H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Hintafűrész

Aki már ismeri a hintafűrész használatával járó előnyöket, az tudja, mire és miért jó, ha beszerezzük valamelyik típust. Ellenben, aki még nem hallott róla, vagy csak most ismerkedik a hintafűrészelés világával, annak szeretnénk érdemben segíteni és ismertetni a jellemzőit és különböző változatait a termékek alatt megtalálható leírással. Görgessen hozzá lentebb!


7termék 17
7termék 17

Egy fa nem csak csodálatos látványt nyújthat, de még rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Árnyékot ad a forró napsütésben, ágaira helyezett hinta szolgálja a gyermek jókedvét, gyönyörű és kényelmes bútorainkban tükröződnek vissza erezetei és nem utolsó sorban meleget ad a kandallóban a fagyos téli napokon. Tudjuk, hogy a fa sok esetben úgy tölti be a szerepét, ha kivágjuk és munkáljuk. A fa kivágása és átvágás csak akkor nem fog hosszú és bonyodalmakkal teli folyamattá válni, ha a megfelelő eszközökkel igyekszik elvégezni a feladathoz.

Webáruházunkban számtalan favágásra, fafúrásra és fafűrészelésre alkalmas eszközt talál, amivel nem lesz nehéz elérni a kívánt eredményt. Ilyen kiváló minőségű termékeink közé tartoznak a hintafűrészek.

 

Hasznos tudnivalók – mire jó egy hintafűrész?

A hintafűrész vagy más néven billenő fűrész, egy rendkívül sokoldalú gép, amely ideális megoldás mindenféle otthoni fűrészelési feladat elvégzésére. Ha úgy érzi, soha nem fog végezni a rengeteg faanyag felvágásával, mindenképp hasznára válik egy kiváló minőségű hintafűrész, aminek nem akadály a nagy mennyiség sem.

Bátran merjük ajánlani a könnyen kezelhetőségük miatt, valamint azért, mert rendkívül biztonságosak. Ha fűrészvásárlás előtt áll, jól meg kell gondolni, mire fogja alkalmazni a gépet, így hamar kiderül az is, melyik lenne az Ön számára a legmegfelelőbb választás. Aki fával fűt, az tudja, hogy a tüzépek leginkább méteres hosszúságban szállítják otthonához a tűzifát. Természetesen lehet kérni, hogy vágják össze, de hosszútávon költséghatékonyabb, hogy ha lehetőségünk van rá, ezt a folyamatot mi magunk végezzük el. Remek befektetés egy billenő körfűrész, hiszen nagyon nagy összegeket lehet így megspórolni. Nem kell fával fűteni ahhoz, hogy hasznát vegye a fűrésznek, hiszen akkor is jó célt szolgálhat, ha van egy kertje, mivel nem is haladhatna gyorsabban az udvarán található faanyagok aprításával egy kiváló minőségű hintafűrész segítségével.

Az idők során, szinte mindenkinél felgyűlnek azok a nemkívánatos hulladékfák, amiktől szeretnénk gyorsan megszabadulni. Gondolunk itt a lécekre és a maradék deszkákra, vagy a metszés során keletkezett vastagabb ágakra, de egy hintafűrész vásárlása után, többé ezekkel sem lesz gondja. Különösebb szaktudást nem igényel használatuk. Csak bedugjuk a vezetéket az áramforrásba, és nem kell attól tartanunk, hogy kifogy idő előtt az üzemanyagunk. Megállás nélkül tudjuk végezni feladatunkat, ezzel is időt és energiát spórolva meg. Aki odafigyel a komposztálásra, annak jó hír az, hogy a keletkezett fűrészpor, nem szennyezett az olajtól, így akár még arról is szó lehet, hogy felhasználja más célokra.Amire érdemes odafigyelni hintafűrész használata során

A fűrész fő eleme egy edzett acélkorong, azaz a fűrészlap, amit a motor hajt meg. A hatékony vágás érdekében, ezek a fűrészlapok fogakkal vannak ellátva, így az eszközünk szerfelett élessé válik. Maga a vágás úgy működik, hogy a farönköt egy asztalra kell felhelyezni, ezután rábillenteni a fűrészlapra. A vágóeszköz hintaszerű kialakítás felelős azért, hogy biztonságosan tudjuk használni a fűrészt. A hagyományos körfűrészekhez képest, ez az egyedi kialakítás fog megóvni minket az esetleges balesetektől. annak ellenére, hogy közben nagy mennyiségű anyag aprítását végzi.

Mindenképp figyelmesen olvassa át, és tartsa be a használati útmutatóban leírt előírásokat. Vannak hintafűrészek, melyek alkalmasak akár 140 mm hosszú rönk feldarabolására, olyanok, melyek csúszásgátló felülettel vannak ellátva, ezzel is csökkentve a balesetek kockázatát. Ha már most tudja, hogy használat során nem lesz segítsége, így még a mobilizálást is egyedül kell megoldania, mindenféleképp nélkülözhetetlen lesz az Ön számára egy olyan fűrészgép, ami kerekekkel van ellátva. Vásárláskor fontos ezt a szempontot is figyelembe venni.

Előszeretettel ajánljuk Önnek például a Scheppach HS 720 – hintafűrészt, melynek kerekei is vannak és vásárlóink száma is tükrözi a megelégedettségüket, így garantáltan nem fog csalódni benne. Mielőtt elkezdünk dolgozni a géppel, mindenképp vegyük fel védőfelszerelésünket. A szemünket és a fülünket is óvni kell, ha szükséges használjunk kesztyűt kezeink védelmére. Semmi esetre sem szabad a mozgásban lévő fűrészhez hozzányúlni, addig, amíg el nem végezte feladatát és a gép le nem áll. Tanácsos megtisztított állapotban eltenni fűrészt, ha már nem dolgozunk vele. A fenti mellett a Hecht gépeit is bátran ajánljuk.

Vannak elektromos és benzines hintafűrészek is, webáruházunkban azonban egyelőre csak az elektromos verziókat kínáljuk megvételre.

Valljuk be, elég sok mindenre kell odafigyelnünk használat előtt, használat közben és még utána is, de ha egyszer magáénak tudhat egy hintafűrészt, minden egyes vágási feladatra csak ezt a gépet szeretné alkalmazni.

Webáruházunk széles választéka biztosítja Önnek, hogy a legtesthezállóbb hintafűrészt tudja beszerezni. Bármilyen kérdése van a termékeket vagy a vásárlást illetően, keressen fel minket és mi készséggel állunk rendelkezésére.

Szűrés
Ár
 (Ft)
149 989 Ft - 414 991 Ft
Márka
Teljesítmény
 (W)
2 200 W - 5 000 W
Rönk max. átmérője
 (cm)
13 cm - 25 cm
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!