meg van aki a szorítókkal lepi meg magát.

Nézzük meg a Wolfcraft márka történetét is!

1949-ben alapították meg Németországban és büszkeségükre mind a mai napig főként Németországban és Szlovákiában zajlik a gyártás. A Wolfcraft márkanevet 1961-ben vezették be, így mára már egy 60 éves történettel bíró termékpalettáról van szó.  Egykezes szorítójukat, melyet otthoni barkácsolók tízezrei imádnak, 1998-ban mutatták be, azonnal hatalmas siker lett. 2011-ben már a legismertebb kéziszerszám márka volt Németországban. 2019-ben bővítették a Szlovákiai üzemet, 2020-ban pedig megkapták a Német Design Körtől az egyik legnagyobb német márkának járó elismerést. Büszkék rá, hogy több, mint 550 terméküke védi szabadalom.

Hány év garancia jár Wolfcraft termékekre?

A Wolfcraft nem gyárt gépeket, szerszámaikra 10 év garanciát vállalnak.

Honnan származik a Wolfcraft márka?

Németországban, Remscheidben alapították 1949-ben, mai napig német székhelyű vállalat.

Wolfcraft szerszámok milyen minőségűek?

A Wolfcraft termékek a jó minőségű otthoni barkácstermékek kategóriájába tartoznak, esetleg könnyű ipari felhasználásra lehet őket fogni.

Szűrés
Ár
 (Ft)
690 Ft - 213 790 Ft
Márka
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Munkadarab anyaga
Átmérő
Hossz
Típus
Bitfej mérete
0 - 2
Hossz