Hintafűrész

Aki már ismeri a hintafűrész használatával járó előnyöket, az tudja, mire és miért jó, ha beszerezzük valamelyik típust. Ellenben, aki még nem hallott róla, vagy csak most ismerkedik a hintafűrészelés világával, annak szeretnénk érdemben segíteni és ismertetni a jellemzőit és különböző változatait a termékek alatt megtalálható leírással. Görgessen hozzá lentebb!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
136 990 Ft - 374 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Teljesítmény  (W)
-
2 200 W - 5 000 W
Maximális hasábátmérő  (cm)
-
13 cm - 25 cm
Termék státusza
Szűrés és rendezés
7 termék
7 termék

Egy fa nem csak csodálatos látványt nyújthat, de még rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Árnyékot ad a forró napsütésben, ágaira helyezett hinta szolgálja a gyermek jókedvét, gyönyörű és kényelmes bútorainkban tükröződnek vissza erezetei és nem utolsó sorban meleget ad a kandallóban a fagyos téli napokon. Tudjuk, hogy a fa sok esetben úgy tölti be a szerepét, ha kivágjuk és munkáljuk. A fa kivágása és átvágás csak akkor nem fog hosszú és bonyodalmakkal teli folyamattá válni, ha a megfelelő eszközökkel igyekszik elvégezni a feladathoz.

Webáruházunkban számtalan favágásra, fafúrásra és fafűrészelésre alkalmas eszközt talál, amivel nem lesz nehéz elérni a kívánt eredményt. Ilyen kiváló minőségű termékeink közé tartoznak a hintafűrészek.

 

Hasznos tudnivalók – mire jó egy hintafűrész?

A hintafűrész vagy más néven billenő fűrész, egy rendkívül sokoldalú gép, amely ideális megoldás mindenféle otthoni fűrészelési feladat elvégzésére. Ha úgy érzi, soha nem fog végezni a rengeteg faanyag felvágásával, mindenképp hasznára válik egy kiváló minőségű hintafűrész, aminek nem akadály a nagy mennyiség sem.

Bátran merjük ajánlani a könnyen kezelhetőségük miatt, valamint azért, mert rendkívül biztonságosak. Ha fűrészvásárlás előtt áll, jól meg kell gondolni, mire fogja alkalmazni a gépet, így hamar kiderül az is, melyik lenne az Ön számára a legmegfelelőbb választás. Aki fával fűt, az tudja, hogy a tüzépek leginkább méteres hosszúságban szállítják otthonához a tűzifát. Természetesen lehet kérni, hogy vágják össze, de hosszútávon költséghatékonyabb, hogy ha lehetőségünk van rá, ezt a folyamatot mi magunk végezzük el. Remek befektetés egy billenő körfűrész, hiszen nagyon nagy összegeket lehet így megspórolni. Nem kell fával fűteni ahhoz, hogy hasznát vegye a fűrésznek, hiszen akkor is jó célt szolgálhat, ha van egy kertje, mivel nem is haladhatna gyorsabban az udvarán található faanyagok aprításával egy kiváló minőségű hintafűrész segítségével.
Amire érdemes odafigyelni hintafűrész használata során

A fűrész fő eleme egy edzett acélkorong, azaz a fűrészlap, amit a motor hajt meg. A hatékony vágás érdekében, ezek a fűrészlapok fogakkal vannak ellátva, így az eszközünk szerfelett élessé válik. Maga a vágás úgy működik, hogy a farönköt egy asztalra kell felhelyezni, ezután rábillenteni a fűrészlapra. A vágóeszköz hintaszerű kialakítás felelős azért, hogy biztonságosan tudjuk használni a fűrészt. A hagyományos körfűrészekhez képest, ez az egyedi kialakítás fog megóvni minket az esetleges balesetektől. annak ellenére, hogy közben nagy mennyiségű anyag aprítását végzi.

Vannak elektromos és benzines hintafűrészek is, webáruházunkban azonban egyelőre csak az elektromos verziókat kínáljuk megvételre.

Valljuk be, elég sok mindenre kell odafigyelnünk használat előtt, használat közben és még utána is, de ha egyszer magáénak tudhat egy hintafűrészt, minden egyes vágási feladatra csak ezt a gépet szeretné alkalmazni.

Webáruházunk széles választéka biztosítja Önnek, hogy a legtesthezállóbb hintafűrészt tudja beszerezni. Bármilyen kérdése van a termékeket vagy a vásárlást illetően, keressen fel minket és mi készséggel állunk rendelkezésére.