Teraszépítő eszköz

Kertes háznál előbb vagy utóbb szükség lesz teraszépítő eszközre, amikor eljön a teraszépítés ideje. A gyártók nagyszerű termékekkel rukkolnak elő a teraszépítéshez is, mint például a deszkázat rejtett rögzítéséhez alkalmas kötőelemek, a távtartók, teraszfúrók vagy a komplett teraszépítő készletek. Azok a speciális célszerszámok, kiegészítők érhetők el ebben a termékkategóriában, melyek ennél a feladatnál rendkívül hasznosak, a teraszépítést végző(k) munkáját nagyban megkönnyítik, a munka elvégzését gyorsabbá, hatékonyabbá teszik, a végeredményt pedig még szebbé.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
3 590 Ft - 41 190 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
8 termék
8 termék

Milyen teraszépítő eszközöket vásárolhat a Profibarkácson?

 • kötőelemek rejtett rögzítéshez (a terasz lapokat alulról, nem látható módon rögzíti a talpfához)
 • induló készlet teraszdeszka rejtett rögzítéséhez
 • távtartó alátétek
 • távtartók
 • teraszépítő készlet
 • teraszfúró készlet

A speciális teraszépítő eszközökön túl minden olyan szerszám, gép megrendelhető tőlünk, melyek a terasz megépítése során (is) szükségesek. Ilyen berendezés például a fúrócsavarozó gép vagy a körfűrész, segédeszközök közül említhetjük a mérőszalagot vagy a vízmértéket is akár.

Teraszépítő eszköz

Komplett készlet a teraszépítő eszközök között a Wolfcrafttól

Ez a praktikus készlet a pallók látható rögzítéséhez ajánlott, segítségével gyorsan és pontosan építhető a terasz. A távtartókkal együtt használva tiszta és egyenletes lerakási képet biztosít. A furatok precízen, egyvonalban létrehozhatók a deszkán. A mélységstopnak köszönhetően alkalmas sorozatfúrásra, mindig azonos furatmélységgel és süllyesztési mélységgel. Az egykezes szorító óriási segítség a teraszdeszkák precíz, dekoratív elrendezéséhez. A szett tartalma:

 • egykezes szorító
 • fúrómobil a terasz fúrásához, fúrópersellyel, amely a fúrószárat biztonságosan vezeti
 • előfúró, süllyesztővel és fúrószárral
 • távtartók (5 db)
 • szorítópofák (2 db) szerelés közbeni leszorításhoz, egykezes szorítóként

Wolfcraft teraszfúró készlet a teraszépítő eszközök kategóriájában

A teraszdeszkák látható rögzítéséhez alkalmas fúrókészlet, segítségével hibátlan és egyenletes csavarozás hozható létre. Segíti a furatok precíz, egy vonalban való elhelyezését. 90-145 mm széles deszkához beállítható, a mélységstopnak köszönhetően alkalmas a sorozatfúrásra, mindig azonos furatmélységgel és süllyesztési mélységgel tud dolgozni. A teraszfúró készletben egy fúrómobil található, mely vezeti a fúrószárat és egy előfúró, süllyesztővel és fúrószárral.

Többfunkciós kötőelemek, mint teraszépítő szerszámok

A kötőelemek a teraszépítés során számos funkciót is ellátnak, mégpedig:

 • rejtett rögzítéshez alkalmasak, nincsenek látható csavarok a terasz építése során
 • távtartóként is szolgálnak a szerkezeti gerendák és a deszkák között
 • biztosítják a padlózat optimális alsó szellőzését
 • gátolja a víz pangását, emiatt nem kezd rothadni a fa
 • a mozgási tartományuk kiegyenlíti a fa duzzadásából és összehúzódásából adódó különbségeket, nem lesz kiszakadt csavar és repedésképződés

Ezek a kötőelem csomagok tartalmaznak több kötőelemet és hozzájuk nemesacél csavarokat. Ez a kötőelem webáruházunkban elérhető utolsó teraszdeszkához is, rejtett rögzítéshez. Ez lehetővé teszi a terasz esztétikus lezárását, az első és utolsó léc stabilan illeszthető vele az aljszerkezet homlokzatára. A csomagban több végkötőelem és nemesacél csavarok is rendelkezésre állnak.

Szükség szerint hasonló szett teraszépítő induló készletként is megrendelhető, ami 14 cm-es teraszpadlónál 7 méteres tartószerkezethez is elegendő. A készletben összekötő elemek, csavarok, bitkészlet, mágneses bittartó, fúró- és csavarvezető található.

Teraszépítéshez távtartó eszközök és távtartó alátétek

A Wolfcraft minden olyan teraszépítő eszközre gondolt, mely szükséges lehet. A távtartó alátétek pénztárcabarát áron rendelhetők, ugyanakkor használatukkal meghosszabbítható a terasz élettartama. A távtartó alátétek védik a fát a nedvességtől, távolságot tartanak az alap és a hordószerkezet gerendái között. Mivel gátolják a víz pangását, így akadályozzák a fa idő előtti rothadását. Ezek a 9*9 cm-es alátétek minden teraszépítés nélkülözhetetlen elemei.

A teraszépítő távtartókkal tökéletesen egyforma hézagok, „fugák”, alakíthatók ki a teraszdeszkák között. 4,6,8 mm-es tágulási hézagok létrehozásához alkalmasak. Ha az egykezes szorítót is használja mellé, a padlózatnak dekoratív, egyenletes lerakási képet biztosítanak együtt.

Milyen szerszámokra lehet még szüksége a teraszépítéshez?

A fentieken túl a terasz megépítéséhez szükség van más szerszámokra is, de azok már nem célszerszámok, sok más munkafolyamatnál is használhatóak. Ezek:

 • vízmérték
 • megbízható akkus fúrócsavarozó
 • mérőszalag
 • dekopírfűrész, körfűrész
 • ceruza, kalapács

Teraszépítő eszközeit és egyéb szerszámgépeit rendelje a Profibarkácstól!

A teraszépítő eszközök speciális célszerszámok, elsősorban teraszépítés előtt álló barkácsolók, ezermesterek kedvelt termékei. Mindegyik Wolfcraft teraszépítő eszköz hatékony segítséget nyújt a terasz mutatós és pontos kivitelezéséhez. A gyártók olyan innovatív megoldásokat kínálnak, melyek alkalmazása lehetővé teszi, hogy a terasz megépítése flottul, szervezetten menjen, a végeredmény pedig időtálló és esztétikus legyen.

A teraszépítő eszközökön túl szükség lehet egy jó minőségű, strapabíró és erős akkus fúrócsavarozóra, melyből több, mint 50 féle típus áll a vásárlóink rendelkezésére, hogy mindenki az elvárásainak és a pénztárcájának a legmegfelelőbbet választhassa. Dekopírfűrészből vagy körfűrészből sincs nálunk hiány, akár akkus, akár elektromos típust szeretne.

A Profibarkács webáruház a legnagyobb márkák kiváló minőségű szerszámgépeit, eszközeit kínálja, melyekkel Ön is elégedett lesz. A termékválaszték óriási, a barkácskategóriától elkezdve a műhelycélú gépeken, eszközökön keresztül a professzionális felhasználók igényeinek is megfelelő berendezéseket, szerszámokat kínálunk, kivételesen vonzó árakon!

 Kérdések a teraszépítő eszközökről

 

Mennyiért tudok venni rejtett rögzítéshez egy darab összekötőelemet?

Két ajánlatunk van a Wolfcrafttól, az egyikben 20 db, a másikban 100 darab összekötőelem van és hozzá a csavarok. A darabár a 20 darabosnál 375 Ft-ra a 100 darabosnál 372 Ft-ra jön ki.

A Wolfcraft teraszépítő készlethez jár távtartó?

Igen, a csomagban 5 darab távtartó van hozzá.

Miért szükséges távtartó alátétet használni teraszépítésnél?

Mert az alap és hordószerkezet gerendái között a kellő távolságot tartja, így gátolja a víz pangását, a fa rothadását.