Fiókbetét

Rend a lelke mindennek, tartja a mondás, és milyen igaz! Ezt a kívánt rendet segítenek betartani a szerszámos fiókbetétek. Akár barkácsolókról akár profi szakemberekről van szó, a hatékony munkához az egyik legfontosabb, hogy a szerszámok, eszközök mindig kéznél legyenek, ne a keresgélésükkel kelljen eltölteni az időt.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
990 Ft - 37 590 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
76 termék
76 termék

Mindenki más módszert alakít ki a szerszámok tárolására, rendszerezésére, de abban megegyezhetünk, hogy a szakadt kartondobozok, tasakok, zacskók, kiürült flakonok nem műhelybe valók, idejétmúltak, korszerűbb megoldások vették át a helyüket. Egy szakember megítélése is sokkal jobb, ha a megrendelő látja milyen rendezetten, kategorizáltan tartja munkaeszközeit, ez előrevetíti, hogy a szakmájában is a professzionális megoldásokra törekszik.

Mire szolgál a fiókbetét egy műhelyben?

A fiókbetétek lényegében általában erős műanyagból készült tárolórekeszek, amik különböző célszerszámok tárolására alkalmasak, van amelyiket mi magunk tölthetjük fel szerszámokkal és vannak olyanok , amiket már kompletten felszerelve tudunk megvásárolni. Ezek a műhelytálcák különböző méretekben kaphatók, az egyes gyártók szerszámkocsi méreteihez is igazodva.

A műhelyekben és az ipari üzemekben a dolgozók minden nap számos szerszámmal és kis alkatrészekkel dolgoznak. A megfelelő tárolásuk segít,  hogy a munkafolyamatok szervezettebbek legyenek.  A különböző eszközök áttekinthetően, kategóriánként vannak elrendezve így  gyorsan megtalálhatóak. A műhely dolgozói nem töltenek szükségtelen időt a megfelelő szerszám keresésével. Pozitívum még, hogy a  munkaeszközök biztonságosan megtalálhatóak és nem koszolódnak.

 

Miért fontos, hogy fiókbetétekkel rendszerezzünk?

Mindegy, hogy hol található a műhely, a garázsban, pincében, csarnokban, vagy valakinek csak a  ház egyik sarkában,  rendet tartani kell, különben hamar elkallódnak, tönkre mennek a szerszámok. Ha nincs testhez álló és  jól szervezett műhelyrend, a munka túlzottan lelassul, vagy ellehetetlenedik mert mindig keresni kell valamit.

A fiókbetétek nagyban megkönnyítik a rendszerezést, mert eleve átgondolt, praktikus kialakítással, az egyes szerszámtípusokhoz illeszkedő méretekkel rendelkeznek.

A megfelelő rendszerező eszközök használata segít, hogy garázsunk, műhelyünk biztonságos maradjon. Ha rendetlenség van, hamarabb bekövetkezik egy baleset. Rendszerezett szerszámok között viszont biztonságban dolgozhatunk.

A fiókbetétek mindamellett, hogy rendszerezetten tartják a szerszámokat, még a portól és egyéb szennyeződésektől is védik az eszközöket, és a fiókban mindig minden a helyén marad, nem mozdul el.

  

Fiókbetétek széles választéka a Profibarkácson

A szerszámok rendszerezett tartásához különböző méretű és különböző fajtájú szerszámok tárolására alkalmas tároló rekeszeket, fiókbetéteket kínálunk. Kínálatunkban megtalálja a Yato, Topex, Neo és Proline gyártók termékeit egyaránt.  A tárolókat védett, zárt helyre, például szekrénybe ajánlott tenni, csak így lesz védett a portól, forgácstól, egyéb szennyező anyagoktól, ami a műhelyben száll a levegőben.  Aki professzionálisan szeretné a tárolást megoldani, a fiókbetétek, rendszerező tálcák, rekeszek mellett gurulós vagy moduláris szerszámkocsit is talál webáruházunkban, melyeket üresen, de akár szerszámokkal feltöltve is megszerezhet.

Ezek a rendszerezők az apróbb szerszámok, alkatrészek miatt is fontosak, nem lesz több ide-oda gurulás a fiókban, minden a helyén marad.

 

Fiókbetétek üresen a meglévő szerszámokhoz

Abban az esetben, ha Ön már sokféle szerszámmal rendelkezik, és kimondottan csak a tárolásukhoz, rendszerezésükhöz keres kiegészítőket, legjobb, ha üres műhelytálcákat vásárol és a meglévő munkaeszközeivel berendezi, feltölti ezeket.

Az alábbi eszközökhöz talál rendszerező tálcákat:

 • csillag- villás kulcshoz
 • csillagkulcshoz
 • fogókhoz
 • csavarhúzókhoz
 • dugókulcsokhoz
 • torx készlethez
 • kalapácsokhoz

továbbá még általános tárolót is teljes fiók méretben.

 

Műhelytálcák, fiókbetétetek eszközökkel feltöltve

Előfordul, hogy Ön egy teljesen új műhelyt szeretne berendezni, vagy meglévő szerszámait kiegészíteni, ehhez praktikus, ha az egyes szerszámcsaládokkal feltöltött fiókbetéteket vásárol, ráadásul ezek méretileg a szerszámkocsikkal is kompatibilisek.  Számtalan variánsa elérhető a Profibarkácson ezeknek a szuper készleteknek, a főbb kategóriák:

 • csavarhúzó készletek
 • popszegecshúzó szegecsekkel
 • kalapácskészlet
 • reszelő készlet
 • fogó készlet
 • véső készlet
 • dugókulcs készlet
 • komplett vízvezeték szerelő szett
 • csillagkulcs készlet
 • villáskulcs készlet
 • lakatos szerszámok műhelytálcával
 • csavarozó bitek tárolószettben
 • menet fúró és menet vágó készletek
 • mérőeszközök
 • csőkulcs készletek

 

Műhelye fiókbetétért kiált

Egy esztétikus, rendezett munkakörnyezetben hatékonyabb is a munka. Aki az eszközöket, szerszámokat tisztán, rendszerezetten tartja, valószínűleg a munkájára is igényes, ezt az ügyfelek is tudják. Az eszközök tisztítását, mosását rendszeresen egyszerűen elvégezheti egy alkatrészmosó segítségével, nagy hatékonysággal, időt és pénzt megtakarítva.

Ezután a megfelelő méretű fiókbetétekbe, tálcákba szépen el lehet rendezni az eszközöket, a tálcákat behelyezni a szerszámoskocsiba, ezáltal védve a műhelyben előforduló szennyeződésektől és minden munkatárs tudtára adni, hogy minek hol a helye. Ezt a néhány alapelvet szem előtt tartva műhelyében mindig rend lesz, biztonságos és tiszta munkaterület, a szerszámok pedig méretek, paraméterek szerint rendszerezve a műhelytálcákban. Mindig mindent könnyen megtalál, amikor csak szüksége van az adott szerszámra, azonnal látja, ha valamilyen eszköz vagy valamilyen méret hiányzik, ha pótolni szükséges.

A fiókbetétek időtálló rendszerező eszközök, egyszer kell megvenni, és utána mindig hasznunkra lesznek.