Benzinmotoros fűnyíró

Benzinmotoros fűnyírók széles választékával várjuk a megrendelését! A Profibarkács webáruházban kedvező árakon találhatja meg a Hyundai, a Riwall, a Fieldmann, a Scheppach, az Einhell, az AGT, és a Hecht gépek közép- és felsőkategóriás benzines fűnyíróit, amelyek olyan bivalyerős motorral nyújtanak megbízható teljesítményt, mint a Briggs & Stratton. Webshopunkban mindent megtalál egy helyen, ami szükséges az eredményes fűnyíráshoz! Ha kifogástalanul ápolt gyepet szeretne látni viszonylag nagy területeken, akkor ehhez elengedhetetlen a megfelelő fűnyíró kiválasztása.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
79 990 Ft - 229 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Teljesítmény  (LE)
-
1 LE - 6 LE
Motor típusa
Hengerűrtartalom  (cc)
-
52 cc - 196 cc
Munkaszélesség  (cm)
-
40 cm - 56 cm
Maximális vágási magasság  (cm)
-
6 cm - 9 cm
Ajánlott terület  (m²)
-
600 m² - 2 000 m²
Oldalkidobó
Gyűjtőkosár űrtartalma  (liter)
-
40 liter - 75 liter
Önjáró
Mulcsozó funkció
Központi magasságállítás
Kerekek száma
-
2 - 4
Első kerekek átmérője  (cm)
-
15 cm - 20 cm
Hátsó kerekek átmérője  (cm)
-
17 cm - 32 cm
Üzemanyag tartály térfogata  (liter)
-
0,8 liter - 2 liter
Indítás módja
Ház anyaga
Termék státusza
Szűrés és rendezés
48 termék
48 termék

A benzinmotoros fűnyírók kategóriájukban a lehető legnagyobb teljesítményt tudják ehhez nyújtani, mivel hosszabb munkavégzésre is tökéletesek, és a helyi áramellátási lehetőségektől függetlenül használhatók. Webshopunkban csakis a legmegbízhatóbb gyártók gépeit kínáljuk: adja le rendelését, és mi máris azon leszünk, hogy eljutassuk Önhöz az új benzines fűnyíróját!

 

A benzines fűnyíró használata: ezeket érdemes tudnia vásárlás előtt

Semmiképpen ne hagyja figyelmen kívül a benzinmotoros fűnyíróhoz kapott használati utasítást, hiszen már ebből megkaphatja a választ a kérdéseire.

 

A benzinmotoros fűnyírók biztonságos használata

A biztonsági előírások elsőre talán túlzásnak tűnhetnek, de nem érdemes alábecsülni őket, hiszen munka alatt nem feltétlen jutnak egyből eszünkbe.

  • Fűnyírás előtt mindenképp ellenőrizze (természetesen kikapcsolt állapotban), hogy a kés a helyén van, és, hogy a rögzítőcsavarok megfelelően meg vannak szorítva.
  • Csakis a szabad levegőn szabad majd beindítani a fűnyírót, mivel zárt helyen ki leszünk téve a motor működése alatt keletkező színtelen és szagtalan szénmonoxid gáznak.
  • Mindig tartsa fejben, hogy járó vagy meleg motornál nem szabad eltávolítani a benzinsapkát!
  • Fűnyírás előtt érdemes összeszedni a köveket és a faágakat is, mivel ezek kárt tehetnek a benzines fűnyíró késében.
  • Inkább száraz fű nyírásához használja a benzinmotoros fűnyírót: nedves gyepnél könnyen kikaparhatja a gyepet.
  • Télen soha ne hagyjon üzemanyagot a benzines fűnyíróban, mert az idővel eltömítheti a mikrofuratokat, és máris viheti szakszervizbe a fűnyírógépét.

 

A benzines fűnyírók berántása

A Profibarkács webáruházában rengeteg önjáró benzines fűnyíró közül is válogathat: a Riwall, a Hyundai, a Scheppach, a Fieldmann, és a Hecht is kínál ilyen modelleket. Ezeket is be kell rántani, de előnyük, hogy nem kell őket tologatni, mivel a kerekük is hajt. Az újabb fűnyírókon a tolókarhoz kell húzni a motorfékkart a beindításhoz.

Amint feltöltötte a fűnyíró motorját az előírt olajjal, hidegindításnál háromszor be kell nyomni a szivatógombot : így tudja berántani a motort. Fontos, hogy helyes irányba húzza a berántót, különben idővel kárt fog tenni a benzines fűnyíróban. A berántó markolatot ráncigálni sem szabad: finoman kezdje el húzni, majd amikor érezhetően beakad, akkor rántsa be határozottan.

Benzinesmotoros fűnyíró vásárlás: miért éri meg ilyen fűnyírót választani?

Már 300 négyzetméteresnél nagyobb területnél is megéri benzines fűnyírót használni, de 500 négyzetméternél nagyobb területeknél mindenképp érdemes befektetni egy komolyabb gépre. Sokkal gyorsabban lehet velük dolgozni, mint az elektromos változatokkal, és általában nagyobb fűgyűjtő tartállyal is rendelkeznek, amelyek mind megkönnyítik és felgyorsítják a nagyobb területeken végzett fűnyírást. A Profibarkács webáruházában kapható önjáró benzines fűnyírókat beindítani is egyszerűbb, de ha dombos területen kell dolgoznia, akkor érdemes ezt a típust választania, mivel meredek felületeken is könnyen kezelhető.

A kiválasztásnál több szempontot is érdemes szem előtt tartania, mint például a motor teljesítményét (a Briggs & Stratton motorok például különösen népszerűek), a benzines fűnyíró vágási szélességét és magasságát, és persze a fűgyűjtő kosár kapacitását, mivel ezek mind meghatározzák, hogy milyen ütemben tud majd haladni. Egyes benzinmotoros fűnyírógépek mulcsozásra is használhatók: a nyírás során apróra felaprítják a füvet, és egyből visszajuttatják a talajra. A gyepre visszajutó darálék így természetes trágyaként hasznosul, és megvédi a füvet kiszáradástól, mivel csökkenti az öntözővíz párolgásának a mértékét.

Benzines fűnyíró vásárlás kedvező árakon: adja le rendelését a Profibarkács webáruházában!

Azon felül, hogy a webshopunkban kedvező árakon megtalálja a Hecht, a Hyundai, a Riwall, a Fieldmann, a Scheppach, az Einhell, és az AGT benzinmotoros fűnyírók széles választékát, az Ön által kiválasztott fűnyíróhoz többféle szállítási lehetőséget is biztosítunk Magyarország egész területén. A vásárlási folyamatot a lelkes ügyfélszolgáltunkkal is igyekszünk megkönnyíteni. Bármilyen kérdés merülne fel Önben a benzines fűnyírók használatával, üzemeltetésével, vagy karbantartásával kapcsolatban, ne habozzon felkeresni a Profibarkács csapatát: kollégáink szívesen segítenek!

Nagy teljesítményű Briggs & Stratton motorral ellátott benzines fűnyírók terjedelmes kínálatával várjuk rendelését: intézze el vásárlását a Profibarkács webáruházában akár ma!