Szerszámosláda-, táska

Szerszámosláda, szerszámostáska nem hiányozhat egyetlen ezermester, barkácsember garázsából sem, a szakembereknek pedig alapvető felszerelése. A Profibarkács webáruházban a legnevesebb gyártók szerszámosládáit, szerszámostáskáit rendelheti meg, kivételes áron. Ezek a mobilis szerszámtárolók úgy készültek, hogy minden szerszámnak, munkaeszköznek pontos és optimális helye legyen bennük, így garantált, hogy aki szerszámosládában, szerszámostáskában, rendezetten tartja szerszámait, mindig megtalálja, amire épp szüksége van.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 590 Ft - 74 790 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
145 termék
145 termék

Szerszámosláda, szerszámostáska típusok a Profibarkácson

Webáruházunk kínálatában óriási választékban találhatók meg a különböző típusú szerszámládák, szerszámtáskák, mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő kivitelt. A választékban megtalálhatók:

 • műanyag szerszámosládák
 • bőr szerszámostáskák
 • rekeszes szerszámostáskák
 • rakásolható, nyitott szerszámosládák
 • alumínium hord fogantyús szerszámládák különböző méretben
 • Fém (acéllemez) hagyományos kivitelezésű szerszámládák
 • szerszámos hátizsák
 • szerszámos táska plusz szék funkcióval
 • szerszámtartó tokok
 • guruló szerszámosládák
 • acél csővázas szerszámtáskák
 • fiókos szerszámosládák
 • szerszámkofferek habszivacs betéttel
 • rakásolható műhelykocsik, szerszámosládák
 • szerszámkofferek
 • gurulós szerszámos hátizsákok

A szerszámosládák, szerszámostáskák anyaga

A szerszámtárolók fémből, műanyagból, erős szövetből (pl. poliamid) vagy bőrből készülhetnek. A szerszámos hátizsákok, táskák főleg erős szövetből vagy bőr alapanyagból készülnek, némelyik acél csővázas erősítéssel. A szerszámosládákat strapabíró műanyagból, acéllemezből, alumíniumból gyártják típustól függően.

 

Mi alapján válasszunk szerszámosládát, szerszámostáskát?

A szerszámtárolók kínálata bőséges, sokszor nehéz eldönteni, melyiket válasszuk céljainkhoz. Néhány szempontot érdemes mérlegelnie, mielőtt az Önnek legpraktikusabb szerszámosládát vagy szerszámostáskát kiválasztja. Például:

 • Mennyire elvárás a mobilitása a tárolónak? – Amennyiben fontos szempont, érdemes a húzható, kerekes vagy éppen a vállra vehető, esetleg hátizsákos típusokban gondolkodni. Természetesen a szerszámosládák általában fogantyúval felszereltek, ami lehetővé teszi a helyváltoztatást, méghozzá könnyedén, de azért, ha napi szinten kell hurcolni a szerszámokat, ráadásul sok van belőlük, megterhelő lehet a ládák cipelése.
 • Ki van -e téve környezeti hatásoknak, mennyire kell strapabíró legyen? – Értelemszerűen nem ugyanaz az elvárás egy otthoni, barkácscélú szerszámtárolóval szemben, mint ahol napi szinten napsütésnek, netán nedvességnek, mechanikus sérülésnek lehet kitéve a tároló (pl. műhely, szabad levegőn történő munkavégzés). Némelyik szerszámtároló sarokvédővel is felszerelt.
 • Milyen szerszámokat, eszközöket tárolna benne? – Érdemes figyelni, hogy elegendő, elkülönített tárolórekesz legyen az apró dolgoknak, csavaroknak, és megfelelő módon külön tudja rendszerezni a szerszámokat, hogy mindig minden kéznél legyen.
 • Elvárás -e valamilyen plusz funkció a szerszámtárolás mellett? – Például: egyes helyezetekben szereléshez szükség lehet ülőalkalmatosságra, ilyenkor jól jön egy székfunkciós szerszámtároló.
 • Helytakarékos tárolás szempont -e? – ilyen esetben, vagy ha több szerszámosláda is meg van/lesz töltve eszközökkel, praktikus, ha rakásolható a szerszámosláda.

szerszámosláda

Szerszámosláda a nélkülözhetetlen rendszerező

Ha vannak szerszámai, ahhoz, hogy a lehető leghosszabb élettartamot garantálni tudja, illetve elkerülje az elvesztésükből, esetleges sérüléseikből eredő bosszúságot, anyagi hátrányt, a szerszámosládákra, szerszámostáskákra úgy kell tekinteni, mint alapvető kellékekre.

A szerszámok rendszerezése, könnyű szállítása, és megóvása, egyben tartása minden tudatos barkácsolónak vagy szakembernek elsődleges szempont. Ha egy jól megválasztott szerszámtárolóban tartja a szerszámait, a csavarhúzót, tiplit vagy éppen a különböző méretű csavarokat, szegeket, mindig tudja, hová nyúljon, minden kéznél lesz, a munka pedig tempós és eredményes lesz.

Szerszámostáskák és szerszámosládák a Profibarkácstól

Webáruházunk nem csupán a minőségi szerszámok, barkácsgépek iránt elkötelezett, de a praktikus és áttekinthető, optimális szerszámtárolást is elengedhetetlennek tartjuk. A szerszámokat nem elég megvásárolni, ahhoz, hogy visszahozzák az árukat, meg is kell becsülni őket, ennek pedig legjobb módja a megfelelő tárolás.

Ha pedig Ön valamilyen szakma elismert művelője, és napi munkája során szerszámokat használ, nem mindegy, amikor az ügyfélnél megjelenik, milyen rendszerezettek az eszközei, milyen a megjelenése (ez természetesen a szerszámostáskákra, ládákra, ezek megjelenésére is értendő), hiszen már az első konklúziót levonják sokan, vajon a munkája mennyire lesz precíz.

Ha szerszámait szeretné sokáig használni, válasszon egy megbízható, kiváló minőségű szerszámosládát vagy szerszámostáskát, ami egyben, rendszerezetten és védetten tartja szerszámait minden körülmények között. Ráadásul legtöbbjük könnyen mozgatható A-ból B-be.

Webáruházunk kínálatában a legnagyobb gyártók szerszámtárolóit találja, melyek között van olcsóbb és drágább típus, hétköznapi barkácsoláshoz szánt kivitel és prémium minőség egyaránt. A fali szerszámtartóktól elkezdve a géptartó táskákon át a szerszámosszekrényekig mindenféle szerszámtároló eszközt megtalál, amire szüksége lehet. Extol, Yato, Neo,Topex, Vorel gyártók nagyszerű tárolói várják, hogy kiválassza és megrendelje az Önnek legcélszerűbbet!

 

Hogyan válassz szerszámosládát és szerszámostáskát?

Rakásolható, de nyitott szerszámosládából mit ajánlanak?

A NEO rakásolható, nyitott szerszámládáját, kiváló minőség, stabilan rakásolható, megjelenésében is színvonalas tároló.

Koszos helyen dolgozom a szerszámokkal, van mosható szerszámostáskájuk?

Igen, amelyik erős szövetből készült pl. poliészterből és nincs benne fém erősítés, a gyártói utasítás szerint alacsony hőfokon moshatóak. Ha a könnyű tisztán tartás is szempont, érdemes jó minőségű, strapabíró műanyagból készült szerszámosládán is elgondolkodnia, ezek könnyedén letörölhetők bármikor.

Hagyományos szerszámosládát még forgalmaznak?

Igen, több gyártó „hagyományos” típusú szerszámosládája megtalálható kínálatunkban, ezek általában acéllemezből készülnek és többszintes tárolást tesznek lehetővé.