Heron

A HERON termékek fejlesztése és az új típusok bevezetése a csehországi Zlinben található központjban valósul meg, viszont egyes típusok gyártása és fejlesztése Magyarországon zajlik. A gyártók különös figyelmet fordítanak a minőségre. A cseh és az európai piacon is ismertté váltak a termékek, mind az igényességük és mind a megbízhatóságuk miatt.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
114 690 Ft - 1 104 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Teljesítmény  (LE)
-
1 LE - 17 LE
Üzemanyag
Motor típusa
Hengerűrtartalom  (cc)
-
49 cc - 460 cc
Üzemanyag tartály térfogata  (liter)
-
2,7 liter - 28 liter
Indítás módja
Maximális szállítási mennyiség  (liter/óra)
-
300 liter/óra - 1 300 liter/óra
Maximális emelőmagasság  (m)
-
26 m - 60 m
Maximális szállítási nyomás  (bar)
-
2 bar - 6 bar
Maximális szívómélység
-
7 - 8
Motor típusa
Fázisok száma
-
1 - 3
Elektromos teljesítmény
-
1 000 - 8 000
Dugaljak száma
-
1 - 3
Termék státusza
Szűrés és rendezés
19 termék
19 termék

A magyarországon 2006 óta megtalálhatók a Heron márkájú áramfejlesztők és szivattyúk. A gyártás azonban nem csak áramfejlesztőkre és szivattyúkra terjed ki, közkedveltek még a hómaró gépek, a traktorok és a csónakmotorok is. Webáruházunkban számos márka különböző típusú szivattyúit találja meg, viszont szeretnénk, ha eddig még nem ismerte, most megismerné a Heron gyártói által piacra dobott gépeket is.


Mi igazolja a Heron márka elismertségét és piaci létjogosultságát?

Az azóta eladott, tízezres nagyságrendű termékek. Igen közkedveltek a gyártott szivattyúk a tűzoltók körében, de a rendőrség munkatársai is bátran ajánlják a Heron áramfejlesztőt, amiket ők maguk is előszeretettel használnak a nehéz mindennapokon, a határőrizet során. A folyamatos energiaellátást szintén a Heron vészhelyzeti áramfejlesztők biztosítják például a fővárosi Katasztrófavédelem Igazgatóság informatikai központjában.

Egy kútfúró szakembernek fontos szempont munkája során a kimagasló minőségű eszközök használata, ezért kedvelik nagyon a Heron zagyszivattyút, ami ellenáll a homokos víz, koptató hatásának is. Több patika is megbízik a Heron áramfejlesztőben, mely áramszünet esetén biztosítja a gyógyszerek megfelelő fokon való tárolását a hűtőberendezésekben. Be kell vallani, hogy ha már ennyi hivatalos szerv és szaktudást igénylő mesterember esküszik a Heron termékekre, az bennünk is nagyfokú bizalmat ébreszt, emellett kedvet kapunk ahhoz, hogy nyugodt szívvel megvásároljuk mi is a termékeket.

A gyártás megfelel az ISO 9001-es minőségi szabvány és az ISO 14001-es környezetvédelmi szabvány követelményeinek is. Több vizsgálatnak vetik alá a termékeket a gyártás során, így az Európai Unió és az USA előírásai szerint is vizsgálják őket. Ez magába foglalja a működőképességet, a minőséget, a terhelést és az alapanyagok ellenőrzését szolgáló teszteket. A statisztikák kimutatják, hogy a Heron márkát viselő termékek szervizelésének száma igen alacsony, így mi is minden további nélkül merjük ajánlani Önnek ezeket az eszközöket. Bátran kijelenthetjük, hogy a felhasználók körében egyre elterjedtebbek a műszaki jellemzőik, a megbízhatóságuk és a háttérszolgáltatásuk miatt egyaránt.Heron áramfejlesztő gépek, aggregátor

A Heron áramfejlesztők legfontosabb jellemzője, hogy még a megnevezett legfelső terhelési szintnél sem a teljesítőképességük határán működnek, tartalékkal teljesítik a megadott műszaki paramétereket. Már szériafelszereltségükben, olyan modern technológiai berendezésekkel vannak ellátva, melyek csak extra felszereltség részeként, felár ellenében kaphatók.

A legtöbb áramfejlesztő, elektronikus feszültségszabályzó rendszerrel vannak felszerelve, így kiválóan alkalmasak elektronikus berendezések tápellátására. A gyártók, hogy egyszerűsítsék a karbantartási folyamatokat, a 2kVA-nál nagyobb teljesítményű keretes áramfejlesztőket, digitális üzemóra-számlálóval tették még népszerűbbé. Gondolta volna, hogy ezek a gépek még azt is jelezni fogják, ha túl alacsony az olajszint? Természetesen nem váltja ki az indítás előtti olajszint ellenőrzését, de egyfajta biztonságérzetet adhat, hiszen kevésbé kell attól tartani, hogy a motor meghibásodik. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a gépek folyamatos üzemeltetésének időtartama 7-13 óra utántöltés nélkül.

Ennek előnye, hogy képes akár egy teljes műszakon keresztül villamos energiát szolgáltatni, így a tartalék üzemanyagkannát sem kell magával vinnie. A gépeket masszív védőkeret védi a sérülésektől, de ezzel a szállítást is könnyebbé teszi. Földelést nem igényelnek, a gyártó maga garantálja az áramfejlesztők villamos biztonságát.

Ameddig meg nem tapasztalja hiányát, addig el sem tudja képzelni, milyen jól jön néha, ha van kéznél egy áramfejlesztő gép. Hazánkban is egyre gyakoribbak a heves viharok, melynek eredményeképp sokszor áram nélkül maradunk. Nem csak az árammal működő háztartási gépek és konyhai gépek válnak használhatatlanná egy időre, de akinek a fűtése is elektromossággal működik, az bizony kétszer is meggondolja, hogy időszerű egy aggregátort vásárolni.

Heron szivattyú

A Heron szivattyúk alkalmasak kertek, termőföldek öntözéséhez, de ideális megoldást jelentenek nagyobb mennyiségű víz átemelésére vagy szennyezett víz szállítására is. A szivattyúkat benzin, vagy benzin-gáz motorokkal hajtják. A megfelelő tartósság és a kis tömeg érdekében, a gyártás során könnyű, mégis nagy szilárdságú ötvözetek kerültek alkalmazásra. Előnyt jelent, hogy a karbantartási folyamatok sem igényelnek különösebb szaktudást.

Hasonlóképp az áramfejlesztőköz, a szivattyúk is el vannak látva olajszint érzékelővel, óvva ezzel a motort, de ez esetben még az üzemanyagot is úgy tudja ellenőrizni, hogy a beöntő kupakhoz hozzá sem kell érnie, ugyanis üzemanyagszint jelzővel vannak ellátva. A megerősített csőváz, védi a készüléket a mechanikus sérülésektől. A benzingáz üzemű zagy- és nyomószivattyúk pozitív tulajdonságai közé soroljuk, hogy hosszú üzemidőt eredményeznek. Egy gáz üzemű változat egy 11.5 kg-os PB palackkal akár 10 órán keresztül is üzemeltethető.

Alacsony a káros anyag kibocsátás, az üzemeltetési költség, ami szintén előnyt jelent más gépekkel szemben. Mivel a propán gáz alacsonyabb forráspontja által kevésbé hajlamos a ledermedésre, ezért érdemesebb a téli időszakban ezt használni a gáz üzemű zagyszivattyúk esetében. Kútfúrók ezrei ajánlják a szivattyúkat, de hasznos szerepet töltenek be kőbányában, ahol vizet emelnek ki vele 10-12 méter magasra, majd ezt 25-30 méter távolságba eljuttatják a célig. Webáruházunkban beszerezhető a Heron benzinmotoros zagyszivattyú, 9LE (EMPH 80 9, 3 típusa, amit mi is és vásárlóink is figyelmébe ajánlanak.

Nagyon sok városban forgalmazzák a Heron márka termékeit, valamint a szervizelése is megoldott, hiszen szinte minden megyében található olyan pont, ahová be lehet vinni a gépeket meghibásodás esetén. Nézzen szét nálunk és válogasson a különböző csúcsminőségű Heron termékek közül és vásárolja meg az Önnek legmegfelelőbb gépet. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére kérdés esetén, keressen minket bátran!