Asztali csiszológép

A barkács webáruházunkban kapható Einhell, Hyundai, és Scheppach asztali köszörülő és csiszológépekkel a lehető legprecízebb munkát is el tudod végezni. A csiszolás a felületek finomításának az egyik fontos művelete, amit bár kétségtelenül elvégezhetsz kézi szerszámokkal is, de ezeknek a modellek nem rendelkeznek olyan széles „feladatkörrel”, mint az asztali csiszológépek, amelyekkel, sokkal többféle csiszolómunkát végezhetsz el. Ráadásul hosszabb munka esetén különösen fárasztó tud lenni végig a kezedben tartani egy ilyen szerszámot.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
32 990 Ft - 249 900 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Teljesítmény  (W)
-
360 W - 450 W
Maximális fordulatszám  (rpm)
-
2 000 rpm - 2 850 rpm
Csiszolószalag mérete
Szalagsebesség  (m/s)
-
7 m/s - 15 m/s
Termék státusza
Szűrés és rendezés
7 termék
7 termék

Asztali kombinált csiszológép vásárlás a Profibarkács webshopjában

Ahogy nevük is jelzik, ezeket a gépeket felszerelheted a munkaasztalodra. A legtöbb esetben él- és lapfelületek csiszolására használhatod őket, bizonyos asztali csiszológépeket pedig köszörűként is alkalmazhatsz. Otthoni műhelyekben és a lehető legjobbat kereső iparosoknál is lenyűgöző teljesítményt tudnak nyújtani.

A kézi csiszolókhoz képest természetesen nehezebbek: a Scheppach asztali csiszológépek között 13 kg-osat is találsz, de az olcsóbb árkategóriában lévő darabjaink között 3 kg-os is akad. Már a legolcsóbb csiszológépünket is használhatod köszörülésre. Vásárlásnál viszont a garanciát is vedd figyelembe, ugyanis olyan elektromos csiszológépjeink is vannak, amelyekre 4 év garanciát adunk neked!

 

Asztali szalagcsiszoló, csiszológép árak

Asztali csiszológépeket egyébként kevés helyen találhatsz ilyen baráti áron: mivel ezek a legmagasabb teljesítményű csiszolóknak számítanak, így csak az erre szakosodott szaküzletekben és barkács webáruházakban lelhetsz rájuk. Az egyes modellek közötti eltérések leginkább a gépek súlyában és precizitásában lelhetők. A leggyakoribbak a tárcsa- és szalagcsiszolóként működő darabok. Az ilyen műveleteket kombináló gépek 1500 és 2000 közötti fordulatszámmal dolgoznak percenként, de a magasabb árkategóriában található asztali csiszológépeknél ez a fordulatszám akár manuálisan is beállítható.

A köszörűvel kombinált csiszológépek már magasabb fordulatszámmal rendelkeznek, hiszen ezek a gépek a köszörüléséhez is igazodnak. A szalagcsiszoló rész pedig a gép másik tengelyéhez tartozik. Amikor ilyet használsz, a megfelelő anyaglehordásnál kisebb leszorító erővel kerülheted el a beégést. A szalagcserét könnyen elvégezheted a feszítőkar oldásával vagy megfeszítésével, az aktuális munkadarab megtámasztására pedig a védőburkolat kiálló részét használhatod.

Mivel magyarázható az elektromos Scheppach asztali csiszológépek magasabb ára? Nos, amellett, hogy ezekkel a gépekkel végezheted el a lehető legprecízebb csiszolást és élezést, emellett rendkívül felhasználóbarát modellekről van szó, így kezdőként is könnyen belejöhetsz a használatába. A tökéletes csiszolásokat egy széles csiszolókővel végzi ez a gép, amiben ráadásul alumínium-oxid mikrorészecskék is vannak. Így az általános anyagok mellett (pl. fa) keményfémeket is csiszolhatsz vele!

Nem feltétlen egyszerű dolog asztali csiszológépet választani, de ha szétnézel a barkács webshopunk termékei között, akkor minden szükséges információt megkapsz a döntésed elősegítéséhez!  Ha műhely precizitású darabokat keresel, akkor jó helyen jársz! Nézd meg asztali csiszológép árainkat, és kattints az egyes gépekre még részletesebb leírásokért! Asztali csiszológépekhez jó kiegészítő vásárlás lehet egy forgácselszívó is.