H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Hyundai

A Hyundai barkácsgépek kedvező árukkal és megbízható minőségüknek köszönhetően az évek során a hazai barkácskedvelők egyik kedvenc márkája lett, melyet naprakész és felkészült szerviz háttérrel támogatunk, hogy termékeink minden esetben maximálisan a felhasználóik szolgálatára lehessenek.


89termék 136
89termék 136

Mit érdemes tudni a Hyundai barkácsgépekről?

A  Dél-Koreából származó Hyundai barkácsgépek, kiváló minőségüknek és kedvező áruknak köszönhetően, nagyon hamar a barkácsolni vágyók egyik kedvenc márkájává vált.  Számos országban megtalálható széles termékkínálatuk, mint például az USA-ban, Németországban, Olaszországban, de fellelhető többek között Afrikában és Dél-Kelet-Ázsiában is. Hazánkban is legfőképp azért tudott a legnépszerűbb szerszámok közé feltörni, mert szinte minden igényt kielégítenek, minden hatályos előírásnak megfelelnek, beleértve a GS és CE szabványokat is.

Akár a kertben szeretne tevékenykedni, akár a műhelyében, mindenképp érdemes a legjobb szerszámokat beszerezni ahhoz, hogy minőségi munkát tudjon végezni. Nálunk több féle Hyundai termék közül válogathat, ha ellátogat webáruházunkba. Ne pazarolja pénzét és idejét, olyan gépek és szerszámok vásárlására, amivel nem tervezhet hosszútávra. A Hyundai gyártói nagyon ügyelnek arra, hogy a termékeik csak minőségi anyagok felhasználásával készüljenek el, de mégis mindenki számára elérhető áron kerüljenek piacra.A kertünk a mi saját világunk! – karbantartásához válassza a Hyundai kertigépeket.

A kert egy általunk teremtett és ellenőrzött világ, ahová öröm kimenni, sétálni, ahol partikat lehet adni, jókat lehet beszélgetni, vagy csupán ha egyedül szeretnénk lenni, elvonulhatunk és órákat tölthetünk a hintaágyunkban gondolatainkkal. Mindezek megvalósulásához viszont nélkülözhetetlen, hogy ne uralkodjon el a káosz udvarunkon.

Akinek szép kertje van, az biztosan jó sok idejét és az energiáját belefektette a látványba. Viszont az már közel sem mindegy, hogy mennyit kell fáradoznunk a kívánt cél eléréséig. Megfelelő szerszámokkal és gépekkel a kezében, gyerekjáték rendben tartani a kertjét. Az évszakoknak sajátos szépségei vannak, ellenben azt is tudjuk, hogy élvezni is csak akkor tudjuk ezt a szépséget, ha rendezettség és tisztaság vesz minket körül. A Hyundai szerszámai nem fognak Önnek csalódást okozni, amiket megfizethető áron tud beszerezni webáruházunkban.

Az év legmelegebb időszakában folyamatosan gondoskodnunk kell gyepünk állapotáról és karbantartásáról. A benzinmotoros fűkaszák kiváló teljesítményt nyújtanak, emellett masszívak és egyszerű használatukkal rengeteg időt spórolnak meg Önnek. Bosszantó tud lenni, ha elérkezik udvara azon pontjaihoz, ahová sajnos már a fűnyíró nem ér el, vagy gondolunk itt a ház fala mentén ottmaradt fűkinövésekre. De egy kitűnő benzines vagy elektromos fűkaszával gyepéhez igazíthatja ezeket a területeket is. Kényelmes kialakításuknak köszönhetően, élvezet lesz a munka velük.

 

Hyundait szettben vásárolni, jobban megéri!

Válassza kínálatunk közül a Hyundai HYD-415-4 Benzinmotoros 4 az 1-ben fűkasza szettjét. Nem kell külön-külön megvásárolnia a kerti tevékenységekhez kötött szerszámokat, mi segítünk, hogy egyben meglegyen minden szükséges szerszáma otthon, a fűszegélynyírótól kezdve az ágfűrészig.

Kertjének díszei lehetnek a különböző formákat öltő sövények, de ha azt szeretné, hogy kerítésként funkcionáljanak, nincs más teendője, mint megvásárolni a Hyundai egyik sövényvágóját. Több típus közül válogathat nálunk, így biztosan megtalálja az Önhöz legjobban illő eszközt, legyen szó elektromos, akkumulátoros vagy benzines sövényvágóról.

Évszaktól függetlenül tudja hasznát venni a Hyundai láncfűrészeinek is. Nagy segítséget nyújthat főleg azoknak, akik otthon fával fűtenek télen, de fakitermeléseknél is igen közkedvelt márka a Hyundai. Megbízhatóságuk és strapabíró képességeik miatt kedvelik leginkább a szakemberek. Ha már beszerezte a láncfűrészt, gondoskodnia kell láncának optimális állapotáról is, ezért mindenképp szüksége lesz a Hyundai láncélezőjére is, hogy profi módon tudja rendben tartani fűrészláncát. Nézzen szét webáruházunkban és rendelje meg még ma a Hyundai körfűrészének legideálisabb típusát, amivel olyan méretűre vághatja a kivágott fákat, amilyenre csak szeretné.

Tudjuk, hogy az egyik legveszélyesebb munkálatok közé tartozik a fa fűrészelése és kivágása, így védőfelszerelése mindig legyen kéznél. Kezeit védőkesztyűvel, szemeit pedig érdemes védőszemüveggel óvni. Az őszi falevelek hullása is sok mindenki számára egy időigényes feladat, ezért érdemes beruházni egy kimagasló minőségű lombszívóra, így percek alatt megtisztíthatja udvarát az oda nem illő levelektől.
Ne aggódjon amiatt, hogy nem tudja hol tárolni a megvásárolt szerszámait, hiszen ajánlataink között többféle kerti kisház áll rendelkezésére, ahol kényelmesen és biztonságosan elhelyezheti eszközeit.

 

A Hyundai biztosítja a szerszámot, Ön megvalósítja ötleteit!

Azt vallják sokan, hogy ha a férfinak szerszámra van szüksége, úgy érdemes vásárolnia, hogy a nőnek maradjon az otthon szépítésére is egy bizonyos keret, hogy fennmaradjon az egyensúly. A jó hír az, hogy a Hyundai gyártóinak nem csak az volt mindig is szívügye, hogy termékeiket mindenki könnyen használni tudja, hanem az is, hogy mindenki kedvező áron tudja beszerezni őket.  Legyen szó otthoni, hobbi vagy profi munkáról, a termékek egyre bővülő palettájában szinte bárki megtalálja a legmegfelelőbb, kiváló minőségű gépeket.

Egyetlen műhelyből sem hiányozhat egy Hyundai fúrógép, ráadásul webáruházunkban többféle típusával is találkozhat. A fúrásokhoz és a falvésésekhez ideális választás egy fúrókalapács. A Profibarkács csapata az akkus gépek közül leginkább, egyik kedvencét, a HYD-3207-21Li fúrókalapácsot ajánlja, melyet 2db 21 voltos 4 Ah-ás Li-Ion akkumulátorral lehet megvásárolni. Pénztárcakímélő választás, remek teljesítmény. Házfelújításnál nagymértékű segítséget nyújthat Önnek egy ütvefúró gép vagy a csúcsminőségű Hyundai fúró-csavarozó gépei is remek szolgálatot tehetnek minden barkácsolásnál.

Pontos vágás érdekében, jó, ha van otthon egy dekopírfűrész is, ami precíz eredményt szolgáltat az anyagok átvágásánál. Tökéletes megoldás a legfinomabb csiszolási munkákhoz és a csiszolás gyors előrehaladásához a Hyundai csiszológépe. Alacsony zajszint, optimális teljesítmény otthoni felhasználáshoz.

Akár jobb kezes, akár a bal kezével tud hatékonyan dolgozni, mindenféleképp kényelmes munkavégzést biztosít. Két anyag összeillesztését, úgy hogy az derékszögben álljon, mesterien meg tudja valósítani a kimagasló teljesítményű Hyundai gérvágó gépekkel, A felsorolt gépek és szerszámok mellett kompresszorok, gyalugépek és többek között köszörűket is ajánlunk figyelmébe.

 

Hyundai szerszámok és gépek rendelése profi kiszolgálással, barkács áron

A Hyundai gépeket jellemzően 1 év garanciával vásárolhatja meg. Vásárlóink kedvelik a márkát, hiszen tudásukhoz képest nagyon olcsó termékekről van szó. Ráadásul egészen széles a kínálat és gyorsan szállíthatóak a rendelések. Ezeket a gépeket inkább otthoni, barkács felhasználáshoz javasoljuk. Professzionális feladatokhoz, napi munkavégzéshez már érdemes beruházni komolyabb gépekre.

Nézzen szét webáruházunkban és ismerkedjen meg a Hyundai kifogástalan minőségű termékeivel és tapasztalja meg, hogy ár-érték arányban, valóban a legjobbat kínáljuk Önnek, sőt, ami nem csak a férfinak, de a nő számára is meghozza a boldogságot, hogy még az otthon szépítésére is bőven marad a keretből. A szépítést akár a kerttel vagy a terasszal is kezdhetik, ahová minden szemet meggyönyörködtető csobogókat helyezhetnek el, hogy ezzel is még otthonosabbá és stílusosabbá tegyék lakóhelyüket.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 890 Ft - 372 990 Ft
Terméktípus
Márka
Motor típusa
Befogás
Motor
Kategória
Alkalmazási terület
Teljesítmény
Levegőmenny. fok.
Hőm. szab.
Min hőmérséklet
Max hőmérsélet
Min szállított levegő
Forma
Milyen festék fújható vele?
Meghajtás
Működés
Gyűjtőzsák
Láncvezető hossz
 (cm)
9 cm - 45 cm
Vágási sebesség
 (m/s)
13 m/s - 20 m/s
Láncvezető márkája
Lánc márkája
Fordulatszám
 (rpm)
1 100 rpm - 1 700 rpm
Vágási hossz
 (cm)
12 cm - 60 cm
Vágási szélesség
 (cm)
0 cm - 2 cm
Forgatható markolat
Teljesítmény
 (W)
2 500 W - 2 800 W
Aprítás módja
Gyűjtőzsák
Gyűjtőzsák térfogata
 (l)
50 l - 55 l
Max. vágási átmérő
 (cm)
4,4 cm - 4,5 cm
Fűrész átmérője
 (mm)
210 mm - 255 mm
Teljesítmény
 (W)
1 300 W - 2 000 W
Fordulatszám
 (rpm)
4 200 rpm - 5 000 rpm
Vágási mélység (90°/90°-nál)
 (mm)
50 mm - 72 mm
Vágási mélység (90°/45°-nál)
 (mm)
50 mm - 72 mm
Vágási mélység (45°/90°-nál)
 (mm)
30 mm - 40 mm
Vágási mélység (45°/45°-nál)
 (mm)
30 mm - 40 mm
Teljesítmény
 (Watt)
500 Watt - 1 100 Watt
Akku és töltő csomagban
Befogás/Tokmány
Akkumulátor feszültség
 (V)
10 V - 21 V
Max. forgatónyomaték
 (Nm)
8 Nm - 610 Nm
Teljesítmény
 (W)
120 W - 5 500 W
Max. fordulatszám
 (rpm)
870 rpm - 32 000 rpm
Rezgésszám
 (/min)
11 000 /min - 22 000 /min
Csiszolótalp mérete
Ütési energia
 (J)
1 J - 3 J
Ütésszám
 (/perc)
2 600 /perc - 17 550 /perc
Tokmány
Korong mérete
 (mm)
180 mm - 240 mm
Löketszám
Max. löketszám
Befogás
Dönthető talp
Lézer/LED tartozék
Max. légnyomás
 (bar)
8 bar - 10 bar
Tartály méret
 (liter)
24 liter - 200 liter
Tartály típus
Kenés típusa