Akkus fűnyíró olló

A Profibarkácson a kerti gépek elképesztő választékában az akkus fűnyíró ollók is helyet kaptak, hiszen ezek a fű- és cserjenyíró eszközök egyetlen kertes ház szerszámai közül sem maradhatnak ki. A tökéletes gyepszegély megkívánja az akkus fűnyíró ollók használatát, és sok más olyan terület is előfordulhat a kertben, ahová a fűnyírógép nem fér be. Ilyenkor kell az akkus fűnyíró olló! A cserjék, bokrok megnyírása is gyerekjáték velük.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
10 990 Ft - 18 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Akku és töltő a csomagban
Maximális fordulatszám  (rpm)
-
1 000 rpm - 1 100 rpm
Munkaszélesség  (cm)
-
8 cm - 11 cm
Teleszkópos nyél
Sövényvágó adapter
Termék státusza
Szűrés és rendezés
13 termék
13 termék

Akkus fűnyíró olló – precíz gyepszegély

Az akkumulátoros fűnyíró ollók rendkívül praktikusak, mikor rendezett, pontos vágási eredményre van szükség. Rövidebb szegélyek, sarkok nyírásánál elsősorban, ahová a fűnyírónk nem fér be.  

Egy minőségi fűnyíró olló:

  • ergonomikusan kézbe vehető. Az elforgatható nyél minden helyzetben a természetese kéztartást tudja követni, egy ilyen fűnyíró olló mindig kényelmesen a kézbe simul
  • megerőltetés nélkül képes a gyepszéleket levágni. A fűszegélynyírókkal kényelmes és egyenes testtartásban lehet dolgozni. Ha teleszkópos a nyél, az csak ráadás, a testmagassághoz és a végzett munkához igazítható a használat módja.

Akkus fűnyíró olló választás

Érdemes néhány szempontot figyelembe venni, mielőtt megrendeli az akkumulátoros fűnyíró ollót. Ezek az alábbiak:

  • akkumulátor típusa, teljesítménye
  • vágásszélesség (cserélhető fejek megléte)
  • vágás vastagság
  • markolat
  • kiegészítők
  • tömeg

Gardena akkumulátoros fűnyíró olló

Kínálatunk egyik kiemelkedő teljesítményű és hatékonyságú darabja a Gardena akkus fűnyíró olló. A GARDENA akkumulátoros fű- és bokornyíró olló ComfortCut Li Akkumulátor a kényelmes és pontos gyepszegélyvágás nélkülözhetetlen eszköze. Az akkumulátoros fűnyíró olló ergonomikus markolata kézbe illő. A markolat is hajlítható, hogy a természetes kéztartáshoz illeszkedjék.

A minőségi késekkel tökéletes lesz a vágás, a pengék pedig gombnyomásra leoldhatók és cserélhetők, szerszám használata nélkül. Így lehet könnyedén bokornyíró olló a fűnyíró ollóból.

Beépített, könnyen karbantartható lítium-ion akkumulátorral. Az akkumulátor bármikor, memóriahatás nélkül gyorsan újratölthető. Késvédővel és töltővel együtt szállítjuk. A gyepszegély kényelmesen vágható, mivel a teleszkópos nyél kompatibilis az ollóval 

Mi tud még?

  • A fűnyíró olló gyorsan átalakítható sövénynyíró ollóvá. A GARDENA akkus fűnyíró és sövénynyíró készlet igazi ezermester a kertben. A kétféle késsel rendelkező olló ideális gyepszegély nyírásához, gömb alakú bokrok formázásához és nyírásához, és bokrok, ill. sövény nyeséséhez.
  • a LED kijelző információt ad az akkumulátorról és a töltöttségi szintről. Az erőteljes lítium-ion akkumulátor könnyen kezelhető, újratölthető, memóriahatás nélkül. Akár 80 percig is működik, ez nagyszerű hatékonyságot eredményez a kerti munkák során.

Kerti szerszám – Gardena!

A németországi székhelyű GARDENA világszerte ház- és kerttulajdonosok millióinak kedvelt márkája a kertápolás területén. A Gardena széles kínálatában ugyanis minden szükséges megtalálható – legyen szó akár öntözőrendszerekről, szivattyúkról, kerti tavakról, gyepápolásról, fa- és bokorápolásról, kerti szerszámokról vagy talajművelésről.

A világ több mint 80 országában jelen lévő márka a minőségi kerti szerszámok vezető gyártója Európában. Termékei funkcionálisak, komfortos a használatuk, megbízhatóak. Mindenkinek ajánlják, akik kertjüket természetközeli élettérnek, a jó közérzet, pihenés és szórakozás helyszínének tekintik.

akkus fűnyíró ollo

Einhell fű és sövény nyíró a Profibarkácson

Fűnyíró, sövénynyíró ollóink között kiemelhető az Einhell berendezése, mely 18 V-os Li-ion akkumulátorral és 100 mm-es fűnyíró kés vágási szélességgel, míg 200 mm-es sövényvágó kés vágási szélességgel rendelkezik.

Az Einhell GE-CG 18 Li - Solo fű- és bokornyíró ollója a hobbikertészek kedvelt eszköze! 

Az erős fém hajtóműnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a gyémántcsiszolású kések megkapják az optimális erőátvitelt.

A csomagolásban talál egy fűnyíró és egy bokorvágó kést, melyek cseréjéhez nem lesz szüksége szerszámra.

Mivel a készüléken található egy biztonsági kapcsoló, a felhasználónak nem kell attól tartania, hogy az olló véletlenül elindul.

Softgrip felülete tovább növeli a komfortérzetet, és még kényelmesebb munkavégzést biztosít. Az erős motornak és a kényelmes kialakításnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy még a hosszabb, nehezebb munkák elvégzése sem lesz megterhelő.

Akkus fűnyíró ollók rendelése a Profibarkácstól

Válassza ki az Önnek megfelelő akkus fűnyíró ollót a Profibarkácson a Gardena, Einhell, Hecht, Extol, Riwall, Hyundai kínálatából és rendelje meg házhozszállítással!

Ha nagy területen kell fűszegélyt nyírnia, akkor is van megoldás, tekintse meg benzinmotoros fűszegélynyíró ajánlatainkat!

Jó munkához idő kell, na meg persze megfelelő célszerszám! A Profibarkács elkötelezett a minőségi, megbízható szerszámok és szerszámgépek, kerti eszközök és berendezések iránt. Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Tipp: Ha nagy a kerted egy jó ágaprító megtérülő befektetés, készíthetsz akár saját mulcsot is. 

Akkus fűnyíró olló vásárlásával kapcsolatos kérdések

 

A Gardena fűnyíró ollók hol készülnek?

A gyártó Németországban van, termékeik teljeskörűen kielégítik a kertápolás során felmerülő igényeket.

Mindegyik akkus fűnyíró ollóhoz több fej jár?

Nem, ez típusfüggő. Tájékozódjon a termék adatlapján a kiegészítőkről!

Teleszkópos nyelet tudok venni a Gardena fűnyíró ollóhoz?

Igen, amelyik típushoz elérhető, azt feltüntetjük a termék adatlapján. Forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, ha segítségre van szüksége!