H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Hecht

A HECHT Csehországban közel 22 éves múltra tekint vissza, amely idő alatt egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A Hecht kertigépek az elmúlt évtizedben meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is. A rendkívül precíz német piacon pedig számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek, és kijelenthető a Hecht márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.


717termék 136
717termék 136

A Hecht piacvezető márka már több mint húsz éve bővíti kiváló minőségű kerti gépekkel és kerti eszközökkel a piacot. Közép-Kelet Európai szinten, mindenki rendelkezésére áll, aki ár-érték arányban a legjobb termékeket szeretné beszerezni, hogy munkáját könnyebbé a kertjét pedig varázslatosabbá tegye.

A márkának Csehországi gyökerei vannak, de mára már meghódították a németországi, a lengyel illetve a szlovák piacokat is. A Magyarországok élő emberek is előszeretettel vásárolják a Hecht termékeket, minőségük és sokoldalúságuk miatt. Nem kell aggódni amiatt, hogy idő előtt elhasználódnak, hiszen a gyártók, különös figyelmet fordítanak arra, hogy csakis kifogástalan kvalitással rendelkező anyagok felhasználásával alkossák meg árucikkeiket.

 

A Hecht minden piaci igényt lefedő termékválaszték nyújt, minden évszakban

Ha azon gondolkozik, milyen gépekre és eszközökre van szüksége ahhoz, hogy kertje minden egyes pontja a tökéletességet tükrözze vissza, csak nézzen szét a webáruházunkban megtalálható széles termékkínálatunk között, és garantáltan megtalálja a kertgondozáshoz szükséges berendezéseket. A Hecht márka gyártói arra törekedtek, hogy tőlük kényelmesen be tudjon szerezni mindent, ami az Ön kívánalmait kielégíti a kerti munkákkal és szépítéssel kapcsolatban.

Minden évszaknak megfelelően talál olyan gépet vagy szerszámot a Hecht termékei között, aminek biztosan hasznát fogja venni. Gondolunk itt ősszel a falevele lehullására, amit valljunk be, nem is tud egyszerre eltüntetni, hiszen a levelek folyamatosan, heteken keresztül képesek hullani, de a Hecht lombfúvói gördülékenyen veszik az ehhez kapcsolódó kihívásokat. Tavasszal, amikor megkezdődik a vetési időszak, hatalmas segítségére lesznek a zöldség és gyümölcs ültetés során használt vetőkanalak, kapálógépek, permetezők. Nyáron jól esik kicsit barkácsolni, ehhez viszont érdemes beszerezni minden olyan szerszámot, amivel megkönnyíti munkálatait.

Termékkínálatunk között csiszológépeket, több féle fúrót, csavarbehajtót is megtalál, de ha esetleg azt fontolgatja, hogy miként tudna betont önteni alapnak, a Hecht betonkeverő egyike kétségtelenül a legmaximálisabban fogja Önt szolgálni. Télen is van bőven mit csinálni udvarunkon, főként, ha leesik a hó. A HECHT hólapáttal gyorsan el tudja takarítani a havat az útból. Fontos tudni, hogy ne egy szezonra tervezzen vele, hiszen ezt a terméket hosszú évekig tudja majd használni.

 

Amikor fűnyírásra kerül a sor, avagy milyen Hecht fűnyírót vásároljunk?

Ha fűnyírásra kerül a sor, a HECHT elektromos, akkumulátoros, benzines vagy többek között robotfűnyírók számos típusa közül válogathat, attól függően, mi áll legközelebb Önhöz. Valaki az elektromos fűnyíróra esküszik. Ezek a gépek 1000-2000m 2 vagy ennél kisebb alapterület nyírásához a legalkalmasabbak.

Bár a kábelek és az áramforrás keresése valakinek problémát okozhat, de ezt is nagyon könnyen tudjuk orvosolni, hiszen nálunk a HECHT benzines vagy akkumulátoros fűnyíró több variánsa is fellelhető, így nem okoz gondot, ha a vezeték nem ér el a kert legtávolabbi pontjába. Ezeknek a fűnyíróknak a segítségével, biztosan nem marad levágatlan terület kertjében. A HECHT 5600 robotfűnyíróval is rengeteg időt és energiát spórolhat meg. Könnyedén beállíthatja vele a vágási magasságot egészen 2-6 cm-ig. Kerekei kímélik a gyepet és akár hetente több alkalommal is igénybe veheti. Ha nem akar zajongni, tudjuk még ajánlani a Hecht mechanikus fűnyíróit, amik a legegyszerűbb és leggazdaságosabb eszközök közé tartoznak, amivel karban tudja tartani gyepét.

A gyártók azokra a területekre is gondoltak, amikhez nehéz hozzáférni, így megalkották a HECHT fűkaszáit is, amik alkalmasak árkok és lejtők karbantartására valamint féltve őrzött dísznövényei körül is akadálytalanul eltávolíthatja a megnőtt füvet. A fűkaszák több típusát is megtalálja nálunk, legyen szó többek között elektromos, akkumulátoros vagy benzinmotoros változatról.

Ha kertje túl nagy és elképzelhetetlennek tartja, hogy több órát esetleg napot vegyen igénybe a fűnyírás, a Hecht benzinmotoros kerti fűnyíró traktorral ezt a nehéz feladatot levesszük a válláról, és minden elképzelését felülmúló élményben lesz része használata közben. Ahová a fűnyíró pedig nem ér el, gondolunk itt a ház fala mentén lévő területre, ott a Hecht akkumulátoros fűszegélynyírója ideális segítség lesz.

Szezon előtt, amikor elkezd nőni a fű és utána, amikor a növekedés befejeződik, ekkor kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy gyepszellőztető segítségével gyepünk mindig a legjobb formájában pompázzon. Szerszámunk megszabadítja a füvet az elhalt maradványoktól, megkönnyíti a talajba a vízbejutást, így a tápanyagfelvételt is. Egy telepített házi vízművel pedig a gyep ideális vízellátástát is könnyedén biztosíthatja, amit szintén nálunk, alacsony áron vásárolhat meg.

 

Ha kertgondozás közben nagy fába vágta fejszéjét, mi a teendő?

Adódnak olyan pillanatok kertgondozás közben, ami komoly fejtörést okoznak az embernek, mégis, hogyan oldja meg a problémát. Ilyen például egy utunkban lévő fa, amitől szeretne megszabadulni. Bár nagyon jó minőségű fejszéket fejlesztett ki a gyártó, sőt, vetekszik a Fiskars által gyártott csúcsminőségű fejszékkel, amiket szintén a legjobbak közé lehet sorolni, (vagy más csúcsminőségű fejszékkel, ha nem célravezető a Fiskars márkát konkrétan említeni) azért egy termetesebb fa kivágásához, talán mégsem a legmegfelelőbb eszköz a fejsze, sokkal hatékonyabban el tudja érni a kívánt célt egy láncfűrésszel.

Szerencsére a gyártók gondoltak arra is, hogy a kézi fűrészek mellett, a láncfűrészek közül is, Önnek a legjobb legyen otthon. A HECHT széles termékkínálata között elektromos és akkumulátoros láncfűrészen keresztül, egészen a körfűrészig, nálunk mindent megtalál. Percek alatt szakszerűen kivághatja az oda nem illő fákat, sőt a körfűrész segítségével gyorsan méretre is tudja vágni őket. Azon sem kell sokat gondolkoznia, hogyan fognak átkerülni a kuglik a végleges helyükre, ha megvásárolja valamelyik HECHT benzinmotoros szállítógépünket.

Ha Ön már jártas a fafűrészelés világában, tudja, hogy ez egy nagyon veszélyes munkafolyamat, így fokozott elővigyázatosság szükséges munka közben, ezért is fontos, hogy munkaeszközeit is nagy biztonsággal tudja használni. A fűrészeléshez tartozó védőfelszerelésekről sem szabad ilyenkor elfeledkezni, emellett védje kezeit a HECHT védőkesztyűivel és szemeit is egy kitűnő HECHT védőszemüveggel.

A fűrészek karbantartására is figyelmet fordít a gyártó, arra, hogy láncai mindig élesek legyenek, ezért is válogathat nálunk a HECHT láncélezői közül is, hogy zökkenőmentesen tudjon haladni a munkával.

 

Beszerezte a sok Hecht szerszámot, de nincs hol tárolnia?

Egy percig ne aggódjon emiatt, hiszen olyan szerszámtárolót alkottak a gyártók, ahol rendszerezni tudja az összes létező szerszámát, átláthatóan, precízen, ahogy Ön szereti. Kényelmesen elférnek a csavarok, fúrók, alkatrészek, védőruhák. Ne töltsön felesleges időt azzal, hogy azon gondolkozik, mit hová is tett, igényes szerszámtulajdonosként, válassza a stílusos HECHT szerszámtárolót, hogy mindig megtalálja azt, amire éppen szüksége van. 

Amint végzett a kerti munkálatokkal és páratlan szépségű udvart hozott létre, de úgy érzi, még mindig hiányzik valami, szerezze be nálunk a Hecht medencéi közül azt, ami legjobban illik az összképbe és nyújtson Önmagának és családjának felülmúlhatatlan élményeket.

A tisztántartásról a Hecht medenceporszívója gondoskodik, amit szintén beszerezhet webáruházunkban, de emellett számos kiegészítővel és tisztántartáshoz szükséges eszközökkel szerelheti fel medencéjét. Csobbanás után pedig élvezze az egyedülálló Hecht kerti bútorok kényelmét. A felsorolt termékek mellett, garantáltan megtalálja még azokat a Hecht szerszámokat, amiket ha nálunk beszerez, Ön is igazi kertmesterré válhat.

Bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, bátorkodjon felkeresni minket, mi nagy örömmel állunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére.

 

Gyakori kérdések a Hecht márkával kapcsolatban

Milyen minőségű termékeket gyárt a Hecht?

Ár-érték arányban, a legjobbak közé lehet sorolni a Hecht termékeket. Több ország piacát meghódították már, a vásárlók a sokoldalúságuk és a hosszú élettartamuk miatt szeretik. Csakis kifogástalan kvalitással rendelkező anyagok felhasználásával dolgoznak a gyártók.

A Hecht láncfűrészeket is gyárt?

Igen, több változatát is beszerezhetjük, mindegyik ugyan olyan kitűnő minőségű, mint a többi Hecht termék. Az elektromos és az akkumulátoros Hecht láncfűrészek esetében nem kell aggódni a károsanyag kibocsátástól sem, így zárt térben is biztonsággal használhatja őket.

Van-e Hecht szerviz Hajdú-Bihar megyében?

Igen, Hajdúböszörményben, Püspökladányban és Nyíradonyban is vannak Hecht szerviz partnerek.

Milyen típusú termékeket gyárt a Hecht?

A HECHT piacvezető márka már több mint húsz éve bővíti kiváló minőségű kerti gépekkel és kerti eszközökkel a piacot.

Szűrés
Ár
 (Ft)
489 Ft - 2 449 000 Ft
Terméktípus
Márka
Motor típusa
Munkadarab anyaga
Nem
Kerékméret
Vázméret (inch)
Váz anyaga
Meghajtás módja
Motor
Váltófokozat
Fék
Teleszkóp
Kategória
Alkalmazási terület
Teljesítmény
Levegőmenny. fok.
Hőm. szab.
Min hőmérséklet
Max hőmérsélet
Min szállított levegő
Forma
Működés
Teljesítmény
 (Watt)
3 000 Watt - 3 300 Watt
Légsebesség
 (km / h)
148 km / h - 378 km / h
Szívóteljesítmény
 (köbméter / perc)
6 köbméter / perc - 24 köbméter / perc
Gyűjtőzsák
Gyűjtőzsák térfogata
 (liter)
40 liter - 135 liter
Láncvezető hossz
 (cm)
20 cm - 45 cm
Vágási sebesség
 (m/s)
3,5 m/s - 28 m/s
Láncvezető márkája
Lánc márkája
Vágási hossz
 (cm)
41 cm - 69 cm
Vágási szélesség
 (cm)
1 cm - 3 cm
Vágási magasság
 (m)
2,5 m - 3 m
Forgatható markolat
Fűrész átmérője
 (mm)
210 mm - 255 mm
Fordulatszám
 (rpm)
4 200 rpm - 5 000 rpm
Teljesítmény
 (W)
2 200 W - 2 600 W
Max. nyomás
 (bar)
20 bar - 207 bar
Vízszállítás
 (liter / perc)
3 liter / perc - 12 liter / perc
Teljesítmény
 (W)
1 400 W - 2 100 W
Fordulatszám
 (rpm)
75 rpm - 5 000 rpm
Vágási mélység (90°/90°-nál)
 (mm)
55 mm - 60 mm
Vágási mélység (45°/45°-nál)
 (mm)
20 mm - 30 mm
Teljesítmény
 (Watt)
1 400 Watt - 1 800 Watt
Fordulatszám
 (fordulat / perc)
760 fordulat / perc - 780 fordulat / perc
Keverőszár átmérője
 (mm)
120 mm - 140 mm
Akkumulátor típusa
Akku és töltő csomagban
Befogás/Tokmány
Akkumulátor feszültség
 (V)
3 V - 20 V
Max. forgatónyomaték
 (Nm)
4 Nm - 300 Nm
Teljesítmény
 (W)
120 W - 8 500 W
Max. fordulatszám
 (rpm)
230 rpm - 12 000 rpm
Ütési energia
 (J)
4 J - 15 J